Ben de aynı senin gibiydim 20aylik bebeğim var daha bu mayısta dolap yenilemeye başladım. Hiç bir şey almıyorum . Benim kız da sürekli ağlardı ben zaten kolik olma durumuna inanmıyordum ,dönmeye başlayınca sıkıntılar da gitti. Yoksa doktor bu kadar aglamasinin sebebi gaz değilse başka türlü sebeplere bakacakti.Günaydınlar kolik oğlumla uyumadık diyebilirim. İnşallah Birgül uyandığımızda herşey pat diye değişmiş olur. Çocuk düzelmiş olur falan. Var öyle hayallerimiz.havaların çok sıcak olması sebebi ile evden adım atamıyoruz bu yüzden harcamam hiç yok. Ancak market ihtiyaçları için migrostan istiyorum. Kıyafet alışverişini kendim için uzun zamandır yapmıyorum. Yapmayıda düşünmüyorum. Malum gebelik falan derken kilo aldım. Emzirdiğim için de diyet yapmıyorum. Kışın diyete başlayıp dolabımı yavaştan yenilemeyi düşünüyorum. Tabi bu bücürlerden sıra gelirse bize.
Ne zaman düzeldi. Dönmeye başladı. Yüz üstü dönüyor o pozisyonu hiç sevmiyor. Ağlıyor hemen düzeltemiyor kendini daha. Doktoru genel olarak herşeyine baktı kaç defa acillik olduk. Hiç birşeyi yok. Kolik ve bol gazlı bir bebek. 5 buçuk aylık olmak üzere.bu arada bazen bakıyom gazını güzel çıkarıyor bazen de sürekli çığlık çığlığa ıkınıyor masaj duş bacak hareketleri çıkaramıyorum etki etmiyor.Ben de aynı senin gibiydim 20aylik bebeğim var daha bu mayısta dolap yenilemeye başladım. Hiç bir şey almıyorum . Benim kız da sürekli ağlardı ben zaten kolik olma durumuna inanmıyordum ,dönmeye başlayınca sıkıntılar da gitti. Yoksa doktor bu kadar aglamasinin sebebi gaz değilse başka türlü sebeplere bakacakti.
4 aylıkken dönmeye başladığı için artık gaz problemi yaşamadı zaten dedi ki döndükten sonra da gaz problemi yaşasaydı bağırsaklarını vesaire inceleyecektik ama 4 ay gaz sancısından gece gündüz hiç uyumuyorduNe zaman düzeldi. Dönmeye başladı. Yüz üstü dönüyor o pozisyonu hiç sevmiyor. Ağlıyor hemen düzeltemiyor kendini daha. Doktoru genel olarak herşeyine baktı kaç defa acillik olduk. Hiç birşeyi yok. Kolik ve bol gazlı bir bebek. 5 buçuk aylık olmak üzere.bu arada bazen bakıyom gazını güzel çıkarıyor bazen de sürekli çığlık çığlığa ıkınıyor masaj duş bacak hareketleri çıkaramıyorum etki etmiyor.
Ve aleyküm canım inşaallah acıların kötülüklerin son bulduğu iyiliklerin yeşerdiği meyve verdiği güzel bir hafta olurSelamlar herkese. İyi haftalar.
Senin oğlanlar buyuktu sanırım evde kaç kisisiniZAkşam yemeğimi ayarladım
buzluktan tavuk çıkardım tavuklu havuçlu tel şehriye çorbası yapacağım nasipse yanına da domates soslu karışık kızartma ,cacık, kemalpaşa tatlısı (tahin eşliğinde)
Allah bereketversin kazançlarımıza
Benim oğlanlar üniversite öğrencisi büyük 21 küçük 18 yaşındaSenin oğlanlar buyuktu sanırım evde kaç kisisiniZ
Altın düşüşte. Yükseldiği yere tekrar çıkacaktır. En iyi zaman bence hayırlı olsun.Bugün anneme müsaitse almak istiyorsa altın almasını söylemiştim ,gitmiş 2 tane cumhuriyet altını almış
Kesinlikle canımAltın düşüşte. Yükseldiği yere tekrar çıkacaktır. En iyi zaman bence hayırlı olsun.
Ve aleyküm selam canımSelamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?