Allah razı olsun canım benimBereketli olsun ablacim
Afiyet şifa olsun canımBende koydum yemekleri birde dolapta karnabahar vardı biraz daha dursa bozulacakti onuda hasliyorum koftesini yapayım.
Cacık yaptım tuşuyla yeriz. Tatlı dünden var yeter ben çok yemiyorum
Allah babacığına acil şifalar versinBabami hastaneye yatirmislar tas dusuruyordu bobrekte kalmis dusmemis yarın bobrege stent takilacakmis akşam hastaneye uğrayacağım. Kekle çay yapayım birde
Rabbim acil kalıcı hasarsız şifalar versin canım
Allah razı olsun canlarAllah razı olsun canım benim
Afiyet şifa olsun canım
Allah babacığına acil şifalar versin
Sevindim senin adınaMerhaba hanımlar bizim okul müdürü 4 + 4 yıllık bir süreçten sonra gidiyormuş çok şükür
Millet türlü yolları deniyor bir 4 yıl daha kalmak için ama çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti
Denedikleri haksız hukuksuz yollar karşılık bulmamış
Allah razı olsun canım benimSevindim senin adına
Bizimki de ne işlere bulastiysa dönem ortasında 50 yaşındaki adamı zorla emekli ettiler. Bizde kurtulduk şükür
Sizin de gözünüz aydın canımSevindim senin adına
Bizimki de ne işlere bulastiysa dönem ortasında 50 yaşındaki adamı zorla emekli ettiler. Bizde kurtulduk şükür
Canım Allah babacığına da sana kolaylık sabırlar versinHastaneye geldim babamin yanına daha iyiydi pazartesiye kadar kalacakmış kan değerleri iyi değilmiş. Annem eve gitmem lazım dedi akşama kadar refakatçi olarak kalacağım bende.
Allah razı olsun ablacimCanım Allah babacığına da sana kolaylık sabırlar versin
Bir an önce güzel haberlerinizi alırız inşaallah
Bende dün 69.6yi gördümBiraz önce tartıldım 73.7 kg yim
SüperrrrrrBende dün 69.6yi gördüm
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canımbayrama elbise aldım çoookselllll ama göbüşle nasıl olur bilemedim eccük göbaaamm var eritebilirim inşallah
Ayy güle güle giybayrama elbise aldım çoookselllll ama göbüşle nasıl olur bilemedim eccük göbaaamm var eritebilirim inşallah
Teşekkür ederim ablacım daha güzelleri hepimizin olsunGüle güle güzel günlerde huzurla kullan canım
Sen de güle güle giyin tatlımAyy güle güle giy
Benim etiketi üzerinde bir elbiseyle lila blazer ceketim var onlardan birini ya da bir gün birini birgun birini giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?