- 18 Haziran 2018
- 1.736
- 2.468
- 133
- 33
Kadını arıyorum telefonlarıma cvp vermiyor. Oğlu haberim yok annemle görüşün diye başından salıyor. Emlakçıyla kızıştık hizmet bedeli diye o kadar para verdik el at diye. Hanım efendi beni aradı. Depresyondaydım kimsenin telefonunu açmadım diyorAma olmaz ki çocuk oyuncağı mı bu
Kendi sorunları sebebiyle sizleri madur etmesi hiç hoş değil etik de değil
En kısa zamanda bu dertten kurtulmanı dilerimKadını arıyorum telefonlarıma cvp vermiyor. Oğlu haberim yok annemle görüşün diye başından salıyor. Emlakçıyla kızıştık hizmet bedeli diye o kadar para verdik el at diye. Hanım efendi beni aradı. Depresyondaydım kimsenin telefonunu açmadım diyor
Benim tanıdığım biri de ev aldı. İçinde 10bine oturan kiracı çıkmıyor çıkacağım diyip duruyor. Evi 25bine kiraya verip kredi ödeyecek kendisi nKadını arıyorum telefonlarıma cvp vermiyor. Oğlu haberim yok annemle görüşün diye başından salıyor. Emlakçıyla kızıştık hizmet bedeli diye o kadar para verdik el at diye. Hanım efendi beni aradı. Depresyondaydım kimsenin telefonunu açmadım diyor
Ah parasıyla rezil olmak böyle birşey. Geçen hafta ay başı tadilatçılarım gelecek 15ine kadar da ev sahibi bize mühlet vermiş çıkmak için ona göre ayarını yaparsın dedim. Burdan mı bilmem kadın aramadı ama emlakçı eşimi aradı kiralık bulmuş dedi. Haftaiçi yoklarım artık. Birde sen taşında gelirim anlatırım derdimi merak etme gelirim falan diyor. Alttan alıyorum tabi falan diyorum da. Müsait değilim der geçerim. Valla benim derdim bana yetiyor birde başkasıyla samimi olup dert dinlemeye hiç niyetim yok. Benden yaşça da baya da büyük.Benim tanıdığım biri de ev aldı. İçinde 10bine oturan kiracı çıkmıyor çıkacağım diyip duruyor. Evi 25bine kiraya verip kredi ödeyecek kendisi n
Çok kızıyorum iyi niyeti sömüren kişilereAh parasıyla rezil olmak böyle birşey. Geçen hafta ay başı tadilatçılarım gelecek 15ine kadar da ev sahibi bize mühlet vermiş çıkmak için ona göre ayarını yaparsın dedim. Burdan mı bilmem kadın aramadı ama emlakçı eşimi aradı kiralık bulmuş dedi. Haftaiçi yoklarım artık. Birde sen taşında gelirim anlatırım derdimi merak etme gelirim falan diyor. Alttan alıyorum tabi falan diyorum da. Müsait değilim der geçerim. Valla benim derdim bana yetiyor birde başkasıyla samimi olup dert dinlemeye hiç niyetim yok. Benden yaşça da baya da büyük.
Ben de dert dinleyemiyorum.Ah parasıyla rezil olmak böyle birşey. Geçen hafta ay başı tadilatçılarım gelecek 15ine kadar da ev sahibi bize mühlet vermiş çıkmak için ona göre ayarını yaparsın dedim. Burdan mı bilmem kadın aramadı ama emlakçı eşimi aradı kiralık bulmuş dedi. Haftaiçi yoklarım artık. Birde sen taşında gelirim anlatırım derdimi merak etme gelirim falan diyor. Alttan alıyorum tabi falan diyorum da. Müsait değilim der geçerim. Valla benim derdim bana yetiyor birde başkasıyla samimi olup dert dinlemeye hiç niyetim yok. Benden yaşça da baya da büyük.
Ben de bir kere dinlesem bile aynı kişinin defalarca aynı muhabbetini çekemiyorumBen de dert dinleyemiyorum.
