ne alaka canım cocuga cephe alması alsalar bile kendileri kaybeder ordan alır baska yere verirsiniz? cocugunuz daha onemli sorun!arkadskar merhaba sizlerden yorum bekliyorum şimdi size konuyu anlatıcım . Benım yavrum 2,5 yasında dün kresten aldık eve geldık bıraz sohbet ederiz biz yatmadan. Bugun neler oldu diyince yavrum uyuyormuş herkes uyanmış bizimki yataktaymış yardımcı abla bizim yavrunun kolunu sıkmış bana pış pış yapıodum abla geldi kolunu tutuo bu arada sıktı gibi yapıo hareketle . Anlatmaya çalıştı . Bende canım yandı mı dedım evet dedı. Sonra ertesi gün kreşi arıyıp öğretmen ve ıdare ile görüşecektim bir arkadasım fazla abartıyorsun bunda bir sey yok sonra çocuğuna cephe almasınlar kötü davranırlar dedı. İçime bı korku düştümü şimdi napıyım kararsız kaldım. Birde hanımlar yavrum öğretmenını cok sever şimdiye kadar hiç bir olumsuz Birşey olmadı okula severek gıder güle oynaya kresten alırız cok mutlu bir cocuk . Böyle bir sey OLMASINA dA cok şaşırdım üzüldüm güvenm sarsıldı bir de semtimize göre en pahalı kreş aylık 850 tl veriyorum kendimiz alıp bırakıyoruz.sizce ne yapıyım şaşırdım yarın gidip misafir olucam. Habersiz Baskın yapıcam kameradan yavrumu izliycm .öğretmenıyle de Konuşuym mı ne dersiniz
Doğru söylüyorsun ilk cok sınırlendim arkadaşm cok pimpiriklisin dedi bekle birdaha olursa böyle Birşey uyar dedı. içim içimi yıyo ama mutlaka arıycam yarınne alaka canım cocuga cephe alması alsalar bile kendileri kaybeder ordan alır baska yere verirsiniz? cocugunuz daha onemli sorun!
Bizim hocamız cocugumun kılodunu Ben demenden yıkayan birisi. Cok Sabırlı hanım bir kız umarım bu şekilde davranmıyodr.peki böyle davransa nasıl anlayabılırım canım içime kurt düştü şimdiÇocuğuna cephe alırlar diye söylememzlik olur mu? Bir arkadaşım bir kreşte çalıştı bir ay dayanabildi. Bir de çok bilindik bir yer bir sürü Şubesi falan var. O ufak çocukları özellikle uykussaatinde pijamalarını giydirip çıkartırken o kadar sert davranıyolarmış ki. Neyse anlatmayım. Ben olsam yolarım. Hayır çocuğuma kimse kızamaz vs kafasında da değilim ama böyle daha kendini anlatamayan çocuklara çaktırmadan zarar verenlere gaddar olurum. Ama sorsan da sevdik ettik yataktan kaldırırken kolundan tuttuk derler. Kreşlerin uyku saatleri berbat
Cok üzgünüm ya suanNe demek cephe almak ya ozel orası
Oldu nasıl olsa ailesi birsey demıyor dıye şiddetde uygulasın
Sabahtan gıdın mudur ogretmen gorevlı hepsı bılsın acıklama ısteyın
Zaten en ufak bır hasarda sıze telefonla bıldırım yapmak zorundalar
Mesela benım cocugun sacını yolmus arkadası ogretmen aksam arayıp bılgı verdı
Sızde acıklama ısteyın
anladım canım dedıklerın kafama yattı .ben anlatımınızdan uyansın diye dürtmüş olarak anladım
sıktırmış da olabilir tabii
konuşun öğretmenle çocuk küçük böyle dedi ben ne diyeceğimi bilemedim hani onun canı yanmış aslında X teyzeyi severdi de vs diye anlatın bakalım ne diyecek
kavgaya gider gibi değil de çocuğun bu konuda korkusu oluşmasın gibi
Canim aynisi benim basima da geldi. Kizim 2.5 yasinda ve teyze kolumu boyle yapti sıktı gibi seyler soyledi. Cok üzüldum konuscaktim kararliydim ama bi de soyle sorym test edeyim dedim kizima ayagina oksar gibi dokundum sonra sordum vurdum mu ben diye evet anne bana vurdu demeye basladi:)meger bu siralar hayal gücü cok gelismis oluyormus olmayan seyleri oldu gibi dusunebiliyormus.arkadskar merhaba sizlerden yorum bekliyorum şimdi size konuyu anlatıcım . Benım yavrum 2,5 yasında dün kresten aldık eve geldık bıraz sohbet ederiz biz yatmadan. Bugun neler oldu diyince yavrum uyuyormuş herkes uyanmış bizimki yataktaymış yardımcı abla bizim yavrunun kolunu sıkmış bana pış pış yapıodum abla geldi kolunu tutuo bu arada sıktı gibi yapıo hareketle . Anlatmaya çalıştı . Bende canım yandı mı dedım evet dedı. Sonra ertesi gün kreşi arıyıp öğretmen ve ıdare ile görüşecektim bir arkadasım fazla abartıyorsun bunda bir sey yok sonra çocuğuna cephe almasınlar kötü davranırlar dedı. İçime bı korku düştümü şimdi napıyım kararsız kaldım. Birde hanımlar yavrum öğretmenını cok sever şimdiye kadar hiç bir olumsuz Birşey olmadı okula severek gıder güle oynaya kresten alırız cok mutlu bir cocuk . Böyle bir sey OLMASINA dA cok şaşırdım üzüldüm güvenm sarsıldı bir de semtimize göre en pahalı kreş aylık 850 tl veriyorum kendimiz alıp bırakıyoruz.sizce ne yapıyım şaşırdım yarın gidip misafir olucam. Habersiz Baskın yapıcam kameradan yavrumu izliycm .öğretmenıyle de Konuşuym mı ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?