Kreşte yardımcı abla cocugumun kolunu sıkmış sanırım

Öğretmen niye cephe alsın. Bende anasınıfı öğretmeniyim bana böyle bir şikayet gelse ben çocuğu 2 kat daha fazla gözümden sakınırım niye cephe alıyım ki küçücük çocuğa.

Kızım 3,5-4 yaşlarındaydı evinmize yakın ve birkaç kişiden methini duyduğum bir kreşe yazdırmıştım ,
daha ilk görüşmede çocuğun öğle uykusunu 1,5 yaşından beri uyumadığını, uyku konusunda zorlanmasını istemediğimizi belirttim , onlar da ; biz uyku saatinde onu oyalarız sorun olmaz vs vs birçok vaatte bulundular ,
Daha ilk günün akşamı çocuk bana söyledi ; uyumadığı için kızıma kızmışlar üstüne de Sakın annene söyleme yoksa yarın daha çok kızarız demişler ve bunu yapan da tecrübeli bir öğretmendi , aklıma geldikçe o anı yaşıyorum , ertesi gün gittim tabii öğretmenle yüzleşmeye önce inkar etti çocuğa neden inanıyorsunuz dedi, sonra biz Aramızda halletmiştik dedi fakat ben aldım çocuğu çıktım ,
Bazı yerler çocuğu nakit para olarak görüp , saat doldurmaya bakıyorlar , Allah merhameti bol insanlarla karşılaştırsın tüm yavruları,
Bence işin iç yüzünü araştırın , olmayan birşeyi söyleyemez çocuklar , muhakkak olmuştur birşey, hem kızınız ters bir hareketi yanlış anladıysa da , sizin içiniz rahat etmiş olur ....

Yarısını okudum. Ne saçma bi dusuncr çocuğuna cephe alırlarmismismis. Git ve haddini bildir.

Bence gidin idareye durumu bildirin bir daha tekrari olursa darp raporu alacaginizi soyleyin..etekleri tutussun onlarin..

Çocuğumun kolunu sıkanın, ümüğünü sıkarım.
Para verip, canımdan kıymetlimi emanet ettiğim kreşte çocuğuma yapılan kötü muameleyi asla affetmem.

Benim daha anaokuluna giden çocuğunu hirpalayip cephe alacak okulu akillanana kadar heryere şikayet ederim ,kendini hiç anlatamayanlara neler yapıyorlar acaba ? Arkadaşınızın çocuğu yok herhalde küçücük çocuğun nesine cephe alacaklarmis,öğretmeniyle konusun tabikide,bu devirde pimpirikli olmak lazım,hele çocuk konusunda

Sakinn biz kardesime göz yumduk devlet okuluudu diye okuldan sogudu hala okumak istemiyo. Git o yardimci ablanin kolunu bi tarafina monte et saçını başını yol sonra çocuğunu kresten al mudurlere hakaret yagdirve yeni bir kresr yazdir sen cçocuğunu copten mi buldun öpüp koklamaya kiyamadigini hayvanin biri hirpaliyo

post: 44584227, member: 645196"]arkadskar merhaba sizlerden yorum bekliyorum şimdi size konuyu anlatıcım . Benım yavrum 2,5 yasında dün kresten aldık eve geldık bıraz sohbet ederiz biz yatmadan. Bugun neler oldu diyince yavrum uyuyormuş herkes uyanmış bizimki yataktaymış yardımcı abla bizim yavrunun kolunu sıkmış bana pış pış yapıodum abla geldi kolunu tutuo bu arada sıktı gibi yapıo hareketle . Anlatmaya çalıştı . Bende canım yandı mı dedım evet dedı. Sonra ertesi gün kreşi arıyıp öğretmen ve ıdare ile görüşecektim bir arkadasım fazla abartıyorsun bunda bir sey yok sonra çocuğuna cephe almasınlar kötü davranırlar dedı. İçime bı korku düştümü şimdi napıyım kararsız kaldım. Birde hanımlar yavrum öğretmenını cok sever şimdiye kadar hiç bir olumsuz Birşey olmadı okula severek gıder güle oynaya kresten alırız cok mutlu bir cocuk . Böyle bir sey OLMASINA dA cok şaşırdım üzüldüm güvenm sarsıldı bir de semtimize göre en pahalı kreş aylık 850 tl veriyorum kendimiz alıp bırakıyoruz.sizce ne yapıyım şaşırdım yarın gidip misafir olucam. Habersiz Baskın yapıcam kameradan yavrumu izliycm .öğretmenıyle de Konuşuym mı ne dersiniz[/QUOTE]