Him öyle mi hayırlısı bilmiyorum ki Allah'ın dediği olurBen de bir kere dinlesem bile aynı kişinin defalarca aynı muhabbetini çekemiyorum
Bazen şunu farkediyorum millet çöp fikirlerini adeta boşaltacak çöplük arıyor ve ben sürekli mıy mıy modunun çöplüğü olmayı kabul etmiyorum
Malesef öyle. İlk ay zaten anlaşmada vardı. Sonra bi iki derken toplam 4 ay oldu. Birde ay başı dedik 4 buçuk aydır uğraşıyoruz. Bu yüzden karttan baya içeri girdim.Çok kızıyorum iyi niyeti sömüren kişilere
Dert olsa tanıdıklar olsa amenna dinler konuşur akıl yürütürüm. Ama sürekli dert yanıp perişanım muhabbetlerinden nefret ediyorum. Bana göre acıtasyondan başka birley değil.Ben de dert dinleyemiyorum.
Kesinlikle eskiden ben o çöplüktüm. Aynı muhabbeti sürekli dinler yeniymiş gibi de dururdum. Artık kafam da kaldırmıyor. Annem bile derde başlayınca tamam diyip kapatıyorum.Ben de bir kere dinlesem bile aynı kişinin defalarca aynı muhabbetini çekemiyorum
Bazen şunu farkediyorum millet çöp fikirlerini adeta boşaltacak çöplük arıyor ve ben sürekli mıy mıy modunun çöplüğü olmayı kabul etmiyorum
Günaydın canım güle güle güzel günlerde kullanGünaydın hayırlı sabahlar dün akşam adl indirimde bir tane kimono aldım lacivert. Badilerle kısa kollularla giyeceğimi düşünüyorum. Haftalık harcama şeklinde not alıyorum . Kıyafet konusunda erken davranıp indirimde almıştım ama bu ay çoğu marka yüzde 70lere kadar indirim yaptı. Bunu da öyle aldım .
Güle güle kullanın. Sezon sonu yaklaşıyor. Herşey indirime girer artık.Günaydın hayırlı sabahlar dün akşam adl indirimde bir tane kimono aldım lacivert. Badilerle kısa kollularla giyeceğimi düşünüyorum. Haftalık harcama şeklinde not alıyorum . Kıyafet konusunda erken davranıp indirimde almıştım ama bu ay çoğu marka yüzde 70lere kadar indirim yaptı. Bunu da öyle aldım .
Günaydın sağlık olsun herşey yoluna girer kilo da verirsin ,gardrop da yenilersinGünaydınlar kolik oğlumla uyumadık diyebilirim. İnşallah Birgül uyandığımızda herşey pat diye değişmiş olur. Çocuk düzelmiş olur falan. Var öyle hayallerimiz.havaların çok sıcak olması sebebi ile evden adım atamıyoruz bu yüzden harcamam hiç yok. Ancak market ihtiyaçları için migrostan istiyorum. Kıyafet alışverişini kendim için uzun zamandır yapmıyorum. Yapmayıda düşünmüyorum. Malum gebelik falan derken kilo aldım. Emzirdiğim için de diyet yapmıyorum. Kışın diyete başlayıp dolabımı yavaştan yenilemeyi düşünüyorum. Tabi bu bücürlerden sıra gelirse bize.
Ayyy valla öyle de. 5 aydır bu oğlanı sevemedik desem inanır mısın. 3.5 gündür biraz sevebiliyoruz. Sürekli ağlıyor ıkınıyor . Yere koyduğumuz anda titreterek ağlıyor . Birde kucaktada pozisyon seçiyor dışa dönük dolaşacaz. Haliyle sıfır enerjiyle takılıom.Günaydın sağlık olsun herşey yoluna girer kilo da verirsin ,gardrop da yenilersin
Evin neşesi onlar ya pozitif enerji kaynağı
Hayırlısıyla bugünleri de atlatırsınız inşaallahAyyy valla öyle de. 5 aydır bu oğlanı sevemedik desem inanır mısın. 3.5 gündür biraz sevebiliyoruz. Sürekli ağlıyor ıkınıyor . Yere koyduğumuz anda titreterek ağlıyor . Birde kucaktada pozisyon seçiyor dışa dönük dolaşacaz. Haliyle sıfır enerjiyle takılıom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?