Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün sabah erkenden büronun elektrik su doğalgaz abonelikleri için çarşıya çıktım
Doğalgazcılar salı perşembe geldikleri için o yarına kaldı diğerlerini açtırdım
Bana masrafı 10430 tl oldu

Günaydın kızlar

14 günlük maaş farkları yatırılmış Allah bereket versin kazançlarımıza

Bugün doğalgaz aboneliği almaya gittim oradaki memur iş yeri mi diye sordu evet deyince vergi kimlik numarası istedi kiracı olduğunu duyunca daha iyi siz hiç üzerinize almayın ,kiracı gelsin o üzerine alsın sizin için daha iyi olur dedi ,Allah razı olsun memur beyden

Pazara çıktım 560 tl harcadım, aldıklarım şunlar

Domates
Biber
Patlıcan
Mısır
Kabak
Bamya
Üzüm
Lor peyniri

Kızlar kayinvalidenin süpürgesinin fişi yanan ocağa denk geldi yandı. Beko marka 7000 TL'den 5000e inen bir süpürge aldım bin TL puan düştü. 4000 TL. Durduk yere masraf çıktı. Borc üstüne borç

Kızlar kayinvalidenin süpürgesinin fişi yanan ocağa denk geldi yandı. Beko marka 7000 TL'den 5000e inen bir süpürge aldım bin TL puan düştü. 4000 TL. Durduk yere masraf çıktı. Borc üstüne borç
Canım çok geçmiş olsun, maalesef bazen akla gelmedik işler başa gelebiliyor Allah beterinden korusun

Günaydın. Ufak tefek sebze alışverişi yapmam gerek ama bu sıcakta çocuklarla gitmek zor. Markete gider birkaç parça alırım belki. Orası serindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…