- 28 Mart 2020
- 6.403
- 24.828
- 348
Allah razı olsun ablacimVe aleyküm selam bacımmmm
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sarı kız üzüyor alıcısını![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ablacimVe aleyküm selam bacımmmm
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sarı kız üzüyor alıcısını![]()
Ablacım ben epeydir girmemıstım dukkandan sonra ofis de almıssın masAllah hayırlı olsun bereketli olsunHoşgeldin canım
Taksi plakanız hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Borç ödenir yahu mayıs ayında büro aldım orayı alırken annemden ve küçük oğlandan aldığım borcu 3 ayda kapattım
Sağlık huzur afiyet versin Allah![]()
Merhaba canımmmmmm hoş geldin Allah razı olsunAblacım ben epeydir girmemıstım dukkandan sonra ofis de almıssın masAllah hayırlı olsun bereketli olsun
Ve aleyküm selam canımSelamlar hanımlar,
Çok uzun zamandır yoktum. Ağustos ayında küçük kızıma tip1 diyabet tanısı kondu. 10 gün kadar hastanede kaldık. Sonra eve gelince ayrı bir alışma süreci. 7/24 takip, iğneleri vs derken ağır bir dibe vuruş yaşadım. Hala da tam kabullenmiş değilim ama mecburen uyum sağladık, alışıyoruz. Bir yandan da ilkokula başladı onun uyum süreci, benim okulum vs böyle geçti. Bu 2 ay bizim için oldukça masraflı oldu sağlık harcamaları açısından. Birikimden harcamadık ama kenara da koyamadık. Ekim ayı ile birlikte tekrar birikime başlarız inşallah.
Iyıyım abla ne olsun hayat kosturmacası,sağlık sorunlarım oldu biraz 2.kez bebeğimin kalbi durdu karnımda. 2 yavrumu da cennete ugurladım Allahım ogluma sağlık versın Rabbim hayırlı zamanda nasıl etsın ınsAllahMerhaba canımmmmmm hoş geldin Allah razı olsun
Daha iyileri sizlerin olsun
Nasılsın görüşmeyeli inşaallah herşey yolundadır![]()
Rabbim sabırlar versin canım benim üzüldümIyıyım abla ne olsun hayat kosturmacası,sağlık sorunlarım oldu biraz 2.kez bebeğimin kalbi durdu karnımda. 2 yavrumu da cennete ugurladım Allahım ogluma sağlık versın Rabbim hayırlı zamanda nasıl etsın ınsAllah
çok geçmiş olsunSelamlar hanımlar,
Çok uzun zamandır yoktum. Ağustos ayında küçük kızıma tip1 diyabet tanısı kondu. 10 gün kadar hastanede kaldık. Sonra eve gelince ayrı bir alışma süreci. 7/24 takip, iğneleri vs derken ağır bir dibe vuruş yaşadım. Hala da tam kabullenmiş değilim ama mecburen uyum sağladık, alışıyoruz. Bir yandan da ilkokula başladı onun uyum süreci, benim okulum vs böyle geçti. Bu 2 ay bizim için oldukça masraflı oldu sağlık harcamaları açısından. Birikimden harcamadık ama kenara da koyamadık. Ekim ayı ile birlikte tekrar birikime başlarız inşallah.