- 1 Mart 2023
- 68
- 35
- 3
- 24
- Konu Sahibi leyla123456
-
ahaaahh bende sadece newtonun yasaları fizikte kullanılır sanıyordum ama degilmis..Bir bende yok.Elimi neye atsam kurutuyorum sanki.Tek bildiğim E=mc2
cok istersen paylasabiliriz sekerim..Merak etmeyin leyla kalorileri çeker.
Çekim gücü deyince aklıma şunlar geliyorSizde de mi çekim gücü var?
İstesem de çekemem.Size lazım vital bulgular için.cok istersen paylasabiliriz sekerim..
hhshshshs tamam iyi geceler diliyorumGözümden uyku akıyor.Bende gidiyorum.Leyla bizi çekme olur mu?
iyi geceler diliyorummGüldük eğlendik Selocanlar için veda vakti iyi geceler kızlarr
Ben bu çekim yasası konularına çok ilgiliyim. Fakat belli bir kişiyi çekmek için işlemez çekim yasası çünkü kimsenin kalbindeki sevgiyi iradesini düşüncelerini değiştiremeyiz. Sana tavsiyem önce bağ kesme çalışması yap ( internette bulabilirsin) sonra ho'oponopono uygula buda o kişi ile ilgili bilinç altını temizler. Bol bolda meditasyon yap bu şekilde ruhun huzur bulur rahatlarsın çabuk atlatırsın unutman kolaylaşır. Hayatına birinin girmesini çekmek istiyorsan nasıl birini istediğini hayal et hayallerini yazıya dök olumlamalar yap gerisini Allah a bırak.iyi geceler hanımlar. direk konuya giriyorum.. 3 bucuk 4 aydır görüştüğüm biri var fakat ciddi değildik. sadece sohbet ediyorduk ve arada görüşüyorduk bana ilk baslarda gercekten cok ilgiliydi.. Cokta önemsemiyormusum gibi yaptım ama bende ilgilendim.. sonralardan ilgisi azaldı ben tatil için sehir dışına cıktım aralarda yazdı bana döndüğümde görüşelim diye konustuk.. sonra 1 ay kadar iletişime gecmedik ben döndüm ve öğrendim ki hayatında biri var... öğrenince zaten iletişimi kestim.. ama kendimi öyle üzgün hissediyorum ki kac gündür kendime gelemedim.. normalde kuantum cekim yasası falan bilmem ama hayal ettiğim zihnimde canlandırdığım bircok seyin gercekleştiğini biliyorum.. ve günlerdir onu hayal ediyorum canım yanıyor bildiğiniz.. birkac video falan izledim resmen yaptığım şey tezahür yani.. hayatında biri var ve ciddi gibi de yani sosyal medya hesabını gizliye aldı birtakım kişileri cıkardi takipten.. benim onu düşünmem artık normal mi.. asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.. işin gercekten iç yüzünü bilmiyorum. bilgi sahibi olanlar lütfen aydinlatsın.. son birkac gündür kuantum cekim yasasını falan arastırdığım için aklıma takıldı bu soru bilmesem zaten öğrendiğimden beri her gece kafamı yastığa koyduğumda onu görüyorum..
Aaaay sabah sabah güldüm ya birini düşünerek geri mi dönüyormuş eee o zaman bende aklımda bir sevgilim kaldı bende onu düşüneyim adam karısından boşansın bana gelsin. Ya böyle bir şey olabilir mi adam sizle normal arkadaş gibi konuşmuş siz kendiniz biraz fazla anlam yüklemişsiniz. Emin olun sizden hoşlanmış olsaydı öyle ayda bir falan yazmaz her gün iletişime geçerdi. Adam gayet normal bir arkadaş gibi konuşmuş hayatına biri girmiş onunla devam ediyor. Bırakın adamın peşini düşünmeyi falan düşünerek dönseydi herkes en çok istediği insanla zamanında olurdu zaten gerçekten çok komiksiniz şuan.iyi geceler hanımlar. direk konuya giriyorum.. 3 bucuk 4 aydır görüştüğüm biri var fakat ciddi değildik. sadece sohbet ediyorduk ve arada görüşüyorduk bana ilk baslarda gercekten cok ilgiliydi.. Cokta önemsemiyormusum gibi yaptım ama bende ilgilendim.. sonralardan ilgisi azaldı ben tatil için sehir dışına cıktım aralarda yazdı bana döndüğümde görüşelim diye konustuk.. sonra 1 ay kadar iletişime gecmedik ben döndüm ve öğrendim ki hayatında biri var... öğrenince zaten iletişimi kestim.. ama kendimi öyle üzgün hissediyorum ki kac gündür kendime gelemedim.. normalde kuantum cekim yasası falan bilmem ama hayal ettiğim zihnimde canlandırdığım bircok seyin gercekleştiğini biliyorum.. ve günlerdir onu hayal ediyorum canım yanıyor bildiğiniz.. birkac video falan izledim resmen yaptığım şey tezahür yani.. hayatında biri var ve ciddi gibi de yani sosyal medya hesabını gizliye aldı birtakım kişileri cıkardi takipten.. benim onu düşünmem artık normal mi.. asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.. işin gercekten iç yüzünü bilmiyorum. bilgi sahibi olanlar lütfen aydinlatsın.. son birkac gündür kuantum cekim yasasını falan arastırdığım için aklıma takıldı bu soru bilmesem zaten öğrendiğimden beri her gece kafamı yastığa koyduğumda onu görüyorum..
asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.
Evet çekim yasası gerçekten var. Ama öyle mistik büyü tarzı bir şey değil. Dünyada her şey enerji üzerine kuruludur. Zaten neyi düşünürsen onu yaşarsın. Ama sizin düşünceniz biraz art niyet içeriyor. Yani çekmek istediğiniz enerji temiz değil. Adamın ilişkisi var. Ben hayal ederek onu ilişkisinden soğutup kendime çekebilir miyim diyorsunuz. Bunun yerine düzgün bir adamla mutlu ve güzel biri ilişki düşünebilirsiniz. Ve emin olun gerçekten isterseniz zaten size gelir.iyi geceler hanımlar. direk konuya giriyorum.. 3 bucuk 4 aydır görüştüğüm biri var fakat ciddi değildik. sadece sohbet ediyorduk ve arada görüşüyorduk bana ilk baslarda gercekten cok ilgiliydi.. Cokta önemsemiyormusum gibi yaptım ama bende ilgilendim.. sonralardan ilgisi azaldı ben tatil için sehir dışına cıktım aralarda yazdı bana döndüğümde görüşelim diye konustuk.. sonra 1 ay kadar iletişime gecmedik ben döndüm ve öğrendim ki hayatında biri var... öğrenince zaten iletişimi kestim.. ama kendimi öyle üzgün hissediyorum ki kac gündür kendime gelemedim.. normalde kuantum cekim yasası falan bilmem ama hayal ettiğim zihnimde canlandırdığım bircok seyin gercekleştiğini biliyorum.. ve günlerdir onu hayal ediyorum canım yanıyor bildiğiniz.. birkac video falan izledim resmen yaptığım şey tezahür yani.. hayatında biri var ve ciddi gibi de yani sosyal medya hesabını gizliye aldı birtakım kişileri cıkardi takipten.. benim onu düşünmem artık normal mi.. asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.. işin gercekten iç yüzünü bilmiyorum. bilgi sahibi olanlar lütfen aydinlatsın.. son birkac gündür kuantum cekim yasasını falan arastırdığım için aklıma takıldı bu soru bilmesem zaten öğrendiğimden beri her gece kafamı yastığa koyduğumda onu görüyorum..
Valla herkesin her dusundugu istedigi sey kuantum yasasi var diye gercek olsaydi bu kadar ayrilik uzuntu yasanmazdi herhaldeiyi geceler hanımlar. direk konuya giriyorum.. 3 bucuk 4 aydır görüştüğüm biri var fakat ciddi değildik. sadece sohbet ediyorduk ve arada görüşüyorduk bana ilk baslarda gercekten cok ilgiliydi.. Cokta önemsemiyormusum gibi yaptım ama bende ilgilendim.. sonralardan ilgisi azaldı ben tatil için sehir dışına cıktım aralarda yazdı bana döndüğümde görüşelim diye konustuk.. sonra 1 ay kadar iletişime gecmedik ben döndüm ve öğrendim ki hayatında biri var... öğrenince zaten iletişimi kestim.. ama kendimi öyle üzgün hissediyorum ki kac gündür kendime gelemedim.. normalde kuantum cekim yasası falan bilmem ama hayal ettiğim zihnimde canlandırdığım bircok seyin gercekleştiğini biliyorum.. ve günlerdir onu hayal ediyorum canım yanıyor bildiğiniz.. birkac video falan izledim resmen yaptığım şey tezahür yani.. hayatında biri var ve ciddi gibi de yani sosyal medya hesabını gizliye aldı birtakım kişileri cıkardi takipten.. benim onu düşünmem artık normal mi.. asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.. işin gercekten iç yüzünü bilmiyorum. bilgi sahibi olanlar lütfen aydinlatsın.. son birkac gündür kuantum cekim yasasını falan arastırdığım için aklıma takıldı bu soru bilmesem zaten öğrendiğimden beri her gece kafamı yastığa koyduğumda onu görüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?