- 28 Mart 2020
- 5.952
- 23.691
Oh ne güzelBugün kendi dersimin sınavlarını yapıyorum gün tamamen boş
Benim de doğalgaz 643 geldi bu ay Bu yıl doğalgaz faturalarimiz makul geliyorBugün elektrik faturası gelmiş 138.50 tl
Senin hastalık geçmiyor mu?Hasta hasta yemek yapipda cocuklarin secici olmasina deliriyorum
Gecmiyor abla. Depresyona girdim ustune birdeSenin hastalık geçmiyor mu?
Gelmemiş oBugün elektrik faturası gelmiş 138.50 tl
Amin canım gerçekten öyleO ağrıyı yaşamayan bilemez ya pandemide ramazanda yaşadım onu her yer kapalı oruçsun ay uyku desen yok çok zordu anlatılmaz
Rabbim dert verip derman aratmasın
Aynı benim eş mantığı senin deÇok geçmiş olsun canım dış ağrısı çok zor olur kabir azabı derler. İnşallah rahatlarsın artık. Valla bende kiza bir kanala 2600mu ne verdim. Dedim bak kızıma aklını kullan iyi çalış dis fakültesi kazan paraya para demezsin dedim inşallah diğer kulağından cikmamistir
Amin abla çok sağolCanım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Diş işi çok zor
Hakkında hayırlısı olsun canimKızlar bugün bir şey oldu iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama umarım iyi olur. Servisimin sorumlusu oldum. Artı yanı nöbet yok ama sorumluluklar var ve iyi arkadaşlarım var onlarla da sorun yaşamak istemiyorum ama kafam allak bullak
İnşallah canım sağolHakkında hayırlısı olsun canim
Amin canım gerçekten öyle
Bu ne leyyyynnn çekilin ayranlar bendenBugünkü menum
Yine cok kacirdim
Hayırlı olsun canımKızlar bugün bir şey oldu iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama umarım iyi olur. Servisimin sorumlusu oldum. Artı yanı nöbet yok ama sorumluluklar var ve iyi arkadaşlarım var onlarla da sorun yaşamak istemiyorum ama kafam allak bullak
Sağol abla inşallah öyle olurHayırlı olsun canım