Bazen esim guzel ben seviyorum vs diyor unutuyorum geciyor sonra yine aklimi dusunceler aliyor iste
bende eşine zırt pırt gögüslerim küçük diye söyleme sakın
bende la senza'dan sutyen alıyorum cok guzel doldurdugunu düşünüyorum
Yok destekli sutuenler icin size katilip marka soylemistim sadece.krem mı bu ?
bnm sıkayetım yok da konu sahıbı bır denesın
Bunu yapan var midir hakkaten?sen istiyorsun silikonu eşin istemiyor. dua et tam tersi de olabilirdi.. eşin istediği için istemeye istemeye ameliyat masasına yatmak...
valla gerçek hayatta şahit olmadım ama bu yaşanmadığını göstermez tabii vardır bence. bide malumunuz doktorlar dizisinde vardı böyle bi bölüm kadın meme kanserini atlattıktan sonra eşiyle beraber hastaneye gidiyodu 75 beden olsun diyor eşi ordan 95 die atlıyor falan :)Bunu yapan var midir hakkaten?
Ben de merak ettim simdi, hicbir erkegin istemedigi halde bir kadin icin bicak altina yatacagini sanmam, kadinlarin da yapmayacaklarina inanmak istiyorum. :) Cok onur kirici olur.valla gerçek hayatta şahit olmadım ama bu yaşanmadığını göstermez tabii vardır bence. bide malumunuz doktorlar dizisinde vardı böyle bi bölüm kadın meme kanserini atlattıktan sonra eşiyle beraber hastaneye gidiyodu 75 beden olsun diyor eşi ordan 95 die atlıyor falan :)
TeseKur ederim bende acikcasi ameliyattan sogudum gibi iyiki bu konuyu acmisimsunu da ekleyeyim çalıştığım hastanede cok ovulen bi doktor yapmıştı bi bayana ölçüler alindi edildi ameliyattan çıktı yeterli miktarda enjekte edilmemis hala kucucuktu :O 1 ay sonra tekrar ameliyat olmuştu. iki kez genel anestezi risklerini göze almak......m üstelik zevk icin.. ustelik sigara kullaniyosunuz.. değmez canım. Esin begeniyosa hiccc dert etme :) kendini sev memelerini sev :)
İyi gunler arkadaslar benim derdim küçük :)
Goguslerim kucuk 2aylik evliyim birde evlilikten sonrada zayifladim zaten ailemi ziyarete gittik herkes zayiflamissin cok diye dilinden dusurmedi sinirlerim bozuldu zaten bundan oncede cok buyuk degillerdi dusunuyordum esime soyluyorum ggereksiz goruyor hep ama gerekli bence ameliyat olsam kendimi daha iyi hissedecegim ama pek sicak bakmiyor belkide ben ne kadar ciddi oldugunu anlatamadim ama takmiyor bu konuyu ara sira hep soyluyorum ama hic arkamda durmuyor nasil anlatmam lazim cok rahatsiz oldugumu .. -.-
Zahmet ettin de yazdin sende... keske konuya fikir vermek icin degilde bosa yer kaplamaya gelenleri atabilsek...Actigin konuyla kullanıcı ismin çok uyumlu bence
Zahmet ettin de yazdin sende... keske konuya fikir vermek icin degilde bosa yer kaplamaya gelenleri atabilsek...
COcuk dusunmuyorum ama ameliyattanda bayagi cekindim kizlarin bazi yazilarini okuyunca bilmiyorum ya kabullenicem ya birseyler denicem dur bakalimçocuk ypmayı duşunuyorsan hç silikon işine grme hm zaten hamilelkte buyuycklr hmde silikon emdrmde sorun olabiliyr bnm evlnmeden once 75 ti bi çocuktan snra 85 e çiktı iyi duşun bnce gereksz bişey
ayne dertten muzdaripim.sanırım göğüslerim 7o beden...tabii buna beden denilirse...COcuk dusunmuyorum ama ameliyattanda bayagi cekindim kizlarin bazi yazilarini okuyunca bilmiyorum ya kabullenicem ya birseyler denicem dur bakalim
DUzenli biri degilim malesef okadar ay kür yapabilecegimi hic sanmiyorum cok istesemde aksar hep oyle olur cunku -.- umarim siz basarirsiniz ve sonuc emege degerayne dertten muzdaripim.sanırım göğüslerim 7o beden...tabii buna beden denilirse...
saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü aldım.150 lira..8-9 ay kullanınca..beslenme programıyla beraber..
7-8 cm büyüttüğü söyleniyor.e birazda kilo alırsak sanki olacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?