Kreşte yardımcı abla cocugumun kolunu sıkmış sanırım

Kreslere güvenmiyorum çocuk yalan söylemez hem para ver hemdse şiddet görsün birde başkasının kızmasi daha çok etkiler

Bence öğretmen ve o hanım varken
Çocuğum kolum acıyor dedi dün kreşten sonra burada mı incitti bilginiz var mı diye sor

Ama üstteki arkadaşın yazdığı gibi çocuk farklı algılıyor olabilir.
5 yaşındayken gittiğim anaokulunda yardımcı kadın iyi biri olmasına rağmen kilolu ve iri yarı olduğu için ondan korkar ve annemlere aktarırken kötü şeyler anlatırdım mesela ben

Sırf böyle olaylar yüzünden kızımı krese online evden de izleyebilecegm türden kamerası olan bir krese gondericem.
Gidip birkaç gün takip edin izleyin, bu işlerin parası olmaz. Birde şikayet edin gerçekten böyle birşey var da çıksın ortaya.

Kamera yok mu? Olayın olduğu günün kayıtlarını izleyin. Bu sizin en doğal hakkınız.

Çocuklar bazen abartabiliyor. Buna benzer bir durum yaşadım ve kreşin hiç bir suçu yoktu. Tamamen oğlumun hayal gücü. Kreş müdiresi de bu tarz olaylarla çok karşılaştıklarını anlatıp,bu durumlarda çocuğa Nasıl yaklaşmamız gerektiğini güzelce anlatmıştı.

Ayrıca trakya bölgesinin en pahalı ve en ünlü bir kresi hatta bir kolej kresi olan ve aylık 1500 tl ödenen bir krese eşimin müdürünün kızı gidiyormuş ve kız her sabah ağlayıp okula gitmek istemediğini annesine babasına ise gitmeyin diye yalvardigini eşime anlatmis müdürü. Abba bana kisdi baba baba na yaptı diyormuş kendi dilince. Sonra gidip izlemisler gizli gizli yardımcı kadının çok sert davrandığını çocukları itip kalktığını vurmadigini ama hirpaladigini görmüşler. Kadına dava açmışlar kamera kayıtları varmış. Şu an 400-500 tl gibi bir rakam ödüyorlar krese ama çocuk güle oynaya gidiyormuş.

Ben bu sene başında saçma sapan bir kreşe denk geldim. Uyuyakalan bir çocuğun yüzüne su sıkıp uyandırdıklarını gördüm ve daha başka sorunlarda vardı. Kızımı aldım 2 gün sonra,müdürlere şikayette ettim

cephe falan almazlar daha cok cekinirler senin cocugundan senden... Ben herseyde giderim bisey oldumu da ilk beni ararlar.. Ogretmene durumu anlat o halleder..

Ben olsaydım çoktan orayı birbirine katmıştım, tabiiki şikayet etmelisiniz hem de birebir gidip edin ve bebeğinizin kolunu sıkan kişiyle de yüzleşin Minnacık bebekten ne istiyormuş Öfff sinir oldum ya

derhal idareye ve ogretmene soyleyon. tekrari durumunda "mem" hatta "meb" e ileteceginizi de soyleyin.
ne demek el kadar cocuga zarar vermek canini yakmk darp a girer bu.
ayyy buyuk konusmayayim ama yikarim baslarina o Okulu benjm basima gelse...

çok korkuyorum merhametsiz insanlardan. kreş öğretmenlerine allah sabır versin işleri gerçekten zor lakin vurmak bağırmak çekiştirmek yerine yaşına uygun gerekli bir ceza verilebilir yaramazlıklara. yıllarca iyi bir mimar olabilmek uğraştım kariyerim için gecesiz gündüzsüz çalıştım. çalışan anne olmamak için yıllarca çocuk sahibi olmak istemedim. sonra oğlum doldurdu kucağımı en iyi projem olmalıydı :) sevgiyle büyüteceğim :) sırf oğlum için mesleğimi bıraktım. herşeyi geride bırakarak. kime güveneyim bakıcı hikayeleri kreş hikayeleri öyle çok korkuttu öyle çok acıttıki canımı. şimdi böyle iletiler görünce içim acıyor. şikayet edeyim tamam peki çocuğumun o an yaşadıkları ben unuturmuyum
senin yerinde olsam bu küçücük görünen ama benim gözümde kocaman görünen hareketi arayı soğtmadan yardımcı ablaya direkt sorarım. uyanmamış biraz zorlamışsıın anladığım kadarıyla kızımın kolu acımış çok acımış olmalıki bana söyledi. lütfen biraz daha sakin davranırmısın. ben de takip edeceğim zaten demen belkide idareye söylemeden kızın kendini biraz denetlemesine olanak verir. kolalıklar dilerim.

Benim çocuğum yok ama düşüncem söyleyin bence siz bagarmaya Kıyamadiniz yavrunuza millet nasil kiyar gereken neyse erken zamanda yapin bence sonrasında gec kalmayın benim içinde öpün ufaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…