Tabi ki de hakkini araaa...hiçte bile kim kötü davranabilir.öğretmene, idareye şöyle. Herkes parasıyla çalışıyorne hakkı var öyle yapmaya!!!!!! Ben stajda çalışan biri olarak.o tür durumlarda uyarı alıyor çalışanlar.susmayinn hak arayin

Canım benim kızımda kreşte.1 ay önce grubundaki bir arkadaşı yanaklarını sıkmış ve diğer çocuğun tırnakları kesilmemiş olduğundan birkaç çizik vardı.Öğretmeni telefonda durumu anlatmıştı.Kızımı aldığımızda (kızımın teni çok hassas yüzüne boya yaınca yada çıkarma yapıştırınca hemen kızarır) yüzü baya çizikti.Hemen resmini çektim okul müdürüne attım ve eşim aradı.Bu çocuğun hali ne diye.Öğretmen neden dikkat etmedi diye o kadar çok kızdı ki.Ertesi gün grubunu ve öğretmenini değiştirdiler.Şimdi ekstra hassaslar.Ayrıca okul müdürü özür dilemek için işyerimize kadar geldi.
Yani birde senin kızına bunu yapan bir öğretmen.

Eğer gerçekse bu o kızın anasından emdiği sütü burnundan getir! Ben öyle yapardım.. Yoksa ölene dek içim rahat etmezdi.

Kesinlikle durumu bildir ôgrensinler cocugunu basi bos sahipsiz birakirsan dahada ileri gidebilirler bu olasiligida dusunmek gerek... O kolunu sıkan yardmcylada konusmalisin , Cocugun canini yakacak derecede temasta bulunamaz...

Ne alaka kim cephe alacak 2,5 yaşındaki çocuğa.
Bu arada bende 3 yaşında verdim yavrumu kreşe fakat çok uyum sağlamamakla beraber oğlum bende çok tereddütlüydüm.
Ve acaba biri canınımı acıtacak şu bu diye diye hergün kendimi yer bitirirdim.

Şimdi oğlum bana geldi dedi kreşten geldikten sonra bizde günlük konuşmamızı yaparız bana kızdı ve bağırdı şu kişi e bende çok hasasım ya hemen okula önce oğluma bakan annem sonrada ben gittim oğlum bu şekilde söylüyor hiç söylemezdi acaba öğrenebilir miyim dedim ne olduğunu neden sizin adınızı veriyor acaba.Onlarda kendilerini savundular tabiki devlet kreşi hani yarı özel yarı devlet olan varya oraya verdim.

Bende dedim ,ben el bebek gül bebek büyütürken sizden de isteğim küçük harflerle konuşup onun dünyasına inmeniz hassas bir çocuk çünkü dedim.Ve zaten gözlem altında tutuyorduk bunu dahada sıklaştırdık.Ve birşey olmadı sonrasında çok şükür.Çünkü bunu biraz sert ve azcık yumuşak bir dille ifade ettim o çocuk sahipsiz değil diye .Yani yaptığı varsa da zaten pişman olmuştur göremedim suçlayamam ama tavrımı belli ettiğimiz için bu saatten sonra yapacağı varsa da yapmaz !!!

Emin olun öncelikle derim.belki yavrunuz uyum hala sağlamamış olabilir oraya, bu yüzdende davranışları bu şekilde olmuş olabilir.

Son günlerdeki haberleri görünce insanların herşeyi yapabileceğini gördüm. Haliyle korkuyorum bende . Ama ben yine de doğrudan suçlamadan önce olayın gerçek olup olmadığını araştırmalısın derim. Anladığım kadarıyla çocuk net olarak ifade edememiş. Acaba siz yönlendirmeli sorular mı sordunuz çocuğa oda o şekilde mi cevapladı. Bundan emin olmak gerekir. Kamerası yok mu okulun? Kameradan inceleyin. Zaten kadın böyle bir davranışta bulunduysa bunu bütün çocuklara yapıyordur.

benim de çocuğum kreşe gidiyor..
25 aylık daha konuşamıyor... güle oynaya gidiyor ve öğretmenini çok seviyor.
akşamları nöbetçi öğretmenle bekliyorlar 1 saat kadar.
eşim alırken ağlıyormuş oğlumda biz çok üzüldük. ama belki acıkmıştır yorulmuştur dedik. şayet sizin ki gibi olsa kesinlikle konuşurdum.
cephe almak ne demek. sanki babalarının hayrına mı bakıyorlar??

göz yummayın. ben olsam büyük konuşmayayım ama sabahı soluğu kreşte alırdım.

Tatlım benim oğlumda ikibuçuk yaşında bazen onu kaldırmak için çekince babasına dönüp anne kolumu yitti diyo dili döndüğünce şikayet ediyor akıllı ama abartarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…