Kt olan ben miyim arkadalar? Bir el atn bu duruma

Cicek86

Varlığın öle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
627
1
96
Diğer
benim iki arkadasim vardi samimi oldugum
biri 12 yildir tanidigim digeri ise 2 yillik arkadasim
ilk once 12 yillik arkadastan baslayim kendisi ile esimle ozamanlar flort ederken tartistik o bana kustu sevgiline daha fazla onem veriyorsun beni ikinci plana atiyorsun diye gun geldi dugun davetiyemi goturdum geldi tebrik etti sonra duzeldi aramiz ...
gecenlerde esim bunun dukkana ugramis almasi gereken bisey varmis ordan ben o kiza guveniyorum esimede kiskanclik olayi filan yok aklimda yani hic bi suphe...
isten ciktim eve donuyorum tel caldi aldim... arkadasim napiyorsun iyim dedim eve gidiyorum isten ciktim sen napiyorsun filan iyi dedi az once G..... burdaydi yani esim konustuk ayak ustu iyi korkutmussun gozunu dedi bana ki esim oyle benden korkacak bi insan degil neoldu hayirdir dedim senden bi tel geldi hemen cikti cicek aradi bekler simdi dedi gitti hemen dedi iyi korkutmusun dedi.. arkadasim aramadan evvel esimi aramistim nerdesin canim ciktim isten eve gidiyorum ben diye yoldayim canim geliyorum dedi yani arkadasimin yanina ugradigini gizledi benden neys e ben buna belli etmedi kizada bozuldugumu belli etmedim esim eve geldi hosgeldin filan girdi iceri... nerdeydin canim cok geciktin dediim bu dukkana ugradim dedi sakinim ama belli etmiyorum bisey hangi dukkan dedim su dukkan ne aldin icecek.. baska nereye ugradin diye usteledim ben sonra anladi ve arkadasinin ordan yiyecek biseyler aldim dedi ki ilk ugradigi dukkandan alabiilirdi orayi arkadasinin orasi sandim dedi sonra fark edince birde arkadasina ugradim yani ben soylemesem benim bildigimi anlamasa yalan soylicek diyeceksinizki bu durumda ne yaptin uyardim birkez daha boyle biseyini yakalarsam bitecek ki gercekten bitiririm. simdi esimemi kiziyim bu kizami?? ben bu duruma gelebilmek icin neler cektim bir allah bilir bir ben. gozunu korkutmusun cok iyi o filan demesi kimse kimsenin esi hakkinda bunu diyemez bana gore kimin ne oldugu belli olmaz ki esimde dort dortluk insan degil hatalari var ama her insanin hatasi olabilir....
bu arkadas ilede birlikte eglenmeye gitmistik bu olaydan bir iiki hafta evvel..

gelelim ikinci arkadasima.. oda surekli benim yanimda G.. gibi bir yok esimden icin diyor yok G.. boyle soyle falan filan surekli ovmeler etmeler artik bu kisi ile gorusmuyorum kotu niyetli oldugunu dusundugum icin iyi hos kendiside ben evlendikten sonra aramadi beni dugunde tebrik icin bile aramadi ne arkadas ise siz neyapardiniz yanlis bendemi benmi kotuyum fesatim????? hadi yorumlarinizi bi yazin

o arkadasn neden iyi korkutmusun gozunu falan diyor ki ?

Ben isten cikar cikmaz esimi aramistim canim eve gidiyorum yemek yapacam oyalanma sende dedim sadece oyalanma dedim esim ona ne dedi bilmiyorum.... arkadasimin bana dedigi senden tel geldi hemen cikti iyi korkutmusun gozunu bi insan bunu neden derki

2. arkadaşınla görüşme zaten boşver gitsin

ama ilkine gelince bazen erkekler gittikleri yeri özellikle söylemiolar sebebi bu olabilir
eğer başka türlü olsa kadın seni arayıp bunları sölemeye cesaret edemezdi zaten
bide şöle bi durum var eşine asılmış olabilir eşinde onu terslemek için dükkanına gitmiştir senin rahatın kaçmasın diede sana bunu anlatmamıştır kadında aranızı bozmak için telefon açmış olabilir sana

gorusmuyorum ikinci ile artik zaten ama ilki cok guvendigim deger verdigim bir arkadasimdi cok uzuldum bu olaydan dolayi belki arkadasiimin bana bi sinyali idi kocan bak burda haberin olsun dercesine belkide aramizi bozmakti ama kotu bi insan degil ama esim cok pisman oldu cok uzuldu ben epey konustum tek kelime soylemedi karsilik vermedi neden susuyorsun dedigimde ise yerden goge kadar haklisin ne idyim dedi ama yinede icim rahat degil...

