kuantum cekim yasası ve irade

Sonunda geldiniz.O kadar ciddi yazıyordunuz ki siz ve NilMeSeKer ortam birden duygusallaştı,romantizm doldu.Nereye düştüm dedim.
Çekim yasası diyormusum

En guzel çekim yasası kendi hayatımızın yöneticisi olmaktan geçer...

yok takiplesmiyorduk bile.. sürekli onu düşünmek geliyor içimden.. sizce cekebilme olasılığım var mı onu baska bi ilişkiden. gercejten böyle bisey olmasını istemiyorum

Yok yok sürekli onu düşünerek çekemezsiniz.
Endişe etmeyin.
Siz düşünüyorsunuz ama ilişkisinin bozulmasından korkuyorsunuz ama içinizde de bu kişi ukte kaldı doğru mu anlıyorum?

hahhahha sevgili hanımefendi çocukluğumada inecek miyizzz ahahhhaha bu yaptığınız calışma artık gercek bi psikoterapi niteliğinde cünkü ahahhh
Gerekiyorsa ineriz
Fakat Leylacığım bu saate kaldım yarın spora gidemeyeceğim için çekim yasasıyla yarın yiyeceğim bütün herşeyin kalorisinin sana yazılmasını talep ediyorum

Yok yok sürekli onu düşünerek çekemezsiniz.
Endişe etmeyin.
Siz düşünüyorsunuz ama ilişkisinin bozulmasından korkuyorsunuz ama içinizde de bu kişi ukte kaldı doğru mu anlıyorum?
evettt kesinlikle.. onun iradesine müdahale etmekten korkuyorum.. gelecegi varsada kendi isteğiyle gelsin.. hayatındaki kızın da hakkına girmek istiyorum.. birkac gündür kuantum enerji hakkında birseyler okudum gerildim yanlış birsey yaparım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…