Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben de aynı senin gibiydim 20aylik bebeğim var daha bu mayısta dolap yenilemeye başladım. Hiç bir şey almıyorum . Benim kız da sürekli ağlardı ben zaten kolik olma durumuna inanmıyordum ,dönmeye başlayınca sıkıntılar da gitti. Yoksa doktor bu kadar aglamasinin sebebi gaz değilse başka türlü sebeplere bakacakti.

Bugün yine koşuşturmalı bir gün beni bekler

Kalkıp duşumu alayım kahvaltımı yapayım sonra kendimi çarşıya atayım bakalım

Ne zaman düzeldi. Dönmeye başladı. Yüz üstü dönüyor o pozisyonu hiç sevmiyor. Ağlıyor hemen düzeltemiyor kendini daha. Doktoru genel olarak herşeyine baktı kaç defa acillik olduk. Hiç birşeyi yok. Kolik ve bol gazlı bir bebek. 5 buçuk aylık olmak üzere.bu arada bazen bakıyom gazını güzel çıkarıyor bazen de sürekli çığlık çığlığa ıkınıyor masaj duş bacak hareketleri çıkaramıyorum etki etmiyor.

4 aylıkken dönmeye başladığı için artık gaz problemi yaşamadı zaten dedi ki döndükten sonra da gaz problemi yaşasaydı bağırsaklarını vesaire inceleyecektik ama 4 ay gaz sancısından gece gündüz hiç uyumuyordu

Hava sıcak çarşıya annemin işlerini görmeye gidecektim ama sanırım kiracısı daha kirayı yatırmadı yatırdığı zaman bana kiracı dekont gönderiyordu
Dün atm den bir miktar parasını çekmiştim geri kalanını da bugün çekip altın alıverecektim hayırlısı olsun bakalım

Akşam yemeğimi ayarladım
buzluktan tavuk çıkardım tavuklu havuçlu tel şehriye çorbası yapacağım nasipse yanına da domates soslu karışık kızartma ,cacık, kemalpaşa tatlısı (tahin eşliğinde)
Allah bereketversin kazançlarımıza

Senin oğlanlar buyuktu sanırım evde kaç kisisiniZ

Senin oğlanlar buyuktu sanırım evde kaç kisisiniZ
Benim oğlanlar üniversite öğrencisi büyük 21 küçük 18 yaşında

Evde yalnız yaşıyorum

Bana akşam yemeğine geliyorlar çamaşır bulaşık ütü yemek banyo vs gibi işlerini benim evde görürler

Yatmaya babalarına gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…