Olabilir bana da bir dönem ekim ayı çok bereketli gelmiştiÇok teşekkür ederimkredim de aralıkta bitecek benim için hayırlı bi ay galiba
Ay maşallah ne güzel umarım benim içinde çokkk güzel olurOlabilir bana da bir dönem ekim ayı çok bereketli gelmişti
Ilk arabamı ,ondan 7 sene sonra yenilediğim arabamı , 2021 yılında dükkanı da ekim ayında almak nasip oldu
Yatırım tavsiyesi değil ama bütün paraya altında alabilirsiniz üç ay sonra illaki cok büyük kar edersinizKızlar merhaba dün arabamızı sattık 1.260.000 TL paramız var. Bu paranın 260 binini birikim için altın alacağım ve harcamayacağım. Eşime de 1 milyonu verdim yeni bir araba al dedim. Ama araba çok acil değil biraz daha para değerlenirse daha iyi olur diye düşünüyoruz. Sizce nasıl bir yatırım yapsak daha iyi olur. Yani 2-3 ay sonra araba alabiliriz. Bozdurursak zarar mı ederiz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba hayırlı olsunKızlar merhaba dün arabamızı sattık 1.260.000 TL paramız var. Bu paranın 260 binini birikim için altın alacağım ve harcamayacağım. Eşime de 1 milyonu verdim yeni bir araba al dedim. Ama araba çok acil değil biraz daha para değerlenirse daha iyi olur diye düşünüyoruz. Sizce nasıl bir yatırım yapsak daha iyi olur. Yani 2-3 ay sonra araba alabiliriz. Bozdurursak zarar mı ederiz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim canım bizde aynı şeyi düşünüyoruz kışta yaklaştı araba bir süre bekleyebilir gibi. Altın en garanti yatırım. Geçen sene bu arabayı almayıp altın alsaydık şu an neredeyse 2 milyon paramız olacaktıMerhaba hayırlı olsun
Ben olsam araba acil değilse arabasız idare edebildiğim kadar idare ederdim ve paranın tamamına altın alırdım
Bu benim fikrim veeee kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Merhaba evetMerhabalar
Bu sayfada birikim yapmak vs için motive mi ediliyor
A ne güzel banada fikir olur paylaşımlarinizMerhaba evet
Inşaallah canımA ne güzel banada fikir olur paylaşımlariniz
Günaydın canım Allah acil şifalar versinGünaydın hayırlı cumalar
Biraz usutmuşum bugün evdeyim
Yarına iyi olurum inşallah markete çıkmalıyım ve de temizlik yapcam
çok geçmiş olsunGünaydın hayırlı cumalar
Biraz usutmuşum bugün evdeyim
Yarına iyi olurum inşallah markete çıkmalıyım ve de temizlik yapcam
Günaydın canım Allah acil şifalar versin
okulda da öğretmen arkadaşlar ya da öğrencilerde de hastalık var
Allah razı olsunçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?