- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
Kız herifler yaşlanınca karısına düşkün oluyormuş , belki akıllanır ilerde . O zamana kadar çemkirmeye devamBoşanan ve kızıyla ayrı ev tutan bir arkadasima annem annesiyle niye yaşamıyor
Ayrı gayrı mi olur bu saatten sonra demişti
Ki benim babam hiç birlikte yaşanılacak bir insan değil
Kocamdan daha beter biri
Tek farkımız ben çalışıyorum sesim cikiyor
Kuyruğu kulağı düşürünce evetKız herifler yaşlanınca karısına düşkün oluyormuş , belki akıllanır ilerde . O zamana kadar çemkirmeye devamher eve bi mazlum lazım
Buraları çok okuma, daha evlenmezsin canımKız herifler yaşlanınca karısına düşkün oluyormuş , belki akıllanır ilerde . O zamana kadar çemkirmeye devamher eve bi mazlum lazım
Bu devirde gerçekten her şey daha zor yaBuraları çok okuma, daha evlenmezsin canım
Şaka bir yana,Rabbim doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın…
Evlilik zaten zor, bir de karşındaki anlayışsız, kıymet bilmez oldu mu hiç çekilmez…
Allah kavuştursun ablacım, ellerine sağlık yiyenlere de afiyet olsun inşallahOğlanı yolcu ettim saat 15.00 'te sonra anneme uğradım
Ve eve geçtim
Oğlana yaptıklarımdan biraz atıştırdım bugün oturup da yemek yemeyi düşünmüyorum
Yarına nasip olursa yemeğim hazır
Çıtır tavuk
Makarna
Yoğurt/ayran
Soğan/domates/turşu
Tatlıdan biraz anneme göndermiştim dün akşam bugün kahvaltı hazırlarken de birazcık yedim
Oğlanla arkadaşlarına gönderdim kaymakla birlikte gençlere afiyet şifa olsun
Amin bitanem amin Allah razı olsunAllah kavuştursun ablacım, ellerine sağlık yiyenlere de afiyet olsun inşallah
Ben bir yerimi kesmeden günü atlattım çok şükürSaçlarımı boyamaya diye girdim banyoya canı sıkılmaya görsün insanın, 30 santimden fazla kestim saçlarımıüstüne de bi boya attım bi saat sonra yıkarım bakim neye benzeyecem
Hahaha ben de yedim erkendenBen bir yerimi kesmeden günü atlattım çok şükür
Yok yok ev bana yaramıyor, benim çalışmam lazım, ofisi özledim
Bi de hafta sonları genelde çok yoğun program olur, elli yere yetişeyim derken vaktin nasıl geçtiğini anlamam, bugün evde kalınca böyle oldu
Eşim bile dışarı çıkarmayı başaramadı beni bugün… sabahtan beri ne bulursam yiyorum, az önce de akşam yemeğini yedik bu saatte
Kolaylıkla hayırla ve helalinden alabilmeyi nasip etsin RabbimAraba alma hedefim var. Bugün kenara 700₺ koydum. Her hafta da altın almayı hedefliyorum.
Moral olacaksa şöyle söyleyeyim saçlarım Serap Ezgü var ya onun tarzındaSaçlarımı boyamaya diye girdim banyoya canı sıkılmaya görsün insanın, 30 santimden fazla kestim saçlarımıüstüne de bi boya attım bi saat sonra yıkarım bakim neye benzeyecem
Yemek için ne kadar erken saat o kadar iyi canımBen bir yerimi kesmeden günü atlattım çok şükür
Yok yok ev bana yaramıyor, benim çalışmam lazım, ofisi özledim
Bi de hafta sonları genelde çok yoğun program olur, elli yere yetişeyim derken vaktin nasıl geçtiğini anlamam, bugün evde kalınca böyle oldu
Eşim bile dışarı çıkarmayı başaramadı beni bugün… sabahtan beri ne bulursam yiyorum, az önce de akşam yemeğini yedik bu saatte
Ne işle meşgulsün?Araba alma hedefim var. Bugün kenara 700₺ koydum. Her hafta da altın almayı hedefliyorum.
Ayyy ben uzun sac severim ablacım uzun ve sarıMoral olacaksa şöyle söyleyeyim saçlarım Serap Ezgü var ya onun tarzında
Ekonomist hatun bak nasıl da biliyo kilit sorularıNe işle meşgulsün?
Ne kadar sürede ne kadarlık bir araç almayı hedefliyorsun
Ahhh ah… bi 5 Kg veremiyorum yaaa.. yani veriyorum da geri alıyorum, hacivat yatmaz misali, giden geri geliyorHahaha ben de yedim erkenden
Afiyet şifa olsun yaramasın amin
Sorular kolay da cevaplar zorEkonomist hatun bak nasıl da biliyo kilit soruları
Senin canının tatlı isteği bendeki revaniden yiyince geçer bacımAhhh ah… bi 5 Kg veremiyorum yaaa.. yani veriyorum da geri alıyorum, hacivat yatmaz misali, giden geri geliyor
Şimdi de canım tatlı istiyor, oysaki sabahtan beri ne kadar Alman çikolatası, hurma vs yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?