küçük dert

DUzenli biri degilim malesef okadar ay kür yapabilecegimi hic sanmiyorum cok istesemde aksar hep oyle olur cunku -.- umarim siz basarirsiniz ve sonuc emege deger
evet ben doğal göğüs büyütme forumlarında çok araştırdım.evli değilim bunu herşeyden önce kendim için istiyorum.ancak ilerde kendimi kötü hissedeceğimide biliyorum..
bende çok düzenli yapmadım 1 yıldır ara ara başka yöntemler..en sonunda bu küre karar verdim?
kendime sordum..
silikonmu?
8-9 ay sabretmekmi?
tabii ikinci seçenek.emek verdikten sonrada olmazsa işte o zaman silikon düşünücem...ve bizim gibi düz sayılabilecek göğüslere yapılmasını çok normal buluyorum.
yada evlisiniz diyelim ilerde çocuk vs.göğüsleriniz sarktı memnun değilsiniz yine bu tip işlemler yapılabilir..
ben karşı değilim.
keyfi olarak yapılmadığı müddetçe..gerekli bi ameliyat olduğunu düşünüyorum.

Benimkiler hepten düz degil kendi avcumu doldurcak kadarda olsa var kurlerin silikon kadar etkili goruntu verecegini hic sanmiyorum oyle olsa kimse bosuna bicak altina yatmak istemez onca ayin emegi ve beklentiyi tam karsilayacagini sanmiyorum tabi beklentiye gorede degisir ama asiri fark yaratmaz iste ameliyattan simdilik ben sogudum diyebilirim bakicam bakalim

Eğer zayıfsanız kilo almayı deneyin öyle de büyüyor çünkü.

bir de göğüs ölçüleriniz kaç hiç ölçtünüz mü?

Eğer zayıfsanız kilo almayı deneyin öyle de büyüyor çünkü.

bir de göğüs ölçüleriniz kaç hiç ölçtünüz mü?
Olcmedim 75 olan sudyenlerden kullaniyorum birde a b c cuplar var ama hic orasini bilmiyorum bu yaşta oyle goz karari aliyorum ustlerinde yaziyorsada gormedim dikkat etmedim

Olcmedim 75 olan sudyenlerden kullaniyorum birde a b c cuplar var ama hic orasini bilmiyorum bu yaşta oyle goz karari aliyorum ustlerinde yaziyorsada gormedim dikkat etmedim
Hayır üstlerinde yazmaz da mezurayla ölçüp cm olarak biliyor musunuz diye sordum.
a b c bel ölçüsü oluyor. 75 80... de göğüs ölçüsü

bilemiyorum canım denemeden kesin bişey söyleyemem.
benim göğüs altı 72 üstten 81 cm.
yani tahtagöğüs denemez belkide bu yüzden biraz umutluyum.orda büyüyebilecek bi doku var sonuçta.bide 48 kiloyum ben 55 olmak istiyorum..
7 cm demek zaten bir bedene denk geliyor.benim için bir beden büyümesi yeterli zaten.

7 cm bir beden mi demek yoksa kendinize göre mi söylediniz? Ben bunu bilmiyordum da.
Eğer 55 kilo olursanız rahat 5 6 cm büyür. Yani kilo aldıgınızda orantılı dağılırsa.

7 cm bir beden mi demek yoksa kendinize göre mi söylediniz? Ben bunu bilmiyordum da.
Eğer 55 kilo olursanız rahat 5 6 cm büyür. Yani kilo aldıgınızda orantılı dağılırsa.
kendime göre değil..ölçülere göre araştırdığımda 5 cm bir bedene denk geliyordu hatta..
büyütme forumlarda bu böyle ve estetik sonrası göğüs altı üstü fark 15 cm insanlar var..
öncesinde 5-6 cm fark varmış mesela..silikonla beraber 15 cm oluyor gayette doğal..
o yüzden böyle bi sonuca vardım ben.bu cm ler aynı boydaki gibi düşünün 5 cm çok farkeder bence..

