Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben istiyorum ama ekimde baslayabilirim ya da çok küçük hedefle bu ay
Canım altın döviz tl fark etmez miktarı da hiç önemli değil yeterki birikimden kopmayalım amaç bu
Aylık 100 tl bile olsa olsun yeterki olsun gerisi bir şekilde gelir en önemi şey mali disiplin oluşturabilmek

Birkaç markete gidip alışveriş yaptım toplamda 674.5 tl harcadım

Aldıklarım ; hardal ,portakallı gazoz, kağıt helva ,dondurma, 2 tane diz altı çorap, mantar ,yufka , 20 li maden suyu, 2 lt süt, yoğurt, kuşlar için bulgur

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

kızlar vakit buldum listeyi oluşturdum hayırlı olsun hepimiz için

Teşekkür ederim ablacim
Bu yıl icin bir hedefim yok
Kizcem uniye hazırlık yılında olduğu icin özel derslere gidecek büyük bir miktar. Ama en az 100 dolar ya da 100 euro almak istiyorum. Bu ayinkini önümüzdeki hafta alacağım çünküm tatildeyim

kızçene sınava hazırlık sürecinde ve de sınavında başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin

isteyen hedef koyarak istemeyen aylık ne kadar kenara koyabildiyse bunun bildirimini yaparak listeye dahil olsun istiyorum amaç az çok demeden mali disiplinden kopmamak

Ahhh ahhh tayilfi oydu buydu derken hiç yazamıyorum, sayfam açıl olduğu için arada okuyabiliyorum ancak

Bi de birikim hayal oldu eylülden sonra .
Avrupa tatili, oğlan ünv başlıyor, ev, ehliyet, pc, telefon, harçlık vs
Ortancamın ünv sınav senesi
Küçüğüm özelde vs bu yol fena arttı masraflar, ekonomi de malum, hazırdan yemezsek iyi

Dolarım milyonerim neredesiiiin…

Sağlık olsun canım

Oğlan nasipse hangi bölüme yerleşti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…