küçük bir hediye ama müstehcen mi bilemedim

fikir çok güzel ama film olmamış

gömlek pantolon alın

bir de şu var ki,eğer ters bir tepki gelirse;ki hiç sanmıyorum;bilmiyordum bu şekilde anlatıldığını..ben filmin orjinalini izlemiştim,bu tarz sahneler pek yoktu,seslendirirken bu şekilde yaptıklarından haberim yoktu ,dersiniz...

Ben kayinpedere vermezdim. Ne kadar sevisme icerikli bi r film olmasa da icinde var sonucta. Belki adam dinlerlen tahrik bile olabilir. Aklina da sen gelirsin ozaman.
yok artık ne kadar sapkınca bir düşünce bu böyle....inanamıyorum ciddi olduğunuza
adam dinlerken tahrik olacak bir de üstüne gelini hediye etti diye onu düşünecek...vay arkadaş sapkınlıkta son nokta...bana göre şunu düşünebilen zihniyetin ,gerçekten bunu yaşayandan hiç bir farkı yok...........

Kuzu çok iyi dusunmussun. Bu fikrini erkek arkadasinla paylaş beraber alın.

bana göre süper bir hediye ama yaşlılar bunu pek anlamayabilirler. sen en güzeli sesli kitaplardan al. kitap daha iyi :)

ay bu kadar kötü bir fikir mi ( teşekkür ederim yorumlarınız için ben nasıl algılanacağını anlayamadım tek başıma
hayır kötü bir fikir asla degil. sevişmek hayatın içinden birşey ama eskiden ayıp ayıp diye büyütüldük ya..az garip geliyor..

Bence internetten indirin bu şekilde film artık internette çok..

Bence cok guzel dusunmussun. Tebrik ederim gerçekten. Ayrica o filmde cok mustehcen sahne yoktu yav. Cok guzel filmdi.
Verirken sey dersin. Ben izlemedim babacim eger siz begenirseniz ben de sizden sonra izleyecegim. Bu filmi cok ovduler o yuzden aldim. Boylece icinde bu sahnelerin oluo olmadigini bilmedigini dusunecek. Art niyet de aranmaz..

Çok güzel düşünmüşsünüz
verin bence.
Verirken de izlemediğinizi ama çok beğenilen bir film olduğunu vurgulayın, böylece sorun olmaz diye düşünüyorum

Bir türkiye klasiğidir henüz bukadarına hazır değiliz
Başka hediye seçin kaliteli bir eşofman takımı olabilir ama bu olmaz
Fikir çok güzelmiş ama sanki başka film olsaydı,kadın erkeğe tahrikle bakıyo şimdi öpüyo filan ... Karşıdaki yaşlı ve müstakbel kayınpeder konumunda eskiler ayıplar böyle şeyleri, yoksa çok ince düşünülmüş ama cidden başka hediye bakın derim

Ben bu filmi izlemedim babacigim ama konusunu az cok biliyorum insallah seversiniz, severseniz bana da anlatirsiniz diyiver. Boylelikle o sahneleri de bilmiyordum dersin bisey denirse:)
Cok guzel dusunmussun belki de omrunde hic film izleyememis birine mukemmel bi hediye:)

Çok ince kibarsınız müstehcen sahneler olmasa evet ama inanın bu şekilde vermemeniz daha doğru olur
fikir bence çok güzel şöyle olabilir siz filmin normalini izleyip beğenmiş ve bu halini bulmuş ama bu halini izlememiş olarak düşünüp verebilirsiniz. sonuçta sizi rahatsız eden sevişme sahneleri değil onun betimleniş biçimi..
nereden bilebilirdiniz ki izlemeseydiniz?? bence müstehcen düşünmezler. film ana konu itibari ile çok güzel çünkü.

Bence internetten indirin bu şekilde film artık internette çok..

cok araştırdım internette film olarak yok diziler var sadece , satan yerde yok hatta satanlar fgarkında bile değil, kaç yere sordum yok diyorlar en son yok dedikleri halde tek tek rafları taradım kendim buldum, adam da şaşırdı heee bu görmeyenler içinmiymiş diyor

hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım ama sizin dediğinizi yapacağım galiba , çok mantıklı geldi..

açık açık söyleyeceğim bana kalsa çanakkale gibi ,babam ve oğlum gibi bi film seçecektim (gerçekten bunlardan birini aramıştım) ama malesef hiç bulamadım sadece bu filmi bulabildim ,izlemedim ama konusu ilginçmiş umarım beğenirsini diyip vereceğim.

Seks normal bir şey, hayatın gerçeği. Bu kadar abartmaya gerek yok. Çok güzel bir hediye olur, verin gitsin.

Ben kayinpedere vermezdim. Ne kadar sevisme icerikli bi r film olmasa da icinde var sonucta. Belki adam dinlerlen tahrik bile olabilir. Aklina da sen gelirsin ozaman.

her düşünceye tabiki saygım var mesela bu hediyeyi bana verselerdi asla asla aklıma böyle şeyler gelmezdi mutlu olurdum, burda konu açma amacım herkes benim gibi düşünecek değil acaba kp nasıl düşünür sizin fikrinizi almaktı.

ama aklıma gelen en kötü şey "acaba ailecek izlerlerse bu betimlemelere mahçup olurlar mı" en fazlası bu olabilir yani, bunun ötesini sağlıklı bulamayacağım malesef, hani ayıplarlar filan tamam ama sizin yazdıklarınız çok çok sapkın bir düşünce olmuş, ben onun artık kızı sayılırım çok şükür böyle enseste uzanan düşünceler barındıracak insanlar değiller.

yine de vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…