Benim nisanımda tepsimi cocukluk arkadasım tuttuKK uyeleri farkli bakis acilarina ihtiyacim var yorumlarinizi bekliyorum, dert degil ama huzursuz hissettigim bir durum var
En yakin arkadasim Ayla diyelim ve eltiside Eda(okadar yakin degiliz ama yine arkaasim), ucumuzde ayni yastayiz ayni mahallede oturuyoruz
En yakin arkadasim Aylanin bir hafta sonra nisani var, Ayla tek cocuk ve kuzenleri erkek bu nedenle nisan tepsisini benim tutmami istiyor yuzukler takilirken... benim icin sorun degil ama eltisi Eda bu konuda sanirim kendisinin tepsiyi tutacagini saniyor aramizda bu tarz bir konusma oldu bende diyemedim Ayla bana dedi canim diye ..
Sonuc olarak arkadasim eltim ne alaka sen benim kardesim gibisin sen tutacaksin diyor ama elti varken bana duser mi bilmiyorum ki kendisi tutacagini saniyor benim oldugumu ogrenince bozulacak, sen ne derse canim elbette bende mutlu olurum diyorum Aylaya ama bu sefer Eda ikimizede alinacak bence, acikcasi kirginlik olsun istemiyorum, yani kendimi geriyorum bu konuda nebileyim
Sizce tepsiyi kim tutmali? :)
icim bu konuda rahat mi olsun?
yoksa arkadasimi eltisi konusunda ikna mi etmeliyim?
3 yıl önce bi akrabanın, 1 yıl önce de kız kardeşimin tepsisini tuttum onların çocuğu oldu ama hala tık yok bende.Tepsiyi kız tarafından biri tutar genelde ve evli, nişanlı olana tutturulmaz.
Bunun sebebi hayırlı bir işe vesile olan kızın kısmeti açılsın batıl inancıdır.
Ha bu arada tepsimi tutan arkadaşım 1 sene sonra evlendi.
Batıl matıl bilemem ama uğur getiriyor kesinlikle.
Onlar uğur getirmemiş.3 yıl önce bi akrabanın, 1 yıl önce de kız kardeşimin tepsisini tuttum onların çocuğu oldu ama hala tık yok bende.
Kardeşimin tepsiye bahşiş atmayı unuttular kesin ondan kapalı benim kısmetOnlar uğur getirmemiş.
Benim istemem, sözüm, nişanım ayrı olmuştu bu sebeple o arkadaşım 3 kere iş yapmştı belki ondandır.
Şaka bir yana özellikle bekar birinin seçilmesi aynı zamanda tepsiye bırakılan, kahve tabağına konan bahşişle kız bir ihtiyacını görsün, o da bir gün evlenecek, çeyizine bir parça alsın diye denir.
Hiç inanmasam da böyle şeylere, gelin kimi istiyorsa o tutmalı diyorum.
Ben kendi ablam bekarken, arkadaşıma tutturdum.
Kaldı ki eltime tutturacağım...
Konu sahibi ben senin nisanın sandım kusura bakma hızlı okudugum icin olduKK uyeleri farkli bakis acilarina ihtiyacim var yorumlarinizi bekliyorum, dert degil ama huzursuz hissettigim bir durum var
En yakin arkadasim Ayla diyelim ve eltiside Eda(okadar yakin degiliz ama yine arkaasim), ucumuzde ayni yastayiz ayni mahallede oturuyoruz
En yakin arkadasim Aylanin bir hafta sonra nisani var, Ayla tek cocuk ve kuzenleri erkek bu nedenle nisan tepsisini benim tutmami istiyor yuzukler takilirken... benim icin sorun degil ama eltisi Eda bu konuda sanirim kendisinin tepsiyi tutacagini saniyor aramizda bu tarz bir konusma oldu bende diyemedim Ayla bana dedi canim diye ..
Sonuc olarak arkadasim eltim ne alaka sen benim kardesim gibisin sen tutacaksin diyor ama elti varken bana duser mi bilmiyorum ki kendisi tutacagini saniyor benim oldugumu ogrenince bozulacak, sen ne derse canim elbette bende mutlu olurum diyorum Aylaya ama bu sefer Eda ikimizede alinacak bence, acikcasi kirginlik olsun istemiyorum, yani kendimi geriyorum bu konuda nebileyim
Sizce tepsiyi kim tutmali? :)
icim bu konuda rahat mi olsun?
yoksa arkadasimi eltisi konusunda ikna mi etmeliyim?
allahın hakkı 3 dür demişler bakarsın bu tepsiden sonra açılır kısmetin :)3 yıl önce bi akrabanın, 1 yıl önce de kız kardeşimin tepsisini tuttum onların çocuğu oldu ama hala tık yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?