küçük dert

Emzirdikten sonra eski haline döner ki..
Tabi 100 kilo kalmazsan...
Bence kendinle baris...

Valla sanırım o açıdan gelişmeler var. Kullanılan malzemeler günden güne doğala daha da yakınsıyor. Bir de göğüs yapısına dokusuna uygun boyutta bir şey yaptırılınca anlaşılmayabiliyormuş (hani göğüs kafesi ve dokusu yetmezken kocaman meme istenirse cidden top gibi duruyor)

Ne kadar doğal deselerde inanmayinn...onlar doktorlar para kazanma derdinde...asla dogal olmaz...sonucta yabanci bir cismi vücuda enjekte ediyor...

Ben anliyorum esim gogus icin sevecek degil gogus guzellik kistasida degil ama iste kendimce kafami kurcaliyordu ancak cok arastirmaya girismemistim bi arkadas isin cetrefilli kisminida yazmis biraz cekindim goguslerim kendi avcumu dolduruyor hic yok degilde biraz daha olsa diyordum iste

yıllarca büyük göğüslerden çekmiş biri olarak diyorum keşke benimkilerde senin ki kadar olsaydı da ameliyat olmasaydım.ameliyat sürecim çok rahat geçti.ama doğal küçük meme görünümü yok.belirgin dikiş izleri var.pişman değilim çünkü büyük göğüsler gerçekten eziyet.forumda estetik konularında göğüs büyültme ile ilgili, arkadaşlar tecrübelerini anlatıyorlar.bende bu forumdan bulmuştum dr umu.en azından bu tecrubeyi yaşayanlardan daha fazla bilgi alırsın.

küçük felan olması değil bence diri ve dik olması önemli. sakın bıçak altına yatma bu sebebden.

Yok duruş açısından demedim ben de, elleyince verdiği his olarak, ama haklısınız olabilir, varsa yaptıran çok yakın arkadaş akraba elleyip bakmalı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…