Kübra...

Ayri yatıyorsun ilişki yok. Biz kadınlar her koşulda partnerimize bağlı kalıyoruz da erkekler dışarıya açılmak için sürekli bahane arıyorlar. Emin ol Kübra değilse bile başkaları illa oluyordur hayatında. Çünkü adamın hayatında belli ki sen yoksun

Kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki boşanmak için bile o kaos için bile kendimi hazır hissetmiyorum ben boşsnmayı yıllardır kafama koydum bir gün boşancam ama sanırım bu kendime en güvendiğim en güçlü olduğum zamanda olacak sanırım o zaman şimdi değil ben kendimde boşanmak için sadece imza atma takatini buluyorum başka yok düşününce bile içim sıkılıyor bunalıyorum eşimin karşı çıkmaları tehdit küfürleri ailesinin bilmemneyimin bilmem nesinin barıştırma çabaları benim bu kaos ortamında kafamı toplayıp çocuklarım la kuracak yeni hayatım için evvela iş bulmam ev kurmam dahası yaşadığım kasabada öıkacak dedikodular eşimin bu süreçte çirkefleşip olmadık şeyler yapması yani bu süreçlerin hepsini yaşadım boşanamadım şu an tekrar bunları yaşayıp popomun üstüne oturmak istemiyorum birileri benim yerime bunların hepsini yapsın ben sadece imza atayım istiyorum daha doğrusu sadece buna gücüm var dahasına yok o hırslı güçlü kararlı tuttuğunu koparan bir kız değilim artık diyorum ya aklımı kaybettiğini düşünmeye başladım üst üste çok kötü şeyler yaşadım babamın dramatik bir şekilde vefatı iyice yıktı beni baba dua edin lütfen kardeşlerim kulun kula duası kabul olur inşallah rabbim en dopru kararı verdirsin aydınlığa çıkarsın boşanmam hayırlı ise o gücü içime koysun benim

Bence 1 kere aldatan erkek de olsa kadın da olsa affedilmemeli. Çünkü unuttum deseniz de unutulmuyor gün geliyor başka bir olayda patlak veriyor ve o ilişkiden bir hayır gelmiyor, bir daha aldatmasa bile. Kara bir leke gibi bu. Evet çocuklarınızın iyi bir babaya ihtiyacı var kaldı ki boşanınca babalarını hiç göremeyecek değiller, p eğer iyi bir baba ise siz boşansanız bile babalık görevlerini yerine getirecektir. Her şeyden önce çocukların kendini iyi hisseden sağlam psikolojili bir anneye de ihtiyaçları var ve siz sizin için iyi olanı seçerek çocuklarınıza da iyilik yapmış olacaksınız.

Güven en önemli şeydir sevgiden bile önce gelir diye düşünüyorum eğer bir ilişkide güven kırılmışsa o ilişki zaten bitmiştir hele hele aldatma eylemi varsa durumunuzu anlayamam tabi ama affetmeyin derim ben ve lütfen bu aptal insan için üzülmeyin ayrıca babanızın da mekanı cennet olsun inşallah

Hamle yapmdığımı kim söyledi böyle bir şeye gükecek kdar zavallısınz

kastettigim hamle = bosanmak. ee? dava acmissiniz devami gelmemis.
iyi baba bahanesinin arkasina siginan 837482728262766 kadindan birisiniz sadece. iyi baba olsa sizi onceden aldatmazdi

ama siz kadin kadinin kurdu zaten bu sitede diye baslamadan....

Sürekli şehir dışında olan biri nasıl çok iyi bir baba oluyor anlamadım. Ayrıca boşanınca babalıktan da feragat etmiyor, yine babalık yapacak, siz çalışıyor musunuz? Çocuklar kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…