Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu cumalar olsun
Rabbim hakkımızda herşeyin en hayırlı olanını versin
Hasta olanlara acil şifalar, dertlilere devalar, borçlu olanlara ödeme kolaylığı ,geçmişlerimize sonsuz rahmet ve merhamet ,geride kalanlara akıl fikir hidayet idrak versin, amin

Dün akşam anneme gitmiştim eve geri dönerken benzin aldım 700 tl ödedim
Dün başka bir harcamam olmadı
Bugün dışarı çıkmam lazım birkaç eksik alınması gerekenler var

Dün akşam anneme gitmiştim eve geri dönerken benzin aldım 700 tl ödedim
Dün başka bir harcamam olmadı
Bugün dışarı çıkmam lazım birkaç eksik alınması gerekenler var
Günaydın ben de dün 300 TL market harcaması yaptım bugün evden dışarı çıkmayip dinlenmek istiyorum nem 79 du dun .

Sabah erkenden ortalık iyice ısınmadan markete gittim geldim 377 .5 tl harcadım ama 43 tl geri iade ile 334. 5 tl ye geldi alışveriş

Aldıklarım

Süzme yoğurt
30 lu yumurta
2 ekmek
Mısır unu
Patates
Soğan
6 li maden suyu
1 paket tavuk baget

Yeni maaşlar yapılmış bugün müdür yardımcısı okul grubumuzda paylaştı ,Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle...

Açık öğretim lisesi sınavına gözetmenlik sonuçları yayınlanmış
Başvuran hanımlar varsa duyrulur

Bugün dışardan kıymalı pide sipariş ettim 560 tl
Belediyeye emlak vergilerimi yatırıvermiş annem almak istemedi lakin gene de eksik aldı 600 tl ödedim

Dün ekmek ve yoğurt için 91 tl
Bugün peksimet ve karpuz için 90 tl ödedim

Günaydın kızlar

Maaşlar yatırılmış hayırlı olsun
Hemen kredi kartı borcumu ödedim
Bugün resmi tatil olduğu için paranın tamamını gidip çekemeyeceğim nasipse yarın çekerim
Allah bol bereketler versin kazançlarımıza, amin

Günaydın ben de borçları yatirinca -ye düşeceğim. Bakalım bu ay açık vermeden geçer inşallah.

Günaydın ben de borçları yatirinca -ye düşeceğim. Bakalım bu ay açık vermeden geçer inşallah.
Allah kolaylıklar versin

Ben nasip olursa ofis alırken aldığım altın borçlarından 2 çeyrek 2 cumhuriyet 6 gr kalmıştı
1 çeyrek altını 2 hafta önce ekders ile almıştım

Şimdi maaşla da 6 gram ,1 çeyrek ve 1 cumhuriyet altını almak istiyorum hayırlısı olsun
Ağutos ayına 1 cumhuriyet altını kalacak öyle olursa

Memur muydun canım ne ofisi işin ne üzerine. Benim yarın ekşi kaça düşeceğim belli olacak ve yaz ayı artık ne kadar az harcama yapılırsa o kadar yapmaya çalışacağım misal saçımı boyatmam gerekecek

Ben 25 yıllık öğretmenim elimden geldiğince düzenli olarak altın birikimi yapıp belli bir seviyeye ulaştığında da birikimleri yatırıma çevirmeye çalışıyorum tercihim taşınmaz oluyor uygun fiyatlı işyeri olursa daha iyi oluyor kiraya veriyorum
Birikimlerim yatırıma dönerken artık yavrulamaya başlıyor

Çok geç mi tanıdım seni :/ önce borcumu bitirmeliyim altınlar zor gün için var çok da değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…