evet ben doğal göğüs büyütme forumlarında çok araştırdım.evli değilim bunu herşeyden önce kendim için istiyorum.ancak ilerde kendimi kötü hissedeceğimide biliyorum..DUzenli biri degilim malesef okadar ay kür yapabilecegimi hic sanmiyorum cok istesemde aksar hep oyle olur cunku -.- umarim siz basarirsiniz ve sonuc emege deger
Benimkiler hepten düz degil kendi avcumu doldurcak kadarda olsa var kurlerin silikon kadar etkili goruntu verecegini hic sanmiyorum oyle olsa kimse bosuna bicak altina yatmak istemez onca ayin emegi ve beklentiyi tam karsilayacagini sanmiyorum tabi beklentiye gorede degisir ama asiri fark yaratmaz iste ameliyattan simdilik ben sogudum diyebilirim bakicam bakalimevet ben doğal göğüs büyütme forumlarında çok araştırdım.evli değilim bunu herşeyden önce kendim için istiyorum.ancak ilerde kendimi kötü hissedeceğimide biliyorum..
bende çok düzenli yapmadım 1 yıldır ara ara başka yöntemler..en sonunda bu küre karar verdim?
kendime sordum..
silikonmu?
8-9 ay sabretmekmi?
tabii ikinci seçenek.emek verdikten sonrada olmazsa işte o zaman silikon düşünücem...ve bizim gibi düz sayılabilecek göğüslere yapılmasını çok normal buluyorum.
yada evlisiniz diyelim ilerde çocuk vs.göğüsleriniz sarktı memnun değilsiniz yine bu tip işlemler yapılabilir..
ben karşı değilim.
keyfi olarak yapılmadığı müddetçe..gerekli bi ameliyat olduğunu düşünüyorum.
Olcmedim 75 olan sudyenlerden kullaniyorum birde a b c cuplar var ama hic orasini bilmiyorum bu yaşta oyle goz karari aliyorum ustlerinde yaziyorsada gormedim dikkat etmedimEğer zayıfsanız kilo almayı deneyin öyle de büyüyor çünkü.
bir de göğüs ölçüleriniz kaç hiç ölçtünüz mü?
Hayır üstlerinde yazmaz da mezurayla ölçüp cm olarak biliyor musunuz diye sordum.Olcmedim 75 olan sudyenlerden kullaniyorum birde a b c cuplar var ama hic orasini bilmiyorum bu yaşta oyle goz karari aliyorum ustlerinde yaziyorsada gormedim dikkat etmedim
bilemiyorum canım denemeden kesin bişey söyleyemem.Benimkiler hepten düz degil kendi avcumu doldurcak kadarda olsa var kurlerin silikon kadar etkili goruntu verecegini hic sanmiyorum oyle olsa kimse bosuna bicak altina yatmak istemez onca ayin emegi ve beklentiyi tam karsilayacagini sanmiyorum tabi beklentiye gorede degisir ama asiri fark yaratmaz iste ameliyattan simdilik ben sogudum diyebilirim bakicam bakalim
7 cm bir beden mi demek yoksa kendinize göre mi söylediniz? Ben bunu bilmiyordum da.bilemiyorum canım denemeden kesin bişey söyleyemem.
benim göğüs altı 72 üstten 81 cm.
yani tahtagöğüs denemez belkide bu yüzden biraz umutluyum.orda büyüyebilecek bi doku var sonuçta.bide 48 kiloyum ben 55 olmak istiyorum..
7 cm demek zaten bir bedene denk geliyor.benim için bir beden büyümesi yeterli zaten.
kendime göre değil..ölçülere göre araştırdığımda 5 cm bir bedene denk geliyordu hatta..7 cm bir beden mi demek yoksa kendinize göre mi söylediniz? Ben bunu bilmiyordum da.
Eğer 55 kilo olursanız rahat 5 6 cm büyür. Yani kilo aldıgınızda orantılı dağılırsa.
Tabi ki farkediyor zaten 2 cm bile farkediyor.kendime göre değil..ölçülere göre araştırdığımda 5 cm bir bedene denk geliyordu hatta..
büyütme forumlarda bu böyle ve estetik sonrası göğüs altı üstü fark 15 cm insanlar var..
öncesinde 5-6 cm fark varmış mesela..silikonla beraber 15 cm oluyor gayette doğal..
o yüzden böyle bi sonuca vardım ben.bu cm ler aynı boydaki gibi düşünün 5 cm çok farkeder bence..
Çok pardon yanlış yazmısım 75 80 bel ölçüsü a b c.de göğüs ölçüsü oluyor.Hayır üstlerinde yazmaz da mezurayla ölçüp cm olarak biliyor musunuz diye sordum.
