Niye geç olsun canım 12 senelik memur olduğuna göre tahminim anca 35 yaşındasın öyle değil mi ?Çok geç mi tanıdım seni :/ önce borcumu bitirmeliyim altınlar zor gün için var çok da değil .
İşte şuan diğer aydaki maaştan yemeye başladım ve yaz dönemi. Nasıl olacak bilmiyorum kısa orta uzun nasıl mesela. Sadece ayda 3bin TL bireysel emeklilik var 3ayri hesap bin TL şeklinde. Evet 35Niye geç olsun canım 12 senelik memur olduğuna göre tahminim anca 35 yaşındasın öyle değil mi ?
Bence bugünden başlayarak kendine kısa orta uzun vadeli hedefler koyabilirsin
Önceliğin borçlarını bitirmek olsun zira bizim gibi ekonomisi kırılgan ülkelerde yarının ne getireceği belli olmaz aynı şekilde de dünyada da öyle
Eşin ne iş yapıyor?İşte şuan diğer aydaki maaştan yemeye başladım ve yaz dönemi. Nasıl olacak bilmiyorum kısa orta uzun nasıl mesela. Sadece ayda 3bin TL bireysel emeklilik var 3ayri hesap bin TL şeklinde. Evet 35
Sefanız olsun canımMerhabalar Bizde bugün arkadasimizin arabasıyla 5 kişi yaylaya gittik yemek yedik 4100 TL tuttu.
Gelir ve gider dengemizi oluşturup giderlerimizi gelirlerimizden az tutarak birikim yapacağız inşaallah canımNasıl birikim yapacaz
Aldıkların bereketli olsun canımBu ay online indirimlerden temizlik malzemelerimi stokladım. Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, bulaşık makinesi tableti, sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Hep aldığım ürünler olduğu için gerçekten indirime girenleri aldım. Benim açımdan iyi bir alışveriş oldu. Sadece beyaz çamaşırlar için kullandığım toz deterjanım henüz inmedi. Onu da alırsam uzun bir süre rahat edeceğim inşallah. Temmuzda bunları alırsak, ağustos da malum okul kıyafeti, küçüğüm 1e başlayacak ona çanta vs alışverişi masraflı olacak zaten.
Sizde küçük çocuk yokturMerhaba kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Sabah erkenden uyandım ,kahvaltımı yaptım duşumu aldım ,sınav görevine gittim
Sonrasında anneme uğradım
Biraz oturur eve geçerim inşaallah
Yaşım 48 , oğlanlar üniversite öğrencisi 21 ve 18 yaşındalar, 2 senedir resmen bekarımSizde küçük çocuk yokturbuyutmussunuzdur erken uyandım gerisi mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?