Günaydın ben de dün 300 TL market harcaması yaptım bugün evden dışarı çıkmayip dinlenmek istiyorum nem 79 du dun .Dün akşam anneme gitmiştim eve geri dönerken benzin aldım 700 tl ödedim
Dün başka bir harcamam olmadı
Bugün dışarı çıkmam lazım birkaç eksik alınması gerekenler var
Günaydın ben de borçları yatirinca -ye düşeceğim. Bakalım bu ay açık vermeden geçer inşallah.Günaydın kızlar
Maaşlar yatırılmış hayırlı olsun
Hemen kredi kartı borcumu ödedim
Bugün resmi tatil olduğu için paranın tamamını gidip çekemeyeceğim nasipse yarın çekerim
Allah bol bereketler versin kazançlarımıza, amin
Allah kolaylıklar versinGünaydın ben de borçları yatirinca -ye düşeceğim. Bakalım bu ay açık vermeden geçer inşallah.
Memur muydun canım ne ofisi işin ne üzerine. Benim yarın ekşi kaça düşeceğim belli olacak ve yaz ayı artık ne kadar az harcama yapılırsa o kadar yapmaya çalışacağım misal saçımı boyatmam gerekecekAllah kolaylıklar versin
Ben nasip olursa ofis alırken aldığım altın borçlarından 2 çeyrek 2 cumhuriyet 6 gr kalmıştı
1 çeyrek altını 2 hafta önce ekders ile almıştım
Şimdi maaşla da 6 gram ,1 çeyrek ve 1 cumhuriyet altını almak istiyorum hayırlısı olsun
Ağutos ayına 1 cumhuriyet altını kalacak öyle olursa
Ben 25 yıllık öğretmenim elimden geldiğince düzenli olarak altın birikimi yapıp belli bir seviyeye ulaştığında da birikimleri yatırıma çevirmeye çalışıyorum tercihim taşınmaz oluyor uygun fiyatlı işyeri olursa daha iyi oluyor kiraya veriyorumMemur muydun canım ne ofisi işin ne üzerine. Benim yarın ekşi kaça düşeceğim belli olacak ve yaz ayı artık ne kadar az harcama yapılırsa o kadar yapmaya çalışacağım misal saçımı boyatmam gerekecek
Çok geç mi tanıdım seni :/ önce borcumu bitirmeliyim altınlar zor gün için var çok da değil .Ben 25 yıllık öğretmenim elimden geldiğince düzenli olarak altın birikimi yapıp belli bir seviyeye ulaştığında da birikimleri yatırıma çevirmeye çalışıyorum tercihim taşınmaz oluyor uygun fiyatlı işyeri olursa daha iyi oluyor kiraya veriyorum
Birikimlerim yatırıma dönerken artık yavrulamaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?