Ben istiyorum ama ekimde baslayabilirim ya da çok küçük hedefle bu ayKızlar nasip olursa bu akşam yeni bir birikim listesi yapacağım listeye katılmak isteyenler varsa yazsınlar
Canım altın döviz tl fark etmez miktarı da hiç önemli değil yeterki birikimden kopmayalım amaç buBen istiyorum ama ekimde baslayabilirim ya da çok küçük hedefle bu ay
Tamam ekle lütfen o zamaCanım altın döviz tl fark etmez miktarı da hiç önemli değil yeterki birikimden kopmayalım amaç bu
Aylık 100 tl bile olsa olsun yeterki olsun gerisi bir şekilde gelir en önemi şey mali disiplin oluşturabilmek
Bol bereketli birikimler dileğiyle canımTamam ekle lütfen o zama
Ben ben ✌Kızlar nasip olursa bu akşam yeni bir birikim listesi yapacağım listeye katılmak isteyenler varsa yazsınlar
Tamam canımBen ben ✌
Abla ilk 6 aylık listedeki hedefim olan 5 ajdayı aldım. Yıl sonuna kadar da hedefim 4 ajda inşallahkızlar vakit buldum listeyi oluşturdum hayırlı olsun hepimiz için
maşaallah barekallah canım hayırlı olsun darısı yıl sonuna kadar olan hedefin başına inşaallahAbla ilk 6 aylık listedeki hedefim olan 5 ajdayı aldım. Yıl sonuna kadar da hedefim 4 ajda inşallah
Teşekkür ederim ablacimCennetmeyvesii listeye dahil olmak isteyeceğini düşündüm ekledim
Purpplee
lovefairy
M matematikh
dolar milyoneri
M Meyraa-
birikim listesinde yer almak ister misiniz kızlar ?
listede önceden olup uzun süredir topiğe hatta kadınlar kulübüne uğramamış hanımlara yazmadım
kızçene sınava hazırlık sürecinde ve de sınavında başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versinTeşekkür ederim ablacim
Bu yıl icin bir hedefim yok
Kizcem uniye hazırlık yılında olduğu icin özel derslere gidecek büyük bir miktar. Ama en az 100 dolar ya da 100 euro almak istiyorum. Bu ayinkini önümüzdeki hafta alacağım çünküm tatildeyim
Ben isterim canım.Cennetmeyvesii listeye dahil olmak isteyeceğini düşündüm ekledim
Purpplee
lovefairy
M matematikh
dolar milyoneri
M Meyraa-
listede önceden olup uzun süredir topiğe hatta kadınlar kulübüne uğramamış hanımlara yazmadım
Ahhh ahhh tayilfi oydu buydu derken hiç yazamıyorum, sayfam açıl olduğu için arada okuyabiliyorum ancakCennetmeyvesii listeye dahil olmak isteyeceğini düşündüm ekledim
Purpplee
lovefairy
M matematikh
dolar milyoneri
M Meyraa-
Tamam canım bol bereketli birikimler dileğiyle...Ben isterim canım.
Teşekkür ederim 
Ben aylık ne kadar koyabilirsem onu yazayım ☺
Sağlık olsun canımAhhh ahhh tayilfi oydu buydu derken hiç yazamıyorum, sayfam açıl olduğu için arada okuyabiliyorum ancak
Bi de birikim hayal oldu eylülden sonra.
Avrupa tatili, oğlan ünv başlıyor, ev, ehliyet, pc, telefon, harçlık vs
Ortancamın ünv sınav senesi
Küçüğüm özelde vs bu yol fena arttı masraflar, ekonomi de malum, hazırdan yemezsek iyi
Dolarım milyonerim neredesiiiin…
Yerleştirme sonuçları hünüz belli değil ama derece yaptı istediği her ünv her bölüme girebiliyor çok şükür ….Sağlık olsun canım
Oğlan nasipse hangi bölüme yerleşti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?