• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük çocuğa dayak

Sakin ol arkadaşım. Kadını dövmek, yok kapısına dayanmak, yok faceden mesaj atmak felan bunlara girişme. Kadın karakola çağrılacak. Sonrasında savcılığa intikal edecek. Muhtemelen arabulucu sizi arayacak. Uzlaşmak istemiyorum derseniz de kasten adam yaralamadan, adli para cezası alacak. Size tavsiyem pedegoga götürüp, gelişecek durumlardan çocuğu bilgilendirmek ve oluşan bu halin onun iyiliği için olduğunu belirtip, kendini güvende ve iyi hissetmesini sağlamaya çalışmak. Geçmiş olsun.

Sakin ol arkadaşım. Kadını dövmek, yok kapısına dayanmak, yok faceden mesaj atmak felan bunlara girişme. Kadın karakola çağrılacak. Sonrasında savcılığa intikal edecek. Muhtemelen arabulucu sizi arayacak. Uzlaşmak istemiyorum derseniz de kasten adam yaralamadan, adli para cezası alacak. Size tavsiyem pedegoga götürüp, gelişecek durumlardan çocuğu bilgilendirmek ve oluşan bu halin onun iyiliği için olduğunu belirtip, kendini güvende ve iyi hissetmesini sağlamaya çalışmak. Geçmiş olsun.
Kadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dedi

Ne insanlar var ya! Elalemin çocuğuna utanmadan çekinmeden vurmak ne demek?
Hadi insafsızın tekisin onu anladık. Kalbin kararmış, 2 çiçek için çocuğun canını yakıyorsun.
Korkun da mı yok? Başıma bela açılır diye düşünmüyor musun?

Her türlü haklısınız. Şikayetinizi de çekmeyin. Gözü korkar en azından karakolda savcılıkta sürünür de aklı başına gelir.
Taş devrinde yaşamadığımızı, yoldan çevirdiğini dövemeyeceğini öğrenir en azından.

Kadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dedi
Tabii ki şu an onun bu üzüntüsünün zerre önemi yok değil mi? Çatladım burda sinirden, siz tepkisiz yazdıkça bir çiçekte siz ekip şikayeti alacaksınız diye daha çok korkuyorum şu an açıkçası

Arkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi

Arkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi
afetmwyin cocuk her cicek gordugunde bu aklina gelecek. Bizim bir akraba torunlari cicekleri kopariyor diye eline diken batirmisti cocuk simdi cicekleri koklamaya bile korkuyo. cocugu pedagoga goturun

bahane.
süründürün.
ben de sinir hastasıyım. hobim adam dövmek deseydin.

Kapıyı acmiyorsa cam dan girer bacadan girer bi temiz doverdim!içim soğuk mu?asla!!kırılan gözlüğü burun deliklerinden sokup kulaklarından çıkartirdim.
Sonrada paşa paşa gider geceyi nezaret de geçirirdim hemde gururla!

Tmm tek telafi yolu ıslak havlu deyin işte bi güzel dövün!
Tirsik karşısında el kadar bebe olunca aslan kesiliyor ya!

darp raporu her zaman başlı başına kanıt niteliği taşımamaktadır ancak kişi suçunu itiraf ederse ya da emniyet güçleri şiddet olayının kanıtlarını bulursa olay yeri inceleme, dna, kamera görüntüleri vb o zaman darp raporu kanıt niteliği taşımakta Belki kamera kaydı bulabilirsiniz apartman çevresinde o zaman işiniz kolaylaşır

Affetmeyin. Sinir hastasıysa gitsin tedavi olsun. Bu kimseye el kadırmasını haklı göstermez. Telafisi mi var bu işin? O çocuğun psikolojisini nasıl düzeltecek?

Hastaysa hastaneye yatsin ne demek 6 yasinda komsu cocugunu gozluk kiracak kadar dovmek ben yerinizde olsam imza toplar tasinmasini isterim diger komsularada anlatirim bugun 6 yasinda cocuga yarin 4 yasindakine veya 40 yasindakine kadin her kafasi attiginda darpmi edecek sizi o simdi aman ben sinir hastasiyin bise olmaz bana ceza bile gecmez kafasindadir birakmayin biraz ugrasin yrn baskasinin evladina sebep olur sizinki ucuz atlatmis
Bakin soyle dusunun o cocugu hirpalarken dusup kafasini vurabilirdi kafa travmasi gecirebilirdi kalici hasar olabilirdi

Back
X