a b c bel ölçüsü oluyor. 75 80... de göğüs ölçüsü
Çocuk doğunca büyüyormuş derler bilmem doğru muİyi gunler arkadaslar benim derdim küçük :)
Goguslerim kucuk 2aylik evliyim birde evlilikten sonrada zayifladim zaten ailemi ziyarete gittik herkes zayiflamissin cok diye dilinden dusurmedi sinirlerim bozuldu zaten bundan oncede cok buyuk degillerdi dusunuyordum esime soyluyorum ggereksiz goruyor hep ama gerekli bence ameliyat olsam kendimi daha iyi hissedecegim ama pek sicak bakmiyor belkide ben ne kadar ciddi oldugunu anlatamadim ama takmiyor bu konuyu ara sira hep soyluyorum ama hic arkamda durmuyor nasil anlatmam lazim cok rahatsiz oldugumu .. -.-
Yeni evlendiğimde bir avuçtu tatilde sütyen bile takmiyodum gezerken belli olmuyordu çünkü. Sonra zamanla büyümeye başladı. Evlilik yariyo.doğum falan derken suan 90 oldu buyur merak etme yaniİyi gunler arkadaslar benim derdim küçük :)
Goguslerim kucuk 2aylik evliyim birde evlilikten sonrada zayifladim zaten ailemi ziyarete gittik herkes zayiflamissin cok diye dilinden dusurmedi sinirlerim bozuldu zaten bundan oncede cok buyuk degillerdi dusunuyordum esime soyluyorum ggereksiz goruyor hep ama gerekli bence ameliyat olsam kendimi daha iyi hissedecegim ama pek sicak bakmiyor belkide ben ne kadar ciddi oldugunu anlatamadim ama takmiyor bu konuyu ara sira hep soyluyorum ama hic arkamda durmuyor nasil anlatmam lazim cok rahatsiz oldugumu .. -.-
canım söylediklerin kısmen doğru ama mesela saç dökülmesi bayanlarda saç ekimi yapılmıyorKürle falan meme büyüseydi dünyada küçük memeli kadın kalmazdı. Aynı şeyi kellik için de düşünüyorum. Kürle saçların dökülmesi engellenir ama saç çıkartan mucizevi bir kür olsa asla kel adam kalmazdı. Selilüt için ya da zayıflama için de aynı şey. O yüzden malesef selilüt için az yağlı yemek, kellik için saç ektirme, büyük meme için de silikondan başka çare yok.
canım peki merak ettim büyüyen sadece göğüslerin miYeni evlendiğimde bir avuçtu tatilde sütyen bile takmiyodum gezerken belli olmuyordu çünkü. Sonra zamanla büyümeye başladı. Evlilik yariyo.doğum falan derken suan 90 oldu buyur merak etme yani
bende düşünüyorum silikon ama yapay durursa ve hissizlik olursa diye tereddütlerim var birde benimkiler o kadar küçük değil ama yine de takıyorum bazen bazen de ne gerek vvar diyorumBenim de göğüslerim küçük. Hatta televizyonda küçük göğüslü diye nitelendirilen ünlülerinkinden bile küçük. Hatta ben malesef evlendikten sonra kilo aldım, göbeğim göğsümü geçti. Yani aslında zayıflık daha güzel. En azından bir tutarlılık var. Bende maşallaj jloyu aratmayacak popo ama keira knightley kada düz meme var.
Ben de deli gibi silikon taktırmak istiyorum. Ama bunu elalem bana zayıf dedi diye değil, konu komşu, eş dost için değil kendim için, daha seksi hissetmek için istiyorum. Sen de sadece ve sadece bunun için istemelisin. Seni tetikleyen şey bayramda seyranda ziyarete gittiğinde sana zayıf demeleri olmamalı. Bunun için silikon takılır mı ya. Tabi bir de eşim her türlü güzelsin ama ya yapay durursa ya da hissedilirse diyor. Ben gene severim seni ama emin misin diyor. Bu durumda da bazen düşünüyorum. Ama dediğim gigi sadece kendin için iyi hissetmek için seksi hissetmek için tamam taktır. Ama zayıf dediler diye değil.
canım evet doğum kontrol hapları silikon kadar büyütmüyor ama vücuduna hormon girdiği için bir miktar büyüme sağlıyor. diğer söylediklerine katılıyorum. yani ben kullandım bende büyüme oldu fakat bu hormonların başka zararları oluyor bu yüzden bu sebeple kullanılmamalı.Öff ne saçma yorumlar var yaa.. Bir açın araştırın da öyle yorum yapın, bu sadece kendi bilgilerinize göre cevaplayabileceğiniz bir konu değil bayanlar.. Kilo almak meme büyütmez, doğum kontrol hapı meme büyütmez, bunları kendimden biliyorum. Hamilelikte ve emzirme döneminde büyüyen meme sonrasında boşalarak süner ve sarkar. Evlenince büyür derler, yalan.. Meme protezi taktırmak bebeğinize süt vermenize engel değildir. Meme ucundan bile olsanız.. Her ameliyatta olduğu gibi riskler mevcut ama günümüzde doktorların epey pratikleştiği bir ameliyat bu ameliyat.. Narkoz alınan her ameliyatta risk vardır, bunu kabul etmelisiniz. Ayrıca silikon yapay durmaz pek çoğunuzun dediği gibi, siz tvdeki seksi modellerinkine bakıp da aldanmayın. Onlar uç nokta.. He bir de konu sahibi arkadaşım, bu ameliyatı olacaksan kendin için ol, kim ne der diye değil.
canım evet doğum kontrol hapları silikon kadar büyütmüyor ama vücuduna hormon girdiği için bir miktar büyüme sağlıyor. diğer söylediklerine katılıyorum. yani ben kullandım bende büyüme oldu fakat bu hormonların başka zararları oluyor bu yüzden bu sebeple kullanılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?