Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sedadogdu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
156
2
0
İçel Mersin
selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler:40:

merhaba öncelikle kuaför olmana sevindim benim sorunum saçımın kabarmasıyla ilgili ne önerirsin saçın kabarmaması ve parlak olması için teşekkürler şimdiden cvpların için..

biraz pahalı bir uygulama fakat brezilya fönü tatlım. saça tamamen keratin yüklediği içi dümdüz ve parlak bir görünüm yaratıyor. diger trlü presler fönler kabarık saçları daha çok kurutur ve saç kabarmaya daha elverişli olur...

boyadan yıpranmış saçlar ve kuru saç dipleri için ne önerirsiniz.. yağ karışımları kullanıyorum genelde ama saçtan hasarsız çıkartabilmenin bir yolunu bulabilmiş değilim ıslatmadan sampuanlama ve yumurta formülünü de denedim ama uçlar yine kuru oluyor saç kuruduktan sonra...

tatlım ben bısı sorcam anlarmısın badem yagı ve susam yagı aldım sacı beslıyo ve uzatıyormus kac gun aralıklı yapayım bıde temız sacamı sureyımmm haa su brezılya fonu ne kadar yapıyolar :52:pıyasa acep

boyadan yıpranmış saçlar ve kuru saç dipleri için ne önerirsiniz.. yağ karışımları kullanıyorum genelde ama saçtan hasarsız çıkartabilmenin bir yolunu bulabilmiş değilim ıslatmadan sampuanlama ve yumurta formülünü de denedim ama uçlar yine kuru oluyor saç kuruduktan sonra...

loreal matrx'n şok etki dip serumu, ve banyo sonrası serumunu 1-2 ay düzenli kullanın saçınızın nemi yerine gelsin. uzun süre fönden ısıdan uzak durun ve banyodan sonra saçınızı fön ile kurutmayın.. iyi akşamlar

İyiakşamlar canım.Ben saçımı siyaha boyattım ve epeydir siyah boyayla boyuyorum.Kumral rengine nasıl çevirebilirim.Kumral tonunda boya alıp kullanıyorum ama yinede saçım koyu oluyor neyapabilirim?Saç dökülmesine karşı ne tavsiye edersin?:44:

iyi akşamlar şuan ciddi anlamda sizin fikirlerine ihtiyacım var.... 18 haftalık hamileyim, yıllardır saçımı röfleli kullanıyorum şuan saçıma pek fazla kimyasal uygulama da yapamıyorum ve saçlarım inanılmaz kuru uçlarıda çatal çatal ne önerirsiniz???ne yapabilirim şampuan ve saç kremini şu yeni çıkan syooss markayı kullanıyorum ama bu uçları nasıl düzeltirim bide saçlarım acayip kabarıyor bende sürekli düzleştiriyorum...???????????

saçımı 6 ay önce siyah boyadım sonrasonda değişiklik istedim ama dönemiorum birkaç kere saçımı boyadım çıkmıo tavsiye pls.

kumral tenli ve yuvarlak yüzlüyüm siz ce saçımı hangi model ve boyda kestirmeliym boyum 1.70 ve saçım belime yakın ne önerirsiniz

Ortak Sorun SAÇ dökülmesi için Ne yapabiliriz? Önerdiğiniz şampuan nedir? Teşekkür ederim :nazar:

merhaba canım ben hemen hemen 2 yıldır koleston yoğun renk açıcı ile açıyorum saçlarımı tek renk kullanıyorum platin gibi oluyor fakat saçlarım çok zayıfladı telleri inceldi nasıl toparlayabilirim bu durumu yardım lütfen:( iyi geceler..

merhabalar herkese:3: benım sorunumda saclarım cok cabuk yaglanıyor bunun ıcın bana ne onerırsınız aceba cogu kısıde vardır bu genel bı soru da oldu aynı zamanda

tatlım ben bısı sorcam anlarmısın badem yagı ve susam yagı aldım sacı beslıyo ve uzatıyormus kac gun aralıklı yapayım bıde temız sacamı sureyımmm haa su brezılya fonu ne kadar yapıyolar :52:pıyasa acep

haftada iki kere yaparsan etkisini daha çok görürsün tatlım içine de yılan yağı eklemeni öneririm. temiz ve nemli saçlarına uygulayıp en az 1 saat bekletmelisin. ne kadar beklersen o kadar yararlı. brezilya fönü yerine göre değişiyor 100-700 lra aralıklara kadar fark var.

İyiakşamlar canım.Ben saçımı siyaha boyattım ve epeydir siyah boyayla boyuyorum.Kumral rengine nasıl çevirebilirim.Kumral tonunda boya alıp kullanıyorum ama yinede saçım koyu oluyor neyapabilirim?Saç dökülmesine karşı ne tavsiye edersin?:44:

sanada iyi aksamlar cnm. siyah boyayı asla bir boyayla açamazsın üstelik üstüste vurmuşsan bu imkansızdır. orealla açma işlemi yapıp güzel bir kumral yapılabilir sadece. kuaförüne gitmelisin tatlım basitbir işlem degil. saç dökülmesi şu an mevsimsel ama saç kremini diplere hiç değdirmemeye dikkat edersen en azından dökülmesi azalır.

iyi akşamlar şuan ciddi anlamda sizin fikirlerine ihtiyacım var.... 18 haftalık hamileyim, yıllardır saçımı röfleli kullanıyorum şuan saçıma pek fazla kimyasal uygulama da yapamıyorum ve saçlarım inanılmaz kuru uçlarıda çatal çatal ne önerirsiniz???ne yapabilirim şampuan ve saç kremini şu yeni çıkan syooss markayı kullanıyorum ama bu uçları nasıl düzeltirim bide saçlarım acayip kabarıyor bende sürekli düzleştiriyorum...???????????

saçlarınzı düzleştirdiğiniz presler föler uçları kırar çatallaştırır ve yakarak daha çok kabartır onlardan uzak durun. hamile bayanlara tavsiyemiz her zaman hamileliği boyunca iyi bir kesim yaptırıp uçları düzeltilp hiç bir ısı kullanmadan saç şekllendirici krem kullanmaları.. (elidorr 7-24 vs) veya banyodan sonra saç serumu sürerek bırakınız. düz saçı bi süreliğine unutup şekillendiricilerle idare ediceksiniz.

merhaba;
ben bugün saçıma keratin bakım yaptırdım da saç dökülmesine gerçekten faydası olur mu ? birdaha ne kadar sıklıkta yaptırmam gerekir acaba?

Back
X