- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Canım piyasadaki karınca yumurtası yağlarının içinde ayçiçek yağı gibi alakasız maddeler olduğunu söylüyorlar ben de almıştım vaktinde internetten sipariş verip bir işe de yaramadı.
Bir de bir konuda mutlaka uyarmak isterim. Belki biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım. Bebeğine hamam otu yağı asla ve asla sürme. Hamam otu denen şey zırnık yani arsenik, bildiğimiz ölümcül zehir. Hatta geleneksel yöntemle hamamlarda buna fazla maruz kalan kadınların zehirlendikleri de bilinir. Yetişkinler için iyice seyreltilmiş dozda kullanılabilir belki ona karışamam ama bebeğine sakın sakın sürme.. :18: Pek panikliyim bu konuda, duymamış olan vardır belki diye söylüyorum herkese nolur kızma.
Allah sağlıkla huzurla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin kızını. İyi doğumlar dilerim şimdiden.
Arkadaşlar Allah izin verirse bir bebek bekliyoruz. Kızımız olcak Allahın izniyle. Ben malum dertten dolayı konu açtım. Bebişimin büyüynce kıl tüy sorunuyla karşılaşmaması için doğar doğmaz karınca yumurtası yağı sürmek istiyorum.Bir zamanlar 4 yıl önce falan çok popülerdi bunlar hatırlarsanız... Hatta bir sitede uzun uzadıya konuşmuşlardı. Benim annem ben bebekken bana karıncanın yumurtasını sürdü o yüzden kılım tüyüm yok diyenlerde vardı. Ben karınca yuvasından yumurta almayı bile düşündüm ama günah olur diye ondan vazgeçtim. Şu bildiğimiz satılan yağlar varya ondan alıp sürsem olur mu sizce?? lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Deneyen varmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?