Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

O tür şerbetli tatlılarla çok aram yok Allahtan
Benim de tercihim sütlü tatlılardan yana ama şerbetli olursa kaymak ya da dondurma yanına maden suyu ile tadını hafifletiyorum

Gel sana san sebastian cheesecake ,supangle ,süt helvası, kazandibi ,fırın sütlaç, güllaç, Magnolya, muhallebili kadayıf ,yaş pasta, profiterol yaparım

chesecake frambuazlı olsun lütfen , magnolya da çilekli

Ahhh ah… bi 5 Kg veremiyorum yaaa.. yani veriyorum da geri alıyorum, hacivat yatmaz misali, giden geri geliyor

Şimdi de canım tatlı istiyor, oysaki sabahtan beri ne kadar Alman çikolatası, hurma vs yedim
Reglin mi yakın canım

Profiterol kırmızı çizgimdir

Çamaşırlar serildi
Önlükler ütülendi

Totoyu devirdim dinlenmeye geçtim ezan vaktine kadar nasipse
Aynen, namaza kadar…

Kafamda tilkiler dolanıyor ne yapsam dşye, bakalım tatlı mı tuzlu mu galip gelecek

İlla bir şeyler yapacam, bu gece böyle geçmez

Aynen, namaza kadar…

Kafamda tilkiler dolanıyor ne yapsam dşye, bakalım tatlı mı tuzlu mu galip gelecek

İlla bir şeyler yapacam, bu gece böyle geçmez
Aslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi

Aslında ben de yapsam iyi olacak şöyle okula götürmek için ama okula çekirdek götüreyim en iyisi
Şimdi güzel bir kahve yapıp yanına da en sevdiğim çikolatalardan(hepsi en sevdiğim) birini yerim
Çünkü neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…