• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün marketten aldıklarım

maden suyu,yoğurt, beyaz beynir ,ekmek , bergamot çayı, papatya çayı
322.5 tl ödedim

Hoşgeldin canım 😘
Taksi plakanız hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Borç ödenir yahu mayıs ayında büro aldım orayı alırken annemden ve küçük oğlandan aldığım borcu 3 ayda kapattım
Sağlık huzur afiyet versin Allah 😊
Ablacım ben epeydir girmemıstım dukkandan sonra ofis de almıssın masAllah hayırlı olsun bereketli olsun

Ablacım ben epeydir girmemıstım dukkandan sonra ofis de almıssın masAllah hayırlı olsun bereketli olsun
Merhaba canımmmmmm hoş geldin Allah razı olsun
Daha iyileri sizlerin olsun 🤲

Nasılsın görüşmeyeli inşaallah herşey yolundadır 😘

Günaydın kızlar musmutlu huzurlu afiyet dolu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...😊🌺

Selamlar hanımlar,
Çok uzun zamandır yoktum. Ağustos ayında küçük kızıma tip1 diyabet tanısı kondu. 10 gün kadar hastanede kaldık. Sonra eve gelince ayrı bir alışma süreci. 7/24 takip, iğneleri vs derken ağır bir dibe vuruş yaşadım. Hala da tam kabullenmiş değilim ama mecburen uyum sağladık, alışıyoruz. Bir yandan da ilkokula başladı onun uyum süreci, benim okulum vs böyle geçti. Bu 2 ay bizim için oldukça masraflı oldu sağlık harcamaları açısından. Birikimden harcamadık ama kenara da koyamadık. Ekim ayı ile birlikte tekrar birikime başlarız inşallah.

Selamlar hanımlar,
Çok uzun zamandır yoktum. Ağustos ayında küçük kızıma tip1 diyabet tanısı kondu. 10 gün kadar hastanede kaldık. Sonra eve gelince ayrı bir alışma süreci. 7/24 takip, iğneleri vs derken ağır bir dibe vuruş yaşadım. Hala da tam kabullenmiş değilim ama mecburen uyum sağladık, alışıyoruz. Bir yandan da ilkokula başladı onun uyum süreci, benim okulum vs böyle geçti. Bu 2 ay bizim için oldukça masraflı oldu sağlık harcamaları açısından. Birikimden harcamadık ama kenara da koyamadık. Ekim ayı ile birlikte tekrar birikime başlarız inşallah.
Ve aleyküm selam canım
Allah yavruna acil şifalar versin 🤲😔

Merhaba canımmmmmm hoş geldin Allah razı olsun
Daha iyileri sizlerin olsun 🤲

Nasılsın görüşmeyeli inşaallah herşey yolundadır 😘
Iyıyım abla ne olsun hayat kosturmacası,sağlık sorunlarım oldu biraz 2.kez bebeğimin kalbi durdu karnımda. 2 yavrumu da cennete ugurladım Allahım ogluma sağlık versın Rabbim hayırlı zamanda nasıl etsın ınsAllah

Iyıyım abla ne olsun hayat kosturmacası,sağlık sorunlarım oldu biraz 2.kez bebeğimin kalbi durdu karnımda. 2 yavrumu da cennete ugurladım Allahım ogluma sağlık versın Rabbim hayırlı zamanda nasıl etsın ınsAllah
Rabbim sabırlar versin canım benim üzüldüm
Imtihan dünyası Allah kalbine inşirah versin
Vardır hükmünde elbetteki hikmetler bize de sabretmek düşer

Selamlar hanımlar,
çok geçmiş olsun

Bugün okul çıkışı anneme uğradım orada vakit geçirdim akşam yemeğimi orada yedim
Çarşıdaki işlerimi hallettim
Eve gelirken aracın zorunlu taşıt sigortasını yaptırdım 7937 tl ödedim
Keten tohumu aldım 35 tl de ona verdim
Bugünkü harcamalarım bu şekilde

Ofisteki kiracı Ekim ayı kirasını göndermiş Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Okuldan eve gelirken markete uğradım
1 tabak tavuk baget ve de 6 lı kağıt havlu aldım, 182 tl ödedim

Akşam yemeğimi erken saatlerde yediğim için hemen mutfağa giriştim

Garnitürlü enginar ve de tavuk baget yaptım
Şimdi birazcık dinlenme zamanı

Merhabalar,
Yatırım konusundan çok anlayan biri değilim, genelde borca girmekten çekinirim. Amacım birikim yapıp kendime ait araba almak ve pasif gelir elde etmek amaçlı 1+1 ev vs bir şeyler amak. Bunların yanında BES ile ilgili olumlu şeyler duydum, her ay düzenli BES hesabı oluşturmak istiyorum, hatta sonra bozdurmak zorunda kalırsam vs diye iki ayrı hesap açmak istiyorum hem de iki çocuğumun eğitimi için ileride lazım olur diye.
BES için altın fonu genelde karlı olur diye düşünüyorum ama onun dışında nasıl olsa iyi olur? BES yapan arkadaşlar varsa %kaç altın yaptılar fikir verebilirler mi? Ve maaşın % kaçı ile BES almak mantıklı? Fikirleriniz benim için değerli

Back
X