merhaba canım Allah kolaylık versin
evliliğinde de mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum
çocuk vs yokken ya da küçükken rahat para biriktirilir sonra daha zor olur nispeten o nedenle çok iyi edersin borçlar bitince bence bulduğunu at kenara
Kadir gecemiz mübarek olsun
Şükürler olsun doğru gruba ulaştım benim.acilen teknolojik üyelikler hesabı kurtarma şeyi bulmam gerek .böyle kendimi de sizlere yazamadigim.icin suçlu hissediyorumKadir gecemiz mübarek olsun dualarda buluşalım aşkolar
Hoş geldin canım ara ara aklıma geldinHerkese gercekcesine sımsıkı sarilasim var .Allah'ım güzel yarinlar verre dertlerimizi yok ede inşallah gorusuruz
Kıaaz ablacım benim bu ayki gramcıklarımı neden eklemedin kiiiiKadir gecemiz mübarek olsun... Herkesin duası hayırlısıyla kabul olsun
Hoş geldin aşko, kendi adıma çok şükür iyiyimKızlar ben İdil hesabımı kaybettim. Daha doğrusu laptopda kayitliydi laptop üç aydan fazla oldu yanmisti tlfndanda giremedim.kac seferdir yapamayınca basimdanda zaten annemin hastalığı yatalak olan babannemi annemlerle kalması benim.cocuugun beynimdeki kisti derken ocaktan beri bir koşuşturmaca halindeyiz herkesler iyidir inşallah.. dolarmilyoneri canım.annecigin nasıl oldu..
Öğretmenim siz nasılsınız oglanlar nasıllar annneniz nasıl.
Penceremden ve thewitcher herkesi eski nicklerinile yazıyorum kızmayın bana yemin ediyorum.asiri özledim sizi birkaç sefer mail attım epostadan da bulamadım nasıl bir şifre mail yapmissam hatırlamaz oldum gerçi kardeşim açmıştı ama her ay mutaemadiyen aklımda oldunuz özelliklere her harcamamda
Gerçekten mi ?Kıaaz ablacım benim bu ayki gramcıklarımı neden eklemedin kiiiiVaryemez
Teşekkürler bideneeemmm, ben de İdil’in alıntısında fark ettimListede 7 gr altın görünüyor balımmm
Amin amin inşaallahGöz aydınlığı birine inşallah
Amin amin aminAmin amin inşaallah
Aynısı senin için de inşaallah kuzummmmm
Hosgeldin canımKızlar ben İdil hesabımı kaybettim. Daha doğrusu laptopda kayitliydi laptop üç aydan fazla oldu yanmisti tlfndanda giremedim.kac seferdir yapamayınca basimdanda zaten annemin hastalığı yatalak olan babannemi annemlerle kalması benim.cocuugun beynimdeki kisti derken ocaktan beri bir koşuşturmaca halindeyiz herkesler iyidir inşallah.. dolarmilyoneri canım.annecigin nasıl oldu..
Penceremden ve thewitcher herkesi eski nicklerinile yazıyorum kızmayın bana yemin ediyorum.asiri özledim sizi birkaç sefer mail attım epostadan da bulamadım nasıl bir şifre mail yapmissam hatırlamaz oldum gerçi kardeşim açmıştı ama her ay mutaemadiyen aklımda oldunuz özelliklere her harcamamda
çok şükür geldin hoşgeldin canımKızlar ben İdil hesabımı kaybettim. Daha doğrusu laptopda kayitliydi laptop üç aydan fazla oldu yanmisti tlfndanda giremedim.kac seferdir yapamayınca basimdanda zaten annemin hastalığı yatalak olan babannemi annemlerle kalması benim.cocuugun beynimdeki kisti derken ocaktan beri bir koşuşturmaca halindeyiz herkesler iyidir inşallah.. dolarmilyoneri canım.annecigin nasıl oldu..
amin inşallahHerkese gercekcesine sımsıkı sarilasim var .Allah'ım güzel yarinlar verre dertlerimizi yok ede inşallah gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?