Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar mutlu haftasonlarıGünaydın kızlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...![]()
merhaba, harcamamak da bir birikimdir :)Merhaba kızlar hepimiz için mutlu huzurlu afiyet dolu bir hafta olması dileğiyle...
Okula gittim, geldim evdeyim bugün herhangibir ihtiyacım olmadığı için para harcamadım ,dün de para harcamamıştım
Eveeeeeetttttt kesinlikle canımmerhaba, harcamamak da bir birikimdir :)
muhteşemEveeeeeetttttt kesinlikle canım
Çok şükür benim kendi başıma pek harcamam olmuyor
Özellikle evde kendi yemeğimi kendim yapmam çok büyük bir avantaj
Bir de günde 2 öğünden fazla yiyemiyorum kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme açısından
Yaptığım yemek en az 2 gün yetiyor bunlar birikim yapabilmemi kolaylaştırıyor
Günaydın canımGünaydın
Kart ekstrem kesilmiş bu ayki toplam borcum 73.800 . şükür ki başka kartlara borcum yok.
ay başında kira ve faturaları ödedikten sonra muhtemelen sadece minimum ödemeyi yapıcam.
ekstra bir yere borç yapmamaya gayret gösteriyorum. ve kartlardan harcama yaptıkça anında ödemesini de yapıyorum karta.
kartın toplam borcu: 331.100 tl
hiç sormayın bende bilmiyorumGünaydın canım
331100tl ne borcu?
Inşaallah en kısa sürede biter
Hımmmmhiç sormayın bende bilmiyorum
birkaç ay önce biz ortaklı bir işe girdik. o iş için kredi kartından harcama yaptık.
inşallah ekim ayında ödemesi gelicek.
ödeme gelene kadar da kendim aylık ödemeleri yapıyorum. en azından gelen parayla ya birikim yapıcam yada ödemelerin bir kısmını kendim yaptığım borcu hafiflettiğim için tamamını değilde bir kısmını birikim yapıp borcu sıfırlıycam.
evet taksitli bir tutar.Hımmmm
Yani borç sana ait değil ve bu para sana ekim ayında ödenecek
aksi taktirde asgari ödemek borcu bitirmez tam tersine günü kurtarır ve seni sürekli borç ödeyen ama bir türlü bitiremeyen bir hayata hapseder
Ve aleyküm selam bacımmmmSelam kizlar
Daha bugün iyilesebildim
Ne çektim 1 haftadır ya cok zor atlatılıyor tat koku gitti dikkat edin covid geri dönmüş
Bi kaç gun izin aldim bugün okula da gittim
Yemeğe karnıyarık pilav cacık ve kavun var
Buzdolabına turşu olmayı bekleyen biberler var bozulmadiysa akşam biraz yapayım
Ev perişan. Robotu çalıştırıp lavabo wc yikadim.
Geçen ay lcwdan aldığım elbiseyi iade ettim. Puanede indirim varmış ayni fiyata ordan daha güzel bir elbise aldim kargoyla 1000tl tuttu
Altin uçtu tutabilene ask olsun. Bir bileklik beğenmiştim. Ama 40bintl kuyumcular taksitte yapmıyor. Netten mi alsma acaba 3 taksit