Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyadan yıpranmış saçlar ve kuru saç dipleri için ne önerirsiniz.. yağ karışımları kullanıyorum genelde ama saçtan hasarsız çıkartabilmenin bir yolunu bulabilmiş değilim ıslatmadan sampuanlama ve yumurta formülünü de denedim ama uçlar yine kuru oluyor saç kuruduktan sonra...
tatlım ben bısı sorcam anlarmısın badem yagı ve susam yagı aldım sacı beslıyo ve uzatıyormus kac gun aralıklı yapayım bıde temız sacamı sureyımmm haa su brezılya fonu ne kadar yapıyolarpıyasa acep
İyiakşamlar canım.Ben saçımı siyaha boyattım ve epeydir siyah boyayla boyuyorum.Kumral rengine nasıl çevirebilirim.Kumral tonunda boya alıp kullanıyorum ama yinede saçım koyu oluyor neyapabilirim?Saç dökülmesine karşı ne tavsiye edersin?:44:
iyi akşamlar şuan ciddi anlamda sizin fikirlerine ihtiyacım var.... 18 haftalık hamileyim, yıllardır saçımı röfleli kullanıyorum şuan saçıma pek fazla kimyasal uygulama da yapamıyorum ve saçlarım inanılmaz kuru uçlarıda çatal çatal ne önerirsiniz???ne yapabilirim şampuan ve saç kremini şu yeni çıkan syooss markayı kullanıyorum ama bu uçları nasıl düzeltirim bide saçlarım acayip kabarıyor bende sürekli düzleştiriyorum...???????????
saçımı 6 ay önce siyah boyadım sonrasonda değişiklik istedim ama dönemiorum birkaç kere saçımı boyadım çıkmıo tavsiye pls.