Kreş öğretmeni olanlar bakabilir mı??

Aslında Ankara zor olur ama gideriz siz isim verseniz
İnanın ağlamadığı zamanlarda hayat o kadar güzel kı
Oğlumla oyun oynamak gezmek herşey çok güzel ama bı ağladı mı herşey alt üst oluyor

Özelden yazayım :)

Esasen benzer

Kreşte çok sıkıntı yaşamadı ama eşyasından oyuncağından vs ayrılmak istemiyor

Küçülen giysilerini verecektik poşete koydu sonra vermek istemiyorum dedi vermedik onlar benimdi sen onları bana aldın vs vs dedi

Oysa her sezon veririm evde giysi vs yok ama bu sefer vermedi ki benimki büyük

Biz aman efendi olsun kibar olsun derken mücadele bilmez oluyorlar az da takıntılı

Geçer okulda ağlaması onlar profesyonel

Bazen ikizler üstünü çok kirletince oğlumun küçülenlerini giydiriyorum
Aman Allahım bu nasıl bir tepki yıkıyor evi
Kendim giycem diyo kızlardan çıkarıp giyiyoruz:)
Bu yaşımdan sonra sırf oğlum için gidip bu okul neyse okumasam
Yoruldum ikizler oğlum kadar yormuyorlar beni

Bu bahsettiginiz yasinin gerektirdigi bir tepki , tum cocuklarda var , 3-6 arasinda tum kiyafetlerini oynamadigi oyuncaklari oglumdan gizleyerek verdim gordugu zaman kiyamet kopuyordu
O zamanki.pedagogumuza danistigimda cok normal oldugunu soylemisti , bu konuya hic takilmayin bu gecip gidiyor ama aglama konusunda yukarda isim oneren arkadasin onerisini dikkate alip bi uzmana gidin bence , ciddi bir sorun gercekten
Eger istanbula giderseniz ve maddiyat onemli degil derseniz de nisantasinda pedam'ı oneririrm ben cok memnun kalmistim

Bizim cok siddetli aglama krizlerimiz olmasada en ufak bi problemde aglayan bir oglum vardi..
Sizin bu yukarida yazdillarinizin aynisini ben soylerdim.krese basladi orda yapamaz vs dusunurken cok da iyi anlasti arkadaslariyla.ilk zamanlar cok zorlandik hep agladi gitmiycem diye ama kararli oldugumuzu farkedince aglamalari bitti krese gitmeme konusunda.kreste acaba agliyormu diye dusundum durdum hep.krese gidince bizim oglan biraz acildi aglamalari azaldi.3 sene krese gitti.daha sonra yani bu sene 1.sinifa basladi.
Asil korkum 1.sinifti orda her turlu arkadasligi olcakti.cok hasara cocukda cok sakin cocukda olcakti.hep.ezerler dedim bu cocugu ama dedigim gibi olmadi.1.sinifta gozu iyice acildi ne aglama huyu ne de kendine guvensizligi.coksukur kendini savunur oldu.cocuklar bizim sandigimiz gibi pısirik olmuyorlar.bizim yanimizda oyle gozukuyorlar yalniz kalinca aslan kesiliyorlar.daha zaten cok kucuk zamanla huylarida degisecek.kreste 1 aglar 2 aglar artik en sonunda aglamamaya karar verir
Ogretmene durumu anlatirsiniz.onlarda ilimli yaklasmaya calisir.bence kreste sandiginiz gibi aglama ataklari olmaz.

Geçirecekse bu derdimizi heryere gidebilirim canıma tak etti çünkü
Bide artık kendinden küçük bı çocuk bile elinden bişey alsa gidip almıyor ağlıyo

Bide artık kendinden küçük bı çocuk bile elinden bişey alsa gidip almıyor ağlıyo

uzmanlara göre güvenli bağlanmanın gerçekleştiği kritik dönem 0-1 yaş arası. Bakın çocuğunuz niyeyse onu bırakacağınızı düşünüyor. Bence bir uzman yardımı alın. 3 yaşındaki bir çocuk yavaş yavaş anneden ayrılmalı bireyselliğinin farkına varmalı..yemeğini kendi mi yiyor mesela. Kolay giyilen ayakkabısı varsa giyiyor mu kendisi?

