Bugün öğleden sonra yine çarşıda koşturmaca ile geçen bir gün oldu
Ofisteki bazı yapılması gereken işlerin bağlantılarını kurdum
Mutfak bölümünde dolap ile tezgah arasına fayans döşeteceğim onlara için malzeme aldım 1200 tl ödedim
Eve gelirken kasaba uğradım annem bana kıyma hediye etti ben de kasaba girmişken başka şeyler de aldım
Annem 1150 tl ödedi
Ben 1760 tl ödedim
Allah bereket versin kazançlarımıza
Eve geldim yemek yaptım, oğlan geldiler ve gittiler sıra günün yorgunluğunu atmada
Ben anlamıyorum biz mi elektirik kullanmayı beceremiyoruz. 3 evimde de faturam hep yüksekti. Bu ay 4500 tl geldi ama klima açıktı. Kışın 1800 civarı geliodu. Ütü sevmem. Bazen çalışır. 2 haftada bir. Gerisi normal beyaz eşyalar. Niye bu kadar yüksek ki benim
Ben anlamıyorum biz mi elektirik kullanmayı beceremiyoruz. 3 evimde de faturam hep yüksekti. Bu ay 4500 tl geldi ama klima açıktı. Kışın 1800 civarı geliodu. Ütü sevmem. Bazen çalışır. 2 haftada bir. Gerisi normal beyaz eşyalar. Niye bu kadar yüksek ki benim
Bu evi sıfırdan döşerken beyaz eşyalarımı A enerji sınıfı aldım bilmiyorum ama onun etkili olduğunu düşünüyorum
Oğlanlar olmadan önce benim fatura 200 230 arasında idi
Bu evi sıfırdan döşerken beyaz eşyalarımı A enerji sınıfı aldım bilmiyorum ama onun etkili olduğunu düşünüyorum
Oğlanlar olmadan önce benim fatura 200 230 arasında idi
Valla bilmiom. Benimde eşyalar öyle. Hadi olmasa bile. Bir çamaşır bulaşık buzdolabı o kadar yakmaz ki. Zaten evde yokuz çalışıoz. 3 ayrı ev değiştim evlerle alakalı değil benimle alakalı sanırım bilmiyorum.
Valla bilmiom. Benimde eşyalar öyle. Hadi olmasa bile. Bir çamaşır bulaşık buzdolabı o kadar yakmaz ki. Zaten evde yokuz çalışıoz. 3 ayrı ev değiştim evlerle alakalı değil benimle alakalı sanırım bilmiyorum.
TV sürekli açık. Küçük kettle sabah akşam nescafe için bana eşime 2 bardaklık su kaynatıyoru. Ütü 2 haftada bir ancak. Fırın yazın çok çalışmaz yemeği ağır geliyor diye. Süpürge robotum var düzenli hergün çalışır. Bir yerde var bir hatamız evime geçeyim hayırlısı ile bakıcam
Birikim adına hiç bir şey yapmadım malesef. Bugün evlilik yıl dönümümüzmüş unutmuşum bebelerden çocukları aldık dışarıya çıktık. Kızı oyun alanına koyduk eğlendi. Eşimle oturduk kahve içtik. Ordan yemeğe gittik ordan tatlımızı alıp eve geldik. Haftada 1 olsun kaçamaklar ya. Sonuçta en büyük yatırım evi almışız. ücretsiz izine ayrıldım 2 yıl. Bu süreçte borçlarımızın bitmesi ve bana acilinden araç gerek. İşe başlayınca iş ev arası uzak. Çocuklardan biri kreşte biri okulda olacak. Onların getir götürleri ile işe yetişemem. Eşim sabahtan kızı ben oğlanı bırakırım ama alma konusunda eşim malesef sahada çalıştığı için alamaz yük bana kalıyor. Şimdiden o strese girdim. Evde uzak olunca bakalım nasıl toparlayacaz.
TV sürekli açık. Küçük kettle sabah akşam nescafe için bana eşime 2 bardaklık su kaynatıyoru. Ütü 2 haftada bir ancak. Fırın yazın çok çalışmaz yemeği ağır geliyor diye. Süpürge robotum var düzenli hergün çalışır. Bir yerde var bir hatamız evime geçeyim hayırlısı ile bakıcam
Günaydın. Yarın kısmetse birkaç günlük bir tatile çıkıyoruz. Çocuklar çok hevesli gün sayıyorlar resmen. Benim de ihtiyacım var açıkçası. Dönüşte okula hazırlık maratonunda bulacağız kendimizi.