Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kıııaaazzz niye öyle benim arkadaş da 15 günde bir oluyor
Bu arada farkındaysan ilaç içmedim Rabbimin merhametine sığındım itaat et rahat et kızım Allah kolaylık verir dedim
Bu evlilik her düzenimizi bozuyor boşadık kurtulamadık

Düzen bozuldu bir kere

Dün 3737 den 7 gram altın aldım Allah bereket versin
Bereketli olsun cano
Kıııaaazzz niye öyle benim arkadaş da 15 günde bir oluyor
Bu arada farkındaysan ilaç içmedim Rabbimin merhametine sığındım itaat et rahat et kızım Allah kolaylık verir dedim
Arkadaşın bir kadın doğuma gitsin. Hormon bozukluğu olabilir.
O sensin balımmmmm
Ablan 48 yaşında
Ramazan bayramının 1. günü tam 48 yaşında oluyorum
Iyiki dogdun canım ablam

Ya kızlar dün bisey öğrendim kalbim ağrıyor artık düşünmekten uyuyamadım
Benim bir kardeşim var birde Nalet bir karısı var günahım kadar sevmem
Gezip tozup yiyip içip tek maaşla gecinemeyip sürekli babamlardan para tirtikliyorlar açıkçası seslenmedim şimdiye kadar ama dün duyduklarım bardağı taşırdı
Hem Babam üzerinden hem kendi üzerinden kredi çekip birde babamdan 50gr altın almış araba almiş. Ölse ödeyemez o meblağ bir parayı.
Hem ona çok sinirliyim hemde annemle babama. Ona asla yok hayır demiyorlar. Sofralarina 1 çatal koymayan kadın rahat etsin diye bizim hakkımızı yediriyorlar. Senin 5 çocuğun daha var be kadın hiç mi vicdanın sızlamadı o paraları verirken. Evlerine bir ekmek almaz bir lira harcamaz
Başları sıkışınca da ya beni ya da benim küçüğüm olan kardesimi buluyorlar. Bu sadece yiyor. Bu bayram tepkimi koyacağım. Sadece ellerini öpüp evime gideceğim durmayacagim yanlarında.

Dün sinirimden yerimde duramadım
Sabah pazara ordan markete gittim
Eve geldim temizlik yaptım kız kardeşim gelmiş annemlere gittim ordan yemekten sonra avmye gittik kahve tatlı yaptık orda öğrendim. Kiz kardeşim hesap sorunca da kavga etmişler. Ben de arayıp söyleyeceğim icimdekileri

Bugün açık öğretim lisesi sınavında görevliydim
Yaklaşık 1 saat sonra da annemi de alıp öğrenci velisi iftar veriyormuş dün watsaptan davetiye gönderdi nasipse oraya gideceğiz
İlçeye bağlı köylerden biri bahaneyle gezip göreyim inşaallah

Eşiyle mı kavga etmişler?

burayi oku ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…