Ben anlamıyorum biz mi elektirik kullanmayı beceremiyoruz. 3 evimde de faturam hep yüksekti. Bu ay 4500 tl geldi ama klima açıktı. Kışın 1800 civarı geliodu. Ütü sevmem. Bazen çalışır. 2 haftada bir. Gerisi normal beyaz eşyalar. Niye bu kadar yüksek ki benimElektrik faturası 313 tl gelmiş ,oğlanlar burada olunca bulaşık makinası çamaşır makinası ve ütü kullanım miktarı eskiye nazaran arttı
Bu evi sıfırdan döşerken beyaz eşyalarımı A enerji sınıfı aldım bilmiyorum ama onun etkili olduğunu düşünüyorumBen anlamıyorum biz mi elektirik kullanmayı beceremiyoruz. 3 evimde de faturam hep yüksekti. Bu ay 4500 tl geldi ama klima açıktı. Kışın 1800 civarı geliodu. Ütü sevmem. Bazen çalışır. 2 haftada bir. Gerisi normal beyaz eşyalar. Niye bu kadar yüksek ki benim
Valla bilmiom. Benimde eşyalar öyle. Hadi olmasa bile. Bir çamaşır bulaşık buzdolabı o kadar yakmaz ki. Zaten evde yokuz çalışıoz. 3 ayrı ev değiştim evlerle alakalı değil benimle alakalı sanırım bilmiyorum.Bu evi sıfırdan döşerken beyaz eşyalarımı A enerji sınıfı aldım bilmiyorum ama onun etkili olduğunu düşünüyorum
Oğlanlar olmadan önce benim fatura 200 230 arasında idi
Buzdolabı, derin dondurucu,kettle, bazen fırın( yaz sıcağında çalıştırmamaya çalışıyorum)Valla bilmiom. Benimde eşyalar öyle. Hadi olmasa bile. Bir çamaşır bulaşık buzdolabı o kadar yakmaz ki. Zaten evde yokuz çalışıoz. 3 ayrı ev değiştim evlerle alakalı değil benimle alakalı sanırım bilmiyorum.
TV sürekli açık. Küçük kettle sabah akşam nescafe için bana eşime 2 bardaklık su kaynatıyoru. Ütü 2 haftada bir ancak. Fırın yazın çok çalışmaz yemeği ağır geliyor diye. Süpürge robotum var düzenli hergün çalışır. Bir yerde var bir hatamız evime geçeyim hayırlısı ile bakıcamBuzdolabı, derin dondurucu,kettle, bazen fırın( yaz sıcağında çalıştırmamaya çalışıyorum)
Tv ile aram yok neredeyse ,ütü haftada 1 ya da 2 defa
Hayırlısı olsun canımTV sürekli açık. Küçük kettle sabah akşam nescafe için bana eşime 2 bardaklık su kaynatıyoru. Ütü 2 haftada bir ancak. Fırın yazın çok çalışmaz yemeği ağır geliyor diye. Süpürge robotum var düzenli hergün çalışır. Bir yerde var bir hatamız evime geçeyim hayırlısı ile bakıcam
Bana da fazla geldi. Klimasız şekilde. Buzdolabı derin dondurucu saç kurutma vs iyice bir düşünün kullanım sıklığı vsBen anlamıyorum biz mi elektirik kullanmayı beceremiyoruz. 3 evimde de faturam hep yüksekti. Bu ay 4500 tl geldi ama klima açıktı. Kışın 1800 civarı geliodu. Ütü sevmem. Bazen çalışır. 2 haftada bir. Gerisi normal beyaz eşyalar. Niye bu kadar yüksek ki benim
Iyi tatiller canımGünaydın. Yarın kısmetse birkaç günlük bir tatile çıkıyoruz. Çocuklar çok hevesli gün sayıyorlar resmen. Benim de ihtiyacım var açıkçası. Dönüşte okula hazırlık maratonunda bulacağız kendimizi.
Ya amin inşallah kayinvalidenin süpürgesinin fişini yaktıktan sonra koydeyim sabah annemin Demir kapısinin anahtarını çevirirken anahtar kırıldıGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Canım kıyamam hayırdır inşaallah nazara filan mı geliyorsun acaba ,Allah korusunYa amin inşallah kayinvalidenin süpürgesinin fişini yaktıktan sonra koydeyim sabah annemin Demir kapısinin anahtarını çevirirken anahtar kırıldı
Vallahi bilemeden komşunun da batirik yaparken robotu bozuldu ben aldım durumu da yoktu. Ben teklif etmiştim. Namazlarımi hiç aksatmamam gerek :/ olumlu haber kızım 2aylikyan itibaren kalça gelişim açısından takipteydi doktoru duzeldigini söyledi şükür.Canım kıyamam hayırdır inşaallah nazara filan mı geliyorsun acaba ,Allah korusun
Canınıza birşey olmasın
Kızının sağlığının düzelmesine çok sevindim ,Allah hep hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu günlerini göstersinVallahi bilemeden komşunun da batirik yaparken robotu bozuldu ben aldım durumu da yoktu. Ben teklif etmiştim. Namazlarımi hiç aksatmamam gerek :/ olumlu haber kızım 2aylikyan itibaren kalça gelişim açısından takipteydi doktoru duzeldigini söyledi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?