anladım cnm.bir de nispet yapar gibi soylemiş kız.eşin neden sakladı ki.

tabiki kizacagimi bildigi icin canim cunku tamam arkadasim olabilri o ama evin dururken neden bir dukkana ugrama geregi duyuyorsun hic hos bi durum degil birde bisey daha anlatacam ben orda iken bi tanidigim kizin kocasi geldi ilk basta taniyamadim ben onu oda beni ama evli cocugu var sohbet ediyor benim arkadasla filan guluyorlar keyifleri yerinde. bende bilerek dedimki bu evli cok guzel bir esi ve birtanede cocugu var biliyormusun dedim arkadasim gorusmeyeli erkeklerle cok icli disli olmus yada hep oyleydi ben gormuyordum v

arkadaşın telde bunu söylerken nası konuştu

"vay be adamı çok korkutmuşsun bi sözünle evine kaçtı" gibilerinden kinayeli ne güzel konuşuodk kıskançlık ettin havasındamı söledi

"canım sen bu adamı ne güzel dize getirmişsin helal olsun valla adamı bi aradın hemen eve geldi ne güzel" tarzında aslında seni övmek ve yaptığının doğru olduunu belirtmek açısındanmı söledi

erkekler her gittigi yeri soylemez zaten.siz neden soylemezse ayrilirim diyorsunuz herseyi size demek zorunda mi?ki onemsiz birsey dukkana girmis orada arkadasiniz varmis vs.arkadasiniza kiziyorsunuz ama sanirim dominant bir yapiniz var..onemsiz ve gereksiz gormus soylememis..belki soylerse siz yine tepki verecektiniz neden illa oraya gittin?zaten bunu da sormussunuz.
siz arayinca esinizde hemen cikinca belkide arkadasin,esinizin oraya gitmesini istemediginizi dusundurmuste olabilir..sasirmis yada kiskanmistir da bilemiyorum sadece tahmin..

Son düzenleme:

ses tonu hic beni ovuyor gibi degildi canim.... ayni gunun aksami ben sonra seni ararim diye kapattim yemekten sonra aradim iste kusura bakma gecti saat ariyacaktim diye belli etmiyorum sinirlerimin bozuldugunu nerden konu acildi ise iste olay et yemegine geldi ben yapmiyorum annemde yiyor esim dedim ben yemiyorum cunku ve yapacak zamanimda yok bana yazik adami bi et turu biseyleridemi yapamiyorsun dedi! gel burdan yan

canim birincisi orasi arkadasimin dukkani ikincisi esimin yolunun uzeri pek degil sen ne dusunurdun??? is donusu yol uzeri olur tamam aldigi seyde heryerde satilan bisey aklina ne gelirdi? evet acikcasi dominantim biraz ama benim yapmadigimi oda yapmasin ben onun arkadaslari ile sinirliyim herzaman yanlis anlasilmayim diye gittigi heryeri degil oyle biryere gidip benim arkadasimin yanina ugrayip soylemezse ayrilirim evet arkasindayimda cunku gidiorsa acik acik soylesin ugradim sana selami vardi haberin olsun diye gizlenirse bisey altinda biseyler aramaak gerek

arkadaslar okuduktan sonra lutfen yorumlarinizi dusuncelerinizi yazin benim icin onemli gercekten

Ben şimdi anlamadım; neden arkadaşınızda da eşinizde de art niyet arıyorsunuz, arkadaşınızın söylediği 12 yılın verdiği samimiyetle böyle söyleyebilir ne var ki bunda şakadan takılmıştır, eşiniz arkadaşınızın dükkanına gittiğini söylememesi; belki arkadaşınızın size de söylediği lafa bozulmuştur sonuçta eşiniz o kadar yakın tanımıyor siz gibi -kaldı ki siz bile lafına bozulmuşsunuz- bu yüzden gittiğinden bahsetmek istememiş olabilir

