Canım kaça kiraya verdin masraf hiç bitmiyorBugün sabah erkenden büronun elektrik su doğalgaz abonelikleri için çarşıya çıktım
Doğalgazcılar salı perşembe geldikleri için o yarına kaldı diğerlerini açtırdım
Bana masrafı 10430 tl oldu
10 bin tl ye verdimCanım kaça kiraya verdin masraf hiç bitmiyor
Ve aleyküm selam canım amin amin çok güzel bir hafta olması dileğiyle...Selamlar hanımlar. İyi haftalar.
Günaydın eksideyim artık eylüle eksisiz başlamak nasip olur inşallah. Bugün sabah 110 TL'ye tavuk aldımGünaydın kızlar
14 günlük maaş farkları yatırılmış Allah bereket versin kazançlarımıza
Günaydın kızlar
14 günlük maaş farkları yatırılmış Allah bereket versin kazançlarımıza
Bereketli olsun canım afiyet olsunGünaydın eksideyim artık eylüle eksisiz başlamak nasip olur inşallah. Bugün sabah 110 TL'ye tavuk aldım
Amin canım çok aminBizim de yattı dün çok şükür. Allah geçinme kolaylığı versin
Canım çok geçmiş olsun, maalesef bazen akla gelmedik işler başa gelebiliyor Allah beterinden korusunKızlar kayinvalidenin süpürgesinin fişi yanan ocağa denk geldi yandı. Beko marka 7000 TL'den 5000e inen bir süpürge aldım bin TL puan düştü. 4000 TL. Durduk yere masraf çıktı. Borc üstüne borç
Çocukların yaşları kaç canım?Günaydın. Ufak tefek sebze alışverişi yapmam gerek ama bu sıcakta çocuklarla gitmek zor. Markete gider birkaç parça alırım belki. Orası serindir :)
Kolay gelsin canım az harcamalı bir gün olması dileğiyle...Günaydın kızlar bugün ehliyet değişikliği için dışarı çıkacağız sonra eşimin kuzeni ile buluşacağız inşallah harcama çok olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?