Maşallah çoçuğunuza ne güzel
Ama ben inanın tahammül edemiyorum
Çorabımı çıkartcaktım diye bile saatlerce ağladı
Tepkisiz kalıyorum aynı
Bağırıyorum korkuyor
Konuşuyorum anlatıyorum anlıyor ama devam
Bu seneden kreşe vermediğime pişman oldum zaten en azından arkadaş edinirdik
İnşallah bizde alışırız

Bir de ikizler de 7 aylık olmuş onları da çok ilgisiz bırakırsanız kaçınan bir bağlanma oluşturabilir size karşı..Bir de onlar ikizmiş bir yerden sonra birbirlerine yetmeyi daha kolay öğrenirler ilerde daha çok sorun yaşayabilirsiniz onlarla. Bence kesin iyi bir uzmana görünün 3 çocuğunuz için de bilgi alın.

Evet arada bana beni bırakıp gitme diyor ama ona öyle hissettirecek bişey yapmadım diye düşünüyorum
Ayakkabılarını giyer hatta cırtcırtlarını çarpraz yapar öyle daha havalı oluyormuş:)
Yemeğini yer
Tabağını tezgaha koyar((ben öyle yapıyorum oda benim gibi yapmak istiyormuş))
Wcde peçete kullanır
Alışveriş de kendi eşyalarını taşır
Montunu ceketini tam giyemesede soyunmayı beceriyor
Oyuncaklarını toplar
Aslında beraber yatıyorduk 2 yaşında kendi yatağına geçti
İlk zamanlarda istemedi ama ben geri yanıma almayınca alıştı
Sürahiden bardağa su koyabilir
Yapabikdikleri çok ama mücadele edemiyor elinden bişey alındığında geri alamıyor hemen ağlıyo

Benim oglum da o yasta elinden baska cocuk oyuncagini aldiginda aglardi , inanin bunlar duzeliyor , sizin endiselerinizi anlayabiliyorum ben de o zamanlar korkardim kendini savunamiyor diye ama su anda bir canavara sahibim , herkese posta koyuyor istemedigi birsey yapildiginda , ben o zamanlarda hep konusurdum oglum senden aliyorsa sen de git ondan al diye , konusa konusa duzeldi bide kres cok etkili oldu , biz cok sansliydik muhtesem bi krese gitti oglum ve kendine guveni fazlasiyla geldi , bunlara takilmayin sonucta bilincli bir annesiniz zamanla duzeltirsiniz
Sizin acilen cozmeniz gereken sorun bitmek bilmeyen aglama krizleri ve herkese istediklerini aglayarak yaptirmak istemesi
Kendini savunma vb sorunlar biraz destekle seneler icinde duzelecektir goreceksiniz

Benim ikizlerim birde sürpriz oldular
Herşey ustuste geldi
Ben yapamadım benim yüzümden böyle diye kendim de kahroluyorum
Hergun anlatıyorum ama gözümün önünde de arkadaşından dayak yemesi hiç hoş olmuyor
Çocuk bı oyuncak için oğluma vuruyor ve oğlum ağlıyor
Ağlama sende vur madem diyorum en sonunda ama bu da artık hoş olmuyor ki
Bazen o kadar çok ağlıyo ve ben ceza olarak bütün oyuncakları kaldırıyorum
Susana kadar yasak diyorum ki susması her şekilde 2-3 saati buluyor

Kendine güveni olsun ezdirmesin kendini bana yetecek
Kreştede ezilecek diye çok korkuyorum
Oysa bu çocuk herşeyi anlıyor biliyor

Merhaba cocuk gelisimciyim coocugunz suan tam inatlasma doneminde siz neyaparsaniz yapin anlamaz o konusmaktan uygulamak onemli mesela farkli ortam iyi gelecek kresde cok darkli ortam bizim cocuk gecen yil kresin yolundan donuyodu avaz avazdi suan benle krese gidiyo cocuklar resmen evrim geciriyo onun icin endise etme sadece sizinki biraz dha zor kresi dusunun derim yarim gun olarak

Zaten ikizlerim abileri ağlayınca korkuyorlar
Onlara bile zamanım kalmıyor ki oğlumun ağlamasından
Hani sussunda artık ne yaparsa yapsın diyorum yeterki sussun

Dönem arasında kabul ediliyormu ki??
Hani yarın gönderirim
Mesela reklamlar da anneler gününü gördü bugün
Bana sordu ne olduğunu bende anlattım
Annecim sana ben ne hediye alayım ne istersin diye sordu
Devamında da sen iyiki benim annemsin seni çok seviyorum dedi:)
Böyle de bı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…