yokl canim esim dukkandan cikmisti yolda iken az evvel G... burdaydi diye konustu kiz birde art niyet aramamin nedeni su esimde gizlemesi arkadasimda 12 yil evet ama bunun 2 3 yili kus kaldi ve erkeklerle bu surec icerisinde ozelikle evli erkeklerle cok samimi yani sahit oldum bikac kez dukkanina gittim ve gordum bana gore evli erkeklerle oyle samimi olunmamasi gerek esimden icin demiyorum aama baska bir kizin ve kizi ben taniyorum onun esi ilede oyleydi belki bu kiz cok degisti cok farkli biri oldu benim cocukluk arkadasim degil artik

orasinin arkadasinizin dukkani oldugunu anladim..sizin problem ettiginizse orada arkadasinizin calismasi,esinizinde baska yer varken oraya gitmesi.
esime guveniyorsam huylanmam..belkide orada bir isi vardi,o da baska yerden alacagina arkadasinizin dukkanindan birseyler aldi..sizde tam o sirada arayinca sizden cekindigi icin saklama geregi duymus olabilir...
ne dusunmemiz lazim bu durumda ikisinin arasinda birsey oldugunu mu?

Şu yazından eşinden ve arkadaşından şüphe ettiğini gördüm, biri 12 yıllık arkadaşın diğeri eşin, öküz altında buzağı arıyorsun, şu durum kıskançlık gerektirecek bir durum değil, bende evliyken bekar arkadaşım gelir kalırdı hatta eşimin doğru bir erkek olduğundan bahsederdi, ertesi gün eşim onu durağa kadar bırakırdı, bazen msn de konuşurlardı eşim bahsetmezdi arkdaşım derdi konuştuk diye bir kere bile şüphe etmedim ikisinden de etmem de zaten, yanlış yapıyorsunuz bu gereksiz şüphelere kapılmakla lmaz:

son yazını şimdi gördüm arkadaşınla ilgili olanı evli erkeklere yakın davranıyor diyorsun o zaman eşini uyar ama kızın bu durumundan bahsederek değil ona karşı eskisi gibi olmadığını kırgın olduğunu felan söyle o zaman eşinde muhatap olmaz

Son düzenleme:

hayir ama belkide cok kiskancim bilmiyorum yani kizin o ses tonu kulagimdan gitmiyor belkide yanlis dusunuyorumdu rbilmiyorum kafam cok karisik ama esimi taniyorum o gun ben konusurken cok uzuldu ve birdaha kesinlikle olmayacak dedi yani oda yanlsi oldugunu anladi en onemlisi oraya gitmesi degil bana eve gelince yalan soyylemesi

:asigim:
uyardim esimi zaten belki gereksiz bi kiskanclik benimkisi bilemiyorum inanin abartiorumdur belki esime disarda yururkende biz el ele oldugumuz halde kizlar bakiyor goruyorum yani bu hos bi durum degil benbirkez bile yapmadim yani evli bir erkege hic bizaman bakmadim o y uzden bana cok ters geliyor bana gore yanlis bu hareketler esimi galiba cok kiskaniyorum ben itiraf edemesemde

bence arkadaş aralarında tam olarak bişe olduğunu düşünmüo ama içini gene de bi kurt kemirio
çnkü ortada eşinin sakladığı bişey var
eğer eşi bunu saklamakta haklı olsaydı çıkar açıkça nedenini söler karısının ona kızmasına izin vermezi
ama adamda onaylamış haklısın sölemeliydim demiş
ben gene iddiamı sürdürüorm arkadaşın eşine yanaşmış ama o yüz vermemiş.sen yanlış anlama die kocan bunu sölememiş olay bu...

vallahi bilmiyorum kizlar o arkadasi o gunden sonra hic aramadim yaninada ugramadim hic anlamistir herhalde esime guveniyorum o oyle evli iken biseyler yasayacak insan degil cikar karsima soyler bosar istedigi ile birlikte olur ona guvenim sonsuz ama iste bir ilgi gordu bence benim bu arkadasdan ben bu zamana kadar cok rahat bi insansim kimsenin sevgilisine kocasina bakmadigim icin benimkinede bakilmaz sanirdim ama herkez ayni degilmis bunu anladim.. en yakinindaki bakiyor diger arkadasim zaten tamami ile silindi o acik acik hoslandigini nerrdeyse soyleyecekti benim senin gibi birtane G... im yok diyordu sevgilim yok degil esimin ismini vererek soyluyordu direk insanlar cok kotu olmus gercekten kim seye guvenilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…