Bu evlilik her düzenimizi bozuyor boşadık kurtulamadıkKıııaaazzz niye öyle benim arkadaş da 15 günde bir oluyor
Bu arada farkındaysan ilaç içmedim Rabbimin merhametine sığındım itaat et rahat et kızım Allah kolaylık verir dedim
Amin ecmain bal ablacımmmmBereketli olsun tatlım küp küp altınların olsun
Bal kuzummmm
Ahahah neyse ki iki tane aslan parçası evladın var düzenin bozulduğuna değmişBu evlilik her düzenimizi bozuyor boşadık kurtulamadık
Düzen bozuldu bir kere
Tek teselli veren yanı da buAhahah neyse ki iki tane aslan parçası evladın var düzenin bozulduğuna değmişRabbim güzel hayırlı aydınlık günlerini göstersin inşallah
Ay daha ergenliğe yeni girdik kız ne menopozu taş gibiyiz gencecik çıtırızAnnem de menapoza girmeden önceki yıllarında benim gibiydi
Belki de birkaç seneye menapoza girerim
O sensin balımmmmmAy daha ergenliğe yeni girdik kız ne menopozu taş gibiyiz gencecik çıtırız
Sen de gençsin 18 sin maşallah ruhumuz genç bebeğimO sensin balımmmmm
Ablan 48 yaşında
Ramazan bayramının 1. günü tam 48 yaşında oluyorum
Bereketli olsun canoDün 3737 den 7 gram altın aldım Allah bereket versin
Arkadaşın bir kadın doğuma gitsin. Hormon bozukluğu olabilir.Kıııaaazzz niye öyle benim arkadaş da 15 günde bir oluyor
Bu arada farkındaysan ilaç içmedim Rabbimin merhametine sığındım itaat et rahat et kızım Allah kolaylık verir dedim
Iyiki dogdun canım ablamO sensin balımmmmm
Ablan 48 yaşında
Ramazan bayramının 1. günü tam 48 yaşında oluyorum
Allah razı olsun kuzucumBereketli olsun cano
Arkadaşın bir kadın doğuma gitsin. Hormon bozukluğu olabilir.
Iyiki dogdun canım ablam
Eşiyle mı kavga etmişler?Dün sinirimden yerimde duramadım
Sabah pazara ordan markete gittim
Eve geldim temizlik yaptım kız kardeşim gelmiş annemlere gittim ordan yemekten sonra avmye gittik kahve tatlı yaptık orda öğrendim. Kiz kardeşim hesap sorunca da kavga etmişler. Ben de arayıp söyleyeceğim icimdekileri
Yok ablaEşiyle mı kavga etmişler?
HımmmmYok abla
KizKardesim bekar
Annemle kavga etmisler
burayi oku ablacimYa kızlar dün bisey öğrendim kalbim ağrıyor artık düşünmekten uyuyamadım
Benim bir kardeşim var birde Nalet bir karısı var günahım kadar sevmem
Gezip tozup yiyip içip tek maaşla gecinemeyip sürekli babamlardan para tirtikliyorlar açıkçası seslenmedim şimdiye kadar ama dün duyduklarım bardağı taşırdı
Hem Babam üzerinden hem kendi üzerinden kredi çekip birde babamdan 50gr altın almış araba almiş. Ölse ödeyemez o meblağ bir parayı.
Hem ona çok sinirliyim hemde annemle babama. Ona asla yok hayır demiyorlar. Sofralarina 1 çatal koymayan kadın rahat etsin diye bizim hakkımızı yediriyorlar. Senin 5 çocuğun daha var be kadın hiç mi vicdanın sızlamadı o paraları verirken. Evlerine bir ekmek almaz bir lira harcamaz
Başları sıkışınca da ya beni ya da benim küçüğüm olan kardesimi buluyorlar. Bu sadece yiyor. Bu bayram tepkimi koyacağım. Sadece ellerini öpüp evime gideceğim durmayacagim yanlarında.
Ne bu ya erkek evlatçılık mı meseleburayi oku ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?