Kübra...

Yok Kübra Ebubekir, Sümeyye kadar overdose olmasa bile yine de muhafazakar çevreler tarafından konan bir isim. Özellikle Hatice ismiyle yan yana kullanılıyorsa. Tabii ki istisnalar olabilir ama genelde böyle.
Bugün de genel kültürümü aldim, öğrenmenin yasi yoktur hdhdhdh

E normalse, herkes yapıyorsa siz de yapın? Ona mı normal bir tek bu?

Simdi sitede ki bütün Kübralar gelip agzimi yüzümü kiricak gxgdgdg tedirgin bir bekleyisteyim bcgdgdg

Eşiniz sadık biri değil. Üstelik şehir dışında yaşıyor. Çok yüksek ihtimalle aldatıyordur ve bence siz çok tepkisizsiniz. Kendinizi düşünün mesela evli bir kadın olarak sosyal medyada başkalarıyla konuşma gereği duyuyormusunuz? Yada bunu yapsaniz eşiniz sizinle evli kalmaya devam edermi?

Nasıl sık rastlanan degil kız ben varım tanisalim Her girdigim ortamda mutlaka bir kübrayla karsilasirim sinifta 10 kızın 5 i kübra olurdu
O durum Elif isimli kişiler için geçerli değil miydi ya? Ya da Fatma?

O durum Elif isimli kişiler için geçerli değil miydi ya? Ya da Fatma?
Benim adim Asli mesela, zibilyon tane Asli taniyorum. Asli, Arzu, Ebru etrafim dolu, galiba dönemle, jenerasyonla, sosyokültürel yapiyla alakali olarak degisiyor isimler. Denk gelme oranimiz da değişiyor dogal olarak

İyi baba çocuklarının annesini aldatmaz düzgün eş olur.

Benim adim Asli mesela, zibilyon tane Asli taniyorum. Asli, Arzu, Ebru etrafim dolu, galiba dönemle, jenerasyonla, sosyokültürel yapiyla alakali olarak degisiyor isimler. Denk gelme oranimiz da değişiyor dogal olarak
Benim adım Elif ve tanıdığım 10 kişiden 20si Elif.djdjdj dediğiniz gibi dönemle alakalı olabilir. Bir ara kız çocuklarına Ecrin ismini çok koydular,bu da onun gibi bir şey herhalde.

Allah zaten hakikati gostermıs kı

Belkı eski sevgılınız konu sahıbının kocası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…