- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
Kürle falan meme büyüseydi dünyada küçük memeli kadın kalmazdı. Aynı şeyi kellik için de düşünüyorum. Kürle saçların dökülmesi engellenir ama saç çıkartan mucizevi bir kür olsa asla kel adam kalmazdı. Selilüt için ya da zayıflama için de aynı şey. O yüzden malesef selilüt için az yağlı yemek, kellik için saç ektirme, büyük meme için de silikondan başka çare yok.
Ondan oncede dusundugumu belirttim zaten sirf dediler diye degil iyi hissedecegim gibi geliyor
Doğru olabilir evet.Ama yorum yapanlar o kadar inandırıcı geldi ki bir an o kürleri uygulayınca bir beden büyüme sağlayacağını düşündüm ben.Ama tabi sabır işi biraz.Ben uygulamayı düzenli yapamam şahsen.
Ben hep umutlanıyorum o şeylerden zaten. Kalın dudak için özel rujlar, uzun kirpikler için besleyici rimeller, selilüt kremleri falan hep aldım. Umut fakirin ekmeği ama inanın bunlar işe yarasaydı insanlar dudaklarına iğneyle yağ enjekte ederler miydi?
bebek düşünüyorsan boşuna ameliyat olma. Maşallah doğal silikon +3 beden
onu bende bilemiyorum ama yakında tecrübe edeceğim inşallahEmzirme dönemi geçtikten sonra sönüp geçmiyor mu ama? Ya da sarkmıyor mu?
Hiç dert etme hiç :)
Benim kilerde büyük, yıllarca küçülteceğim dedim 35 den sonra kendi kendilerine küçüldüler :)
Şaka bir yana, doğallığını asla bozma
Korkuyorum ben estetik ameliyatlardan, geçen bir haber okudum içim gitti, kadın burun ameliyatına gitti, ayakları kesildi diye. Dertsiz başına dert açma, küçük daha iyi inan bana, ne giysen oluyor ya da dolgun gösterecek giyim hileleri oluyor, büyükle savaşılmıyor bile, neler çektim senelerce :) Eşin seni sevmiş evlenmiş, takma kafana böyle şeyleri
ben de hap kullanıyorum ama büyümedi yaİki aylık evlisin henüz. Çocuk düşünmüyorsundur umarım.
Düşünmüyorsan doğum kontrol hapı kullan, benimkiler kalıcı olarak 1 beden büyüdü.
Ben evli değilim, ama bizzat yakınlarımdan gözlemlediğim, daha sonra hem küçülüyor hem sarkıyor maalesef.Emzirme dönemi geçtikten sonra sönüp geçmiyor mu ama? Ya da sarkmıyor mu?
Kızlar hiç heveslenmeyin eski haline dönüyor.Ama emzirirken aşırı dolgunonu bende bilemiyorum ama yakında tecrübe edeceğim inşallah
O haberi ben de biliyorum.Halbuki burun eti ameliyatı için gitmiş.Sağlık için yani.Estetik kaygı için değil.İki bacağından oldu diye biliyorum.
Valka ben 3 sene kullandım, ne zaman büyüdü hatırlamıyorum. Zamana yayılıyor heralde.ben de hap kullanıyorum ama büyümedi ya
ne zaman etkisini gösteriyorki ?
ben iki aydır kullanıyorum sanki daha da söndüValka ben 3 sene kullandım, ne zaman büyüdü hatırlamıyorum. Zamana yayılıyor heralde.
1 senedir de kullanmıyorum, aynı kaldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?