Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
boyanın markası ne cnm ? loreal(matrx) kullan iki yıkamadan sonra asla akmaz. güzel bir boya kullansaydın ayrıca saçn düzleşince daha parlak olurdu. sana verdiğim marka parlak ve mükemmel bir boya markası

neva markası kullanıyorum cnm bal kumral rengi çok begenmiştim ama yine akıyor loreal markası mı daha akmaz yani bal kumral rengi yok ama

kuaföre danışmam gerekiyodu ve bu topiği görünce atladım hemen :) öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum ve soruma başlıyorum.saçlarım altları koyu sarı üstleri açık sarı hatta uçları platin denebilir.kaç kere kuaföre gittiysem hiç bir zaman tek renk sarı olamadım :( yıkadıkça hep üstleri açılıyor saçımın malesef.her neyse artık sıkıldım ve saçımı kızıla boyatmayı düşünüyorum ama açık kızıl kırmızı gibi çok cart da değil tabi önderdiğiniz bi boya veya boyalar karışımı var mı? evde yapabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler

meraba benim saçım kzıl ve bakır karışımı saç bakım yağı kullanıyorum saçımın rengi açılıyo.. saçıma bakım yapmak istiorum saç rengini açmayan yağlar varmı yardım ederseniz sevinirimm

bu başlığı açarken yerimizin verilmemesi için uyarılmıştık sitenin kurallarına aykırı fakat şehir olarak mersinde oldugumu söylebilirim sadece maalesef

merhabalar. mersin'e çok sık gidiyorum. sizi ziyaret etmeyi gerçekten çok isterim. inanılmaz deformeler mevcut saçımda, kuaförlerden öylesine korkuyorum ki artık, kaş bıyığa gitmek bile benim için ızdırab oluyor. adresinizi bana özelden mesaj ile atabilirseniz çok sevinirim. sevgiler..:42:

selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler:40:

merhaba ben 3kez brezilya fönu yaptırdım ancak sadece bırz dalga kırıldı hıç düz olmadı bakım lı ve yumuşak da değil:(3 kuaför de yanlış mı yaptı benım saçım mı başlı başına sorun dersiniz;?teşekkğürler

merhabaaa
benn saçıma maşa yapmayı ögrendim sonunda amaa maşa yaptıktan sonra begenmiyorum saçlarımı çünkü tel tel duruyorlar
kuaförde yapıldıgında öyle olmuyor ne kullanmak lazım bunu önlemek için?

Canım saç düzleştiricisi ierçin saça en az zarar vereni hangisi? Bir de kaç derecede düzleştirmek gerek sence?

selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler:40:

Saçımda koyu kahve boya var, boya kullanarak kumral yapabilir miyim? Yapma şansım varsa hangi renkle? :D

saçlarımı kendi doğal haliyle kullanamaz hale getirdim boyalar açıcılar düzleştrci maşalar, bana ne önerirsin ben bunları kullanmadan da saçlarmla barışık olmak istiyorum şuan saçlarım uzun ve kestirmek istemiyorum:(((

Öncelikle herkese yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Benim saçım eylüle kadar sarıydı sonra evde kendim boyayıp koyuya döndüm fakat aylardır kumral,kahve,çikolata renkleri ile saçlarımı boyamama rağman 1 hafta içinde saçlarımın uçları böle yeşile dönük oulyo hep, bir türlü kurtulamadım şu yeşil yansımadan aylardır çare bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Diğer bir sorum 2 paket loreal effasor boya silici aldım onu uygulamak istiyorum saçımı,böyle çok açık bir kahve olsun die,ama sonuç nasıl olur yani boyayımı çıkarır saçımdan yoksa oreal görevimi görür bilmiyorum.Bu konuda da bilgi verirsenizsevinirim
Şimdiden teşekkürler...

canım yaa pazartesi 23 nisan.saçımı mecburen kendim yapacağım.iki ayrı maşam var.biri kalın biri ince.saçımı dalgalı mı yapmalıyım yoksa lüle mi?bilemedim yardım edersen sevinirim. $CIMG4032.webp $CIMG4029.webp $CIMG4030.webp $CIMG4031.webp

selam doğal saç rengimin üzerine kızıl kahve boyadım. kendi rengim koyu kestaneydi. boya siliciler ile boyayı akıtıp yine kendi boyasız saçlarıma dönebilir miyim yoksa doğal rengimde de mi açılma olur?
yardım edebilir misin?

merhaba benim boy 156 buğgay tenliyim.saçımda çok koyu kahve doğal rengi.saçım o kadar çok döükülüyo ki denemediğim yağ kalmadı.siz bana bi uzman olarak ne onerirrsiziniz.mesela sarımsak şampuanı nasıl içine ne yağı katayım dökülmemei ve hızlı uzaması için .ayrıca artık bi tarzı olsun istiyorum.yüz tipiö baklava die geçiyo saçım dalgalı ve kısa kestirdsim ne öneririsiniz.

merhaba,
saçımı sürekli düzleştiriyorum uçları çok yandı şimdi uzatmaya başlicam kestircem uçlarını..
soruum şu düzleştirmeden önce yanmayı önlemek için saça yapmamız gereken birşey varmı?
bana argan yağını önermişti bir kuaför düzleştirmeden önce sür sonra düzleştir dedi ama aynı gibi sadece yumuşaklık var..
cevabını bekliyorum..

Merhabalar, bende kuaförlere güvenemedim evde ablama açtırdım rengini.. Saçım siyah boyalıydı ama uzamış ve yer yer renk akmıştı.. Boyalı olan kısımlara açıcı vurduk. Ama ablam boyalı olan kısmın birazına vurmamış dipten biraz aşağı kısıma. Siyahın aktığı ve açıcı vurduğumuz yerler turumcumsu, açıcı vurulmayan yer kahverengi, kendi rengi olan yerlerde boyadığımız renk oldu. yani şuan kafamda 3 renk var. Tek ton haline nasıl getirebilirim. Kahverengine mi boyamalıyım ?

merhaba adım gizem sayfada gezinirken kuafor oldugunuzu ve gelecek soruları cevaplayacagınızı belirtmişsiniz
sorum su: dun sacımı boyadım sac rengim acıık sıyah fındık kabugu rengine ombre yaptım acıcı kullanmadım saclarım az ve ince telli boya kaldı kalan boyayı ıkı uc sonra içine acıcı koyarak kullansam olur mu

Saç masası almak istiyorum arkadaşlar saça zarar vermeyecek aynı zamanda fiyatı uygun önerebileceğiniz maşa var mı kuaförlerde hep siyah olanlardan görüyorum siyah yada metal renkli olmasının anlamı nedir hangileri daha güvenilir bu arada masadan hiç anlamam kapalıyım normalde ama evde kullanmak istiyorum yardımcı olur musunuz?? Lütfen

Back
X