Allah zihin acikligi versinCok stesliyim yarin kizimin sinavi var. Teog. Cok emek verdi. Bende maddi olarak cok emek verdim. Bir de hasta oldu bogazlarindan. Izin aldim ben de. Sansa bak. Stres beni yoruyor.
Sagol canim. Insallah hayırlısı ile fuzek gecer. Senin oglana daha var ama sayili gun cabuk geciyor.Allah zihin acikligi versin
Geçen yıl Datça'daydık. Merkezde küçük bir apartta kalmıştık. Ben çok beğendim. Bir önceki yıl da marmaris'te grand yazıcıya gitmiştik. Otel çok güzeldi ama kaldığımız odada rutubet vardı.ne güzel olur golden age.te güzelmiş
Peki Datça Dalaman Marmaris tarafına daha önce giden var mı huuuuu
Siz ne zaman geand yazıcıdaydınız? Aynı dönem mi ordaydık acep?ben marmarise gittim. Grand Yazıcı da kaldık otel çok güzeldi yemekleri de çok hoşumuza gitti.. ayrıca hem yeşil alan çoktu hem deniz cam gibi tertemizdi. bu yıl bakıyoruz da fiyatlar uçmuş. biz ramazan başlamadan 1 hafta önce gitmiştik. bayağı uygun olmuştu fiyatı
club tarhan didim i tavsiye etmem 2009 da gitmistik cokta begenmistik bu senede gidelim dedik joly tur la görüştük tavsiye etmediler, bu sezon sonmus kapaniyo 1/2 senedir hizmet cok kotuymusYazim canim
Orta direk yani bizim icin yeterli
Clup Tarhan beach didim (bu esimin patronunun kardesinin gittigi)
Bizim gecen aklimizin kaldigi
laykia botanika(fethiye)
Gecen seneki otelimizde Golden Age bodrum (buda o tarihlerde 2000tl fiyat veriyor)
Kizlar bisi eklicem yorumlar muhakkak etkili ama bazisi gercekden abarti
Ne yani 1.500tl verip ne ariyorlar ben anlamiyorum.
Gecen seneki otelimiz gercekden cok guzeldi ayrilmak hic istemedik ben etrafi gezmeye bayilirim esime cikmayalim.otelden nolur falan dedim surekli animasyonlar hamaklar falan
Ne kotu yorumlar yazmislar sasirarak okudum.
Zaten lux isteyen 4-5bini gozden cikarmali
Başarılar inşallah iyi geçer emekleriniz boşa gitmez.Cok stesliyim yarin kizimin sinavi var. Teog. Cok emek verdi. Bende maddi olarak cok emek verdim. Bir de hasta oldu bogazlarindan. Izin aldim ben de. