Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Çok teşekkür ederim kredim de aralıkta bitecek benim için hayırlı bi ay galiba
Olabilir bana da bir dönem ekim ayı çok bereketli gelmişti

Ilk arabamı ,ondan 7 sene sonra yenilediğim arabamı , 2021 yılında dükkanı da ekim ayında almak nasip oldu

Son düzenleme:
Kızlar merhaba dün arabamızı sattık 1.260.000 TL paramız var. Bu paranın 260 binini birikim için altın alacağım ve harcamayacağım. Eşime de 1 milyonu verdim yeni bir araba al dedim. Ama araba çok acil değil biraz daha para değerlenirse daha iyi olur diye düşünüyoruz. Sizce nasıl bir yatırım yapsak daha iyi olur. Yani 2-3 ay sonra araba alabiliriz. Bozdurursak zarar mı ederiz ne düşünüyorsunuz?

Yatırım tavsiyesi değil ama bütün paraya altında alabilirsiniz üç ay sonra illaki cok büyük kar edersiniz

Merhaba hayırlı olsun
Ben olsam araba acil değilse arabasız idare edebildiğim kadar idare ederdim ve paranın tamamına altın alırdım

Bu benim fikrim veeee kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Ikındı vakti akşam yemeğimi yediğimden akşam vaktine kadar
Bamya ve yeşil fasulye ayıkladım ve derin dondurucuya koydum. Bir de kırmızı pancar soyup haşladım onlar da soğuyunca derin dondurucuya koyarım

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Merhaba hayırlı olsun
Ben olsam araba acil değilse arabasız idare edebildiğim kadar idare ederdim ve paranın tamamına altın alırdım

Bu benim fikrim veeee kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Teşekkür ederim canım bizde aynı şeyi düşünüyoruz kışta yaklaştı araba bir süre bekleyebilir gibi. Altın en garanti yatırım. Geçen sene bu arabayı almayıp altın alsaydık şu an neredeyse 2 milyon paramız olacaktı

Merhaba kızlar Inşaallah herkes için güzel bir gün olmuştur
Bugün aldığım ofis binasındaki yönetici hanımla yurt dışında yaşayan izne gelmiş bir başka hanımın ev alabilmesi için bir mimar arkadaşın inşaat projesi için görüştürmeye aracı olduk
Görüştüler anlaştılar karşılıklı sözleşme yapıldı anlaştıkları fiyatın üçte ikisi bedel ödendi
Allah iki taraf için de hayırlı etsin

hala çok istikrarlıyım kredi kartına borç yapmadım hali hazırda 1 ödemem var kredi kartından çektiğim kredi. onun ödemesi de ay başında.
ödeme için parayı hesabımda tutuyorum. ay başına kadar böyle devam edersem süper

Bir hafta daha geride kaldı

Bugün okulda nöbet ve dersim vardı
ikindi vaktinden sonra annemi de alıp bir öğretmen arkadaşın düğün davetine katıldım
Sonrasında annemi evine bıraktım
Marketten pişirme kâğıdı, buzdolabı poşeti,karabiber ve de antep fıstıklı çikolata aldım 154 tl ödedim
Bugün 5 lt süt aldım 125 tl de ona verdim
Dün de marketten bütün tavuk ve de soğan alıp 154 tl ödemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…