kres ogretmeninin otizm suphesi

Ya ben patronumun esiyle konustum bu konu hakkinda onun kuck kizi icinde bilissel olarak geride geliyor demis ilkokul ogretmeni ki benim patronum dunyaca taninan unlu bir profesor bunlar da alip doktora goturmusler kiz ileri zekali cikmis.
Millet cok merakli hemen etiket yapistirmaya. Azick bir bakalim daha fazla ilgilenelim bakalim ne yapacak demiyorlar.

Bu arada mesela bir sey daha anlatayim. Kizim dondurma cok sever gecen aksam dondurma yedik. Yeterli olunca aldi getirdi kutuyu bana verdi. Sonra tekrar istedi dolabin onunde israr etti bir kac kere ben de simdi artik uyku vakti geliyor dondurma burada yarin olunca sen gel beraber yiyelim dedim tamam dedi gitti. Bu mu mesela hayir diyince asiri tepki veren cocuk.
Bir de disarida gezerken elinden tutturmuyor ama mesela karsidan karsiya gecicez ben de elimden tutmuyor diye yoldaki isaretleri ve isiklari ogrettim. Kaldirimin kenarinda dur diyip duruyor ve yesil isik gorunce de kos diyip karsiya kosuyor. Bu mu mesela tehlikenin farkinda olmamasi?
Ben asiri duygusal ve inkar seklinde mi yaklasiyorum diye cok sorguluyorum kendimi ve bu sebeple de cocugu surekli test etme pesine gitmeye basladim.

Yalniz sizde epey dehb var gibi duruyor, sitikolin destegini bi doktorunuza danisin derim ben.

"Erkek ozguveni var, bilmese bile ortaya salliyor bir seyler" demenize cok guldum. Erkeklerle ilgili cok dogru bir tespit
Bence de ikiz olmak baya acikliyor durumu. Kizinizin kaba ve ince motor becerileri yasinin ilerisinde, ama su an icin sosyal olarak kardesinden daha geri belli ki o da bunu kompanse ediyor :) Cocuklarin gelisimi boyle oluyor zaten genelde. Benim oglum da mesela cok sosyal bir cocuk ama hala scooter kullanamaz, dogru duzgun ziplayamaz. Siz caninizi sikmayin gerekirse de bakicinin tavrini kres yonetimiyle konusun.

Carsamba gunu iste okul muduru ile konusucaz. Ogretmenleriniz benim iznim olmadan cocugumu ne oldugu belli olmayan bir uzmana gostermisler siz mi cezasini verirsiniz yoksa biz mi sikayet edelim diyecez. Bir de zaten baska kres bulduk oraya da 1 ocak itibari ile geciricez. Bu sirada diger velilerle de konustum ben herkesin bir sikayeti var sinif icerisinde belirli bir program yok ve kaosun hakim olmasindan sikayetciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…