Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlarrsss
Tatli yemedim ama cok begenildi tadina bile bakmadim zaten bitti ancak yetti supriz baska arkadasda aradi onada gel dedik o da onun nasibiymis yani bana kalmadigi iyi oldu.
Az az yedim acayip tokum aksam mistik cay icip uyucam yoruldum yaw

Onlar gitti esimle oglum pespese geldiler onlari doyurdum simdi oturdum.
Kalkip mutfagi toparlicam.
2 gun kuzu evde yani evdeyiz.
Babamin kuzeni ameliyat oldu 1 defa gittim annesinde kaldi simdi evine gecmis bana yakin ona gitmek istiyorum.
Temizlik yapmak istiyorum
Cok sey istiyorum

17 lira markette harcadım oğlumla tekiz evde babasının semineri var başka ilde çok masrafımız yok bu hafta

ne güzel olur golden age.te güzelmiş
Peki Datça Dalaman Marmaris tarafına daha önce giden var mı huuuuu
Geçen yıl Datça'daydık. Merkezde küçük bir apartta kalmıştık. Ben çok beğendim. Bir önceki yıl da marmaris'te grand yazıcıya gitmiştik. Otel çok güzeldi ama kaldığımız odada rutubet vardı.

Siz ne zaman geand yazıcıdaydınız? Aynı dönem mi ordaydık acep?

club tarhan didim i tavsiye etmem 2009 da gitmistik cokta begenmistik bu senede gidelim dedik joly tur la görüştük tavsiye etmediler, bu sezon sonmus kapaniyo 1/2 senedir hizmet cok kotuymus

club tarhan didim i tavsiye etmem 2009 da gitmistik cokta begenmistik bu senede gidelim dedik joly tur la görüştük tavsiye etmediler, bu sezon sonmus kapaniyo 1/2 senedir hizmet cok kotuymus
Hadi ya gecen sene giden abi de cok meht etmis bu sene yine oraya gidicez demis esime.
Bende odalar bakimsiz diye okudum tek o batti gozume etraf yesillik hos ama

Krew başarılar diliyorum.
Beth18 biz Datça'ya bir kaç yıl gittik. Benim en çok sevdiğim yer. Her yıl gitsem bıkmam. Bir de Dalyan var. Oraya da bayılıyoruz biz. Hele iztuzu plajı. Mükemmel. Köyceğiz gölğmde gece tekne turu Harika. Mutlaka deneyimlemelisin.

Insan oturunca yoruldugunu fark ediyor ya

Ama tabi oturmak ne mumkun
Biri meyve diyo oteki meyve diyo cerez diyolar az sonrada esim kahve ister az uzanim diyorum hobba istekleri bitmiyo bunlarin yatana kadar.

Siz alin diyincede bir anda canlari istemiyor tembel tenekeler.

Hadi ya gecen sene giden abi de cok meht etmis bu sene yine oraya gidicez demis esime.
Bende odalar bakimsiz diye okudum tek o batti gozume etraf yesillik hos ama
esimin yurt disinda yasayan ablasi ve cocuklari bayilir oraya her sene ordalar 2 senedir yazlik aldilar gitmiyorlar. ama butun yonetimi taniyorlar arayip bi sohpet etmislerde ordan ogrendik bizde

İyi akşamlar Hanımlar,
Bugün para harcamadım.
Bizim maaşlar 1 Mayıs'ta tatil olduğu için ayın 2 sinde yatar muhtemelen. Mayıs'ta birikim olarak alacağım 400 dolar harcırah olacak sadece gibi gözüküyor.
@Krew başarılar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…