• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük çocuğa dayak

Ablama da anlattım arkadaşlar ablam ve eniştem kesinlikle affetmeyi ve şikayeti çekmeyi düşünmüyor
Çok iyi oldu bu, sevindim... Madem hasta gitsin tedavi olsun.. yaptığına kılıf uyuduruyor başka bişey değil. Aklı başına gelsin de bir daha kimsenin çocuğuna pşştt bile diyemesin.

Arkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi
Bu da son moda tum ulke sinir hastasi , ne guzel bahane yahu , milletin hosuna gitmeyen birsey yapinca bahane hazir ben sinir hastasiyim

Sizin yerinizde olsam bende sinir hastasiyim der tum ciceklerini koparir yedirirdim ona orada

Bir cocugu dovmenin hicbir bahanesi olamaz sakin sikayetinizi geri cekmeyin , ceksin cezasini pislik

6 yaşında bi kız annesi olarak kızımı bi an öyle hayal ettim.yemin ederim o binayı yıkardım kadının başına.ne demek çocuk dövmek gücü küçücük çocuğamı yetiyomuş.elimden kimse akamazdı o kadını.

Elleri kırılsın.. Yazıklar olsun, ne vijdansızlık. Bazı insanlar çok mu sevgisiz büyüyor? O çocukta yarattığı travma çok büyük olmuştur. Ne üzücü ki hep hatırlayacak bunu yavrum.. Geçmiş olsun. Ben olsam o kadını parçalardım sanırım..

Elleri kırılsın.. Yazıklar olsun, ne vijdansızlık. Bazı insanlar çok mu sevgisiz büyüyor? O çocukta yarattığı travma çok büyük olmuştur. Ne üzücü ki hep hatırlayacak bunu yavrum.. Geçmiş olsun. Ben olsam o kadını parçalardım sanırım..
Valla sormayın kadın şimdi de kapımıza geldi tekrardan Konuşmak istediğini söyledi ama ablamla konuşmasını söyledim

merhaba hanımlar,

olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
Tabiki polislen kapısına dayanacaksın

Arkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi
Hastaysa hastaneye gidecek gözü dönmüş ya çocuğa geri dönülmez zarar verseydi çeksin cezasını

Çocukları çocuk değil de yetişkin bir birey yerine koyan zavallı. Senin ne haddine elin çocuğuna el kaldırmak.şikayetçi olun başka çocukları da dövmüş , toplanın o ailelerle gidin şikayetçi olun

Çocukları çocuk değil de yetişkin bir birey yerine koyan zavallı. Senin ne haddine elin çocuğuna el kaldırmak.şikayetçi olun başka çocukları da dövmüş , toplanın o ailelerle gidin şikayetçi olun
Sadece bizimkini dövmüş diğer çocukları değil

Affetmeyin.Utanmadan hala kapiya geliyor bir de.ondan baska sey beklenmezdi zaten.

merhaba hanımlar,

olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
gerekirse her gün o zili çalar suratına tükürürdüm. çocuklara el kaldıran hiç kimse (anne baba dahil) insan değil, yaratıktır. :mad:

tabi canım kamera var, ben zaten kameraya güveniyorum, ilk gördüğümde 'otoparkın otomatik kapı kilidini almamışım hanımefendi arabada çocuk var kilide basar mısınız ' demişti, ben de basmıştım, ama o an arabanın içine dikkat ettim araba da bebek yoktu:KK43: o an tedirginliğim başlamıştı, sonra gaza basmalar falan...Bir kez apartman görevlisi ile karşılaştım o da bu bey çok değişik biri şurda çalıştığını söyledi, ama benim işim düştü gittim öyle biri yok dediler dedi, bilmiyorum bu kısmı ne derece doğru ..
Otoparktaki halimi görseniz şu halimle bile koşuyorum, eve gelirken eşimi çaldırıyorum otoparka iner misin eşyam var taşıyamıcam diyorum, eşim gelmeden kapı kilitli bekliyorum, eşim duysa adamı bi güzel dövdükten sonra evi satar, yoksa çoktan söylerdim. Allah kimseyi böyle insanlarla imtihan etmesin. Bilmiyorum belki bana öyle geliyordur.

Bence eşinize, ve site yöneticisine söyleyin. Yarın bir gün yanınızda bebeğiniz ile de bu şekilde size musallat olabilir. Bebekle şu anki kadar atik olamazsınız. Ya da bir kaç yıl sonra çocuğunuz yürürken tehlikeli olabilir.

afetmwyin cocuk her cicek gordugunde bu aklina gelecek. Bizim bir akraba torunlari cicekleri kopariyor diye eline diken batirmisti cocuk simdi cicekleri koklamaya bile korkuyo. cocugu pedagoga goturun

Ve o faturaları saklayın doğru dürüst ceza vermezler zaten ama siz hem maddi hem de manevi tazminat talep edin. En azından para cezası alsın.

Back
X