bir insan neden yalan soyler karsisindakinin tepkisinden cekinir..esinin uzerine belkide cok gidiyorsun o da senden gizliyor..ki arkadasinda demis gozunu korkutmussun diye orada da panik oldu belkide..arkadasinin yanlislarini gorduysen iliskini kes.esine guven ve aklina sokma boyle seyleri..kendini de huzursuz etme..a.s.
valla kizlar ne derseniz diyin evet calisan bi bayanim esimi cok seviyor ve asiri derecede kiskaniyorum ama zaman oyle zamanki bekar bayanlar artik kesinlikle evli erkekleri tercih ediyo kimin neoldugu belli degil ! akrabadan bile bekliyor insan ki oluyor boyle seyler ... buarada o arkaadas msj atmis goruselim diye hic icimden gelmiyor tabiki gorusmek suan onunla ama bakalim kusura bakmayin bu konuyu acip rahatsizda ettiysem sizi ama icimde kalmisti paylasmak istedim
ayrıca arkadaşım 12 yıllık dostum bana güvenmiyorsa ,bu dostluğu sorgularım ben. böyle dostumada yol veririm çoktan.
biraz kıskanç bir yapınız var bu doğru.ama şu da var ki hiç kimse durduk yerde eşini kıskanmaz
mutlaka sizi rahatsız eden durumlar vardır,böyle düşünmeniz için. şimdi bu oniki yıllık arkadaşlağınız süresince eşinizde sizin kadar samimi miydi arkadaşınızla. sizin yanınızda samimi iseler çok önemli değil.ama sizin yanınızda resmi ise o zaman kızmakta haklısınız derim.
bunu ayrımını sizden daha iyi kimse yapamaz eğer bir kadının midesi bişeylerden bulandıysa
dikkat etmekte fayda vardır derim..
Hmm...gerçek arkadaş dost olan zaten basit bi kıskançlık için 3 yıl küs kalmazdı.
Ozaman bitirecektin belkide arkadaşlığını...
Madem rahatsızlık duyuyosun ondan ve hareketlerinden ....Eşini en iyi sen tanıyabilirsin tabiki madem güvensizliğin arkadaşına yol ver gitsin...
Bence sen arkadaşını yanlış anlamak istemişsin ve anlamışsın...
Eğer 12 yıllık arkadaşının eşinde gözü olsaydı, sana rahatça yok kocanı çok korkutmuşsun, yok g... gibi bi kocam olsa falan gibi şeyler söylemezdi... Arkadaşınızın bu sözlerinden sizinle çok samimi olduğunu ve artniyetsiz kcanızın size karşı davranışlarını beğendiği için onun gibi bir erkek isteği içinde olduğunu düşünüyorum..
Eğer kocanızda gözü olsa size hiçbişey söylemeden, tabiri caizse eşeğin kulağına su kaçıradan kocanızı ayartmaya çalışırdı....
Arkadaşınızın dükkanı eşinizin yolu üzerinde olmadığı halde onun dkkanına uğrayıp alışveriş yapan, ve bunu sizden saklayan sizin kocanız...
Yani şüphelelecek biri vrsa o ulu orta bunu söyleyebilen kişi değil, yalan söyleyip saklayan kişidir..
Daha sonra dükkanda 3ünüz birlikteyken arkadaşınızın gözleri parlamış, eşinize iyi davranmış, eğer arkadaşınız eşinizden hoşlansa kadın salak mı ki adamın karısının yanında ona iyi davransın... Eşiniz resi davranmış, resmi davranması masum olduğunu mu gösteriyor.....
Ben olsam yolunun üstü olmadığı halde arkadaşınızın dükkanına uğrayan size yalan söyleyen sizden bunu saklayan karşılaştıklarında da resmi ve mesafeli duran kocanızdır...
Olanca açıklığıyla size kocanı korkutmuşsun, kocan çok iyi biri falan diyen arkadaşınız değil bence....
Canim kusura bakma tam anlatmadim 12 yil taniyorum ama bunun 3 yili kus kaldik biz benle konusmadi esime cok zaman ayiriyorum onunla ilgilenmiyorum diye kustu aradim okadar konusmayi denedim karsilik vermedi dugun davetiyemi goturdum sonradan duzeldi yani uc yil gorusmedik ve cok degismis...
en son gittigimde esime b akarken gozlerinin ici parliyordu esimde gayet ciddi bisekilde konusuyordu...
ve bizim bir tanidigin kardesi var evli cocugu var o dukkanina geldi arkadasimin onunlada oyle samimi idi ben uyardi bu evli ve cocugu var biliyormusun evet dedi gecti inanki canim insanlari taniyamiyorsun esimden suphelenmedimmi saniyorsun suphelendim ama esim ile biz ayri ulkelerde yasiyorduk 5 yil ve trde okadar guzel kizlar variken neden beni bekledi 5 yil diye dusunuyorum evlendikten sonrami kizlara bakmaya basladi esime biz henuz cikarken birlikte dolasirken bile kizlar laf atiyordu benim yanimda o gormuyordu yani neden bu adam en yakin arkadasima baksinki??? baska kizmi yok bunu neden trde degilde burda yapti??? hani anlatabiliyormuyum bu dunyada kimseye guvenmeyeceksin 12 yil gecti evet ama 3 yil gorusmedik dedigm gibi birtek esime degil evli oldugunubildigi baska erkeklerede gozumun onunde terbiyesiz bisekilde soylicem anlatamiyorumda cilveli bisekilde evli oldugunu bildigi halde yapiyor yani uyariyorum biliyorda gozlerininb icine bakiyor adamlarin gulumsuyor suzuyor?? sence normalmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?