o arkadasn neden iyi korkutmusun gozunu falan diyor ki ?
2. arkadaşınla görüşme zaten boşver gitsin
ama ilkine gelince bazen erkekler gittikleri yeri özellikle söylemiolar sebebi bu olabilir
eğer başka türlü olsa kadın seni arayıp bunları sölemeye cesaret edemezdi zaten
bide şöle bi durum var eşine asılmış olabilir eşinde onu terslemek için dükkanına gitmiştir senin rahatın kaçmasın diede sana bunu anlatmamıştır kadında aranızı bozmak için telefon açmış olabilir sana
anladım cnm.bir de nispet yapar gibi soylemiş kız.eşin neden sakladı ki.
gorusmuyorum ikinci ile artik zaten ama ilki cok guvendigim deger verdigim bir arkadasimdi cok uzuldum bu olaydan dolayi belki arkadasiimin bana bi sinyali idi kocan bak burda haberin olsun dercesine belkide aramizi bozmakti ama kotu bi insan degil ama esim cok pisman oldu cok uzuldu ben epey konustum tek kelime soylemedi karsilik vermedi neden susuyorsun dedigimde ise yerden goge kadar haklisin ne idyim dedi ama yinede icim rahat degil...
arkadaşın telde bunu söylerken nası konuştu
"vay be adamı çok korkutmuşsun bi sözünle evine kaçtı" gibilerinden kinayeli ne güzel konuşuodk kıskançlık ettin havasındamı söledi
"canım sen bu adamı ne güzel dize getirmişsin helal olsun valla adamı bi aradın hemen eve geldi ne güzel" tarzında aslında seni övmek ve yaptığının doğru olduunu belirtmek açısındanmı söledi
erkekler her gittigi yeri soylemez zaten.siz neden soylemezse ayrilirim diyorsunuz herseyi size demek zorunda mi?ki onemsiz birsey dukkana girmis orada arkadasiniz varmis vs.arkadasiniza kiziyorsunuz ama sanirim dominant bir yapiniz var..onemsiz ve gereksiz gormus soylememis..belki soylerse siz yine tepki verecektiniz neden illa oraya gittin?zaten bunu da sormussunuz.
siz arayinca esinizde hemen cikinca belkide arkadasin,esinizin oraya gitmesini istemediginizi dusundurmuste olabilir..sasirmis yada kiskanmistir da bilemiyorum sadece tahmin..
Ben şimdi anlamadım; neden arkadaşınızda da eşinizde de art niyet arıyorsunuz, arkadaşınızın söylediği 12 yılın verdiği samimiyetle böyle söyleyebilir ne var ki bunda şakadan takılmıştır, eşiniz arkadaşınızın dükkanına gittiğini söylememesi; belki arkadaşınızın size de söylediği lafa bozulmuştur sonuçta eşiniz o kadar yakın tanımıyor siz gibi -kaldı ki siz bile lafına bozulmuşsunuz- bu yüzden gittiğinden bahsetmek istememiş olabilir
canim birincisi orasi arkadasimin dukkani ikincisi esimin yolunun uzeri pek degil sen ne dusunurdun??? is donusu yol uzeri olur tamam aldigi seyde heryerde satilan bisey aklina ne gelirdi? evet acikcasi dominantim biraz ama benim yapmadigimi oda yapmasin ben onun arkadaslari ile sinirliyim herzaman yanlis anlasilmayim diye gittigi heryeri degil oyle biryere gidip benim arkadasimin yanina ugrayip soylemezse ayrilirim evet arkasindayimda cunku gidiorsa acik acik soylesin ugradim sana selami vardi haberin olsun diye gizlenirse bisey altinda biseyler aramaak gerek
orasinin arkadasinizin dukkani oldugunu anladim..sizin problem ettiginizse orada arkadasinizin calismasi,esinizinde baska yer varken oraya gitmesi.
esime guveniyorsam huylanmam..belkide orada bir isi vardi,o da baska yerden alacagina arkadasinizin dukkanindan birseyler aldi..sizde tam o sirada arayinca sizden cekindigi icin saklama geregi duymus olabilir...
ne dusunmemiz lazim bu durumda ikisinin arasinda birsey oldugunu mu?
Şu yazından eşinden ve arkadaşından şüphe ettiğini gördüm, biri 12 yıllık arkadaşın diğeri eşin, öküz altında buzağı arıyorsun, şu durum kıskançlık gerektirecek bir durum değil, bende evliyken bekar arkadaşım gelir kalırdı hatta eşimin doğru bir erkek olduğundan bahsederdi, ertesi gün eşim onu durağa kadar bırakırdı, bazen msn de konuşurlardı eşim bahsetmezdi arkdaşım derdi konuştuk diye bir kere bile şüphe etmedim ikisinden de etmem de zaten, yanlış yapıyorsunuz bu gereksiz şüphelere kapılmaklalmaz:
son yazını şimdi gördüm arkadaşınla ilgili olanı evli erkeklere yakın davranıyor diyorsun o zaman eşini uyar ama kızın bu durumundan bahsederek değil ona karşı eskisi gibi olmadığını kırgın olduğunu felan söyle o zaman eşinde muhatap olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?