Tabi ki farkediyor zaten 2 cm bile farkediyor.
neyse dediğim gibi zayıf olanlar göğüsten şikayetçiyse estetikten önce kilo almayı denesinler gerçekten etkili oluyor çünkü.

Hayır üstlerinde yazmaz da mezurayla ölçüp cm olarak biliyor musunuz diye sordum.
a b c bel ölçüsü oluyor. 75 80... de göğüs ölçüsü
Çok pardon yanlış yazmısım 75 80 bel ölçüsü a b c.de göğüs ölçüsü oluyor.

ben de bir yerde göğüs büyütme operasyonundan dolayı bebeğin emzirilemediğini okumuştum. Anne sütünün bebekler için önemini düşünürsek, riske atmaya değmez bence. benim de göğüslerim küçük ama sağlık olsun. Takıldıkça takılası gelir insanın böyle konularda...

Çocuk doğunca büyüyormuş derler bilmem doğru mu
Benim boyuma göre iyiler 75b
Göğüs sevdiğim için küçük olsalar üzülür ama ameliyat falan olmazdım
Eşin beğeniyormuş işte daha ne :)

Bence cok kiloyla ilgisi yok..benim cok zayif arkadaslarim var gogusleri kocaman..bu genetik ve hormonal birsey

Yeni evlendiğimde bir avuçtu tatilde sütyen bile takmiyodum gezerken belli olmuyordu çünkü. Sonra zamanla büyümeye başladı. Evlilik yariyo.doğum falan derken suan 90 oldu buyur merak etme yani

canım söylediklerin kısmen doğru ama mesela saç dökülmesi bayanlarda saç ekimi yapılmıyor

Yeni evlendiğimde bir avuçtu tatilde sütyen bile takmiyodum gezerken belli olmuyordu çünkü. Sonra zamanla büyümeye başladı. Evlilik yariyo.doğum falan derken suan 90 oldu buyur merak etme yani
canım peki merak ettim büyüyen sadece göğüslerin mi benim bir arkadaşım varda o da öyle söylüyor göğüsleri genç kızkenki haline göre evet büyümüş ama bakıyorumda zaten başka yerleri de büyümüş . kilo alınca zaten evlenmesemde büyür

Öff ne saçma yorumlar var yaa.. Bir açın araştırın da öyle yorum yapın, bu sadece kendi bilgilerinize göre cevaplayabileceğiniz bir konu değil bayanlar.. Kilo almak meme büyütmez, doğum kontrol hapı meme büyütmez, bunları kendimden biliyorum. Hamilelikte ve emzirme döneminde büyüyen meme sonrasında boşalarak süner ve sarkar. Evlenince büyür derler, yalan.. Meme protezi taktırmak bebeğinize süt vermenize engel değildir. Meme ucundan bile olsanız.. Her ameliyatta olduğu gibi riskler mevcut ama günümüzde doktorların epey pratikleştiği bir ameliyat bu ameliyat.. Narkoz alınan her ameliyatta risk vardır, bunu kabul etmelisiniz. Ayrıca silikon yapay durmaz pek çoğunuzun dediği gibi, siz tvdeki seksi modellerinkine bakıp da aldanmayın. Onlar uç nokta.. He bir de konu sahibi arkadaşım, bu ameliyatı olacaksan kendin için ol, kim ne der diye değil.

bende düşünüyorum silikon ama yapay durursa ve hissizlik olursa diye tereddütlerim var birde benimkiler o kadar küçük değil ama yine de takıyorum bazen bazen de ne gerek vvar diyorum

canım evet doğum kontrol hapları silikon kadar büyütmüyor ama vücuduna hormon girdiği için bir miktar büyüme sağlıyor. diğer söylediklerine katılıyorum. yani ben kullandım bende büyüme oldu fakat bu hormonların başka zararları oluyor bu yüzden bu sebeple kullanılmamalı.

Canım ben yıllarca kullandım cm dahi büyütmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…