- 30 Kasım 2010
- 9.721
- 19.631
- 448
- Konu Sahibi leyla123456
-
Çekim yasası diyormusumSonunda geldiniz.O kadar ciddi yazıyordunuz ki siz veNilMeSeKer ortam birden duygusallaştı,romantizm doldu.Nereye düştüm dedim.
siz öylesinizdir diye ümit ediyorum..Gençliğini nasıl geçirdiğinle alakalı, gençken kendini çok heba etmezsen çook güzel zamanlarhele bir de önce kendini seversen yaşlanmıyorsun da
doğru düzgün bi ilişki yada sevgililik durumu olmadı ki.. daha kötüsü ben istemedim..... offAldatan insan karaktersizdir.Bunu zamanla anlarsınız.
Tabii öyle olmasam sana böyle tavsiye veremezdim kisiz öylesinizdir diye ümit ediyorum..
ahahahahahahhahahah kesinlikle geliyorummmmmmm ama önce bi şu herifi unutayım..L leyla123456 numarani kaydettik.Bdv bölümünde ilgisiz koca konularında çekim yasası için sizi arayacağız.Yardımlarınızı bekliyoruz.Teşekkürler.
süperr umarım bende böyle olabilirm..Tabii öyle olmasam sana böyle tavsiye veremezdim kibeni üzgün hissettirecek insanları üzülmeye değer bulmuyorum. Al sana bir paradoks
Neden olmayacakmışsın ki Leylacığımm. Adının hakkını ver herifleri Mecnun et peşindesüperr umarım bende böyle olabilirm..
hahhahha sevgili hanımefendi çocukluğumada inecek miyizzz ahahhhaha bu yaptığınız calışma artık gercek bi psikoterapi niteliğinde cünkü ahahhhNeden olmayacakmışsın ki Leylacığımm. Adının hakkını ver herifleri Mecnun et peşinde
yok takiplesmiyorduk bile.. sürekli onu düşünmek geliyor içimden.. sizce cekebilme olasılığım var mı onu baska bi ilişkiden. gercejten böyle bisey olmasını istemiyorum
yok canım onu beğenmiyorummmm benim kafa cok baska yerlerde..... ahahhahaahLeyla lütfen Brad’e dokunma.O benim çekim alanımda.Gerisi senin.
Sizde de mi çekim gücü var?Yok yok sürekli onu düşünerek çekemezsiniz.
Endişe etmeyin.
Siz düşünüyorsunuz ama ilişkisinin bozulmasından korkuyorsunuz ama içinizde de bu kişi ukte kaldı doğru mu anlıyorum?
Gerekiyorsa inerizhahhahha sevgili hanımefendi çocukluğumada inecek miyizzz ahahhhaha bu yaptığınız calışma artık gercek bi psikoterapi niteliğinde cünkü ahahhh
evettt kesinlikle.. onun iradesine müdahale etmekten korkuyorum.. gelecegi varsada kendi isteğiyle gelsin.. hayatındaki kızın da hakkına girmek istiyorum.. birkac gündür kuantum enerji hakkında birseyler okudum gerildim yanlış birsey yaparım diye..Yok yok sürekli onu düşünerek çekemezsiniz.
Endişe etmeyin.
Siz düşünüyorsunuz ama ilişkisinin bozulmasından korkuyorsunuz ama içinizde de bu kişi ukte kaldı doğru mu anlıyorum?
ahahhahahaha herseye okeyim valla 4 gündür bisey yediğim yok..Gerekiyorsa ineriz
Fakat Leylacığım bu saate kaldım yarın spora gidemeyeceğim için çekim yasasıyla yarın yiyeceğim bütün herşeyin kalorisinin sana yazılmasını talep ediyorum
Sizde de mi çekim gücü var?
Merak etmeyin leyla kalorileri çeker.Gerekiyorsa ineriz
Fakat Leylacığım bu saate kaldım yarın spora gidemeyeceğim için çekim yasasıyla yarın yiyeceğim bütün herşeyin kalorisinin sana yazılmasını talep ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?