• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu hafta derin dondurucuya bamya ve yeşil fasulye koydum

Evdeki malzemelerle menüler yapmam lazım
Okulda derslerim yarım gün ama arkadaşlarla beraber okulda öğlen yemek yiyiveriyoruz özellikle çarşıda işim varsa eve gelip tekrar çarşıya çıkmaya üşendiğim için 😊
o zaman da günde kahvaltı ve tek ana öğün beslendiğim için evde yemek pişiremiyorum
Dün mesela okulda nöbetçiydim okulda yedim ikindi vakti de düğün daveti vardı oraya gittim az da olsa orada yedim

Bugün öğlen dışarı çıktım
Saçlarımı kestirdim normalde 300 tl ama kuaför 200 tl aldı Allah razı olsun kesesine bereket
Dün aldığım sütün 2.5 lt sini anneme götürdüm
Eve gelince buzluktan kıyma çıkardım mantı yaptım
Bugün de geçti gitti Allah sağlık afiyet huzur versin hepimize her daim

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar 😊
Bugün evde hiçbir iş yapmadım esktradan
Komşuda bebek mevlidi vardı üst katımda oraya gittim geldim

Merhaba kızlar hepimiz için mutlu huzurlu afiyet dolu bir hafta olması dileğiyle...😊🌺

Okula gittim, geldim evdeyim bugün herhangibir ihtiyacım olmadığı için para harcamadım ,dün de para harcamamıştım

merhaba, harcamamak da bir birikimdir :)
Eveeeeeetttttt kesinlikle canım 😊😘👍
Çok şükür benim kendi başıma pek harcamam olmuyor
Özellikle evde kendi yemeğimi kendim yapmam çok büyük bir avantaj
Bir de günde 2 öğünden fazla yiyemiyorum kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme açısından
Yaptığım yemek en az 2 gün yetiyor bunlar birikim yapabilmemi kolaylaştırıyor

Eveeeeeetttttt kesinlikle canım 😊😘👍
Çok şükür benim kendi başıma pek harcamam olmuyor
Özellikle evde kendi yemeğimi kendim yapmam çok büyük bir avantaj
Bir de günde 2 öğünden fazla yiyemiyorum kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme açısından
Yaptığım yemek en az 2 gün yetiyor bunlar birikim yapabilmemi kolaylaştırıyor
muhteşem 😊bende çok istikrarlı gidiyorum maşallah diyim :halay:

Günaydın 😊
Kart ekstrem kesilmiş bu ayki toplam borcum 73.800 . şükür ki başka kartlara borcum yok.
ay başında kira ve faturaları ödedikten sonra muhtemelen sadece minimum ödemeyi yapıcam.
ekstra bir yere borç yapmamaya gayret gösteriyorum. ve kartlardan harcama yaptıkça anında ödemesini de yapıyorum karta.

kartın toplam borcu: 331.100 tl

Günaydın 😊
Kart ekstrem kesilmiş bu ayki toplam borcum 73.800 . şükür ki başka kartlara borcum yok.
ay başında kira ve faturaları ödedikten sonra muhtemelen sadece minimum ödemeyi yapıcam.
ekstra bir yere borç yapmamaya gayret gösteriyorum. ve kartlardan harcama yaptıkça anında ödemesini de yapıyorum karta.

kartın toplam borcu: 331.100 tl
Günaydın canım

331100tl ne borcu?
Inşaallah en kısa sürede biter

Günaydın canım

331100tl ne borcu?
Inşaallah en kısa sürede biter
hiç sormayın bende bilmiyorum 😃
birkaç ay önce biz ortaklı bir işe girdik. o iş için kredi kartından harcama yaptık.
inşallah ekim ayında ödemesi gelicek.
ödeme gelene kadar da kendim aylık ödemeleri yapıyorum. en azından gelen parayla ya birikim yapıcam yada ödemelerin bir kısmını kendim yaptığım borcu hafiflettiğim için tamamını değilde bir kısmını birikim yapıp borcu sıfırlıycam.

hiç sormayın bende bilmiyorum 😃
birkaç ay önce biz ortaklı bir işe girdik. o iş için kredi kartından harcama yaptık.
inşallah ekim ayında ödemesi gelicek.
ödeme gelene kadar da kendim aylık ödemeleri yapıyorum. en azından gelen parayla ya birikim yapıcam yada ödemelerin bir kısmını kendim yaptığım borcu hafiflettiğim için tamamını değilde bir kısmını birikim yapıp borcu sıfırlıycam.
Hımmmm

Yani borç sana ait değil ve bu para sana ekim ayında ödenecek
aksi taktirde asgari ödemek borcu bitirmez tam tersine günü kurtarır ve seni sürekli borç ödeyen ama bir türlü bitiremeyen bir hayata hapseder

Hımmmm

Yani borç sana ait değil ve bu para sana ekim ayında ödenecek
aksi taktirde asgari ödemek borcu bitirmez tam tersine günü kurtarır ve seni sürekli borç ödeyen ama bir türlü bitiremeyen bir hayata hapseder
evet taksitli bir tutar.
beni sevindiren olay parça parça başka bir yere borcumun kalmaması diğer kart ve kredileri kapattığım için gelen toplu ödemenin yarısıyla bu borcu kapatmam mümkün

Selam kizlar
Daha bugün iyilesebildim
Ne çektim 1 haftadır ya cok zor atlatılıyor tat koku gitti dikkat edin covid geri dönmüş
Bi kaç gun izin aldim bugün okula da gittim
Yemeğe karnıyarık pilav cacık ve kavun var
Buzdolabına turşu olmayı bekleyen biberler var bozulmadiysa akşam biraz yapayım
Ev perişan. Robotu çalıştırıp lavabo wc yikadim.
Geçen ay lcwdan aldığım elbiseyi iade ettim. Puanede indirim varmış ayni fiyata ordan daha güzel bir elbise aldim kargoyla 1000tl tuttu
Altin uçtu tutabilene ask olsun. Bir bileklik beğenmiştim. Ama 40bintl kuyumcular taksitte yapmıyor. Netten mi alsma acaba 3 taksit

Selam kizlar
Daha bugün iyilesebildim
Ne çektim 1 haftadır ya cok zor atlatılıyor tat koku gitti dikkat edin covid geri dönmüş
Bi kaç gun izin aldim bugün okula da gittim
Yemeğe karnıyarık pilav cacık ve kavun var
Buzdolabına turşu olmayı bekleyen biberler var bozulmadiysa akşam biraz yapayım
Ev perişan. Robotu çalıştırıp lavabo wc yikadim.
Geçen ay lcwdan aldığım elbiseyi iade ettim. Puanede indirim varmış ayni fiyata ordan daha güzel bir elbise aldim kargoyla 1000tl tuttu
Altin uçtu tutabilene ask olsun. Bir bileklik beğenmiştim. Ama 40bintl kuyumcular taksitte yapmıyor. Netten mi alsma acaba 3 taksit
Ve aleyküm selam bacımmmm😘🤗
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sarı kız üzüyor alıcısını 😊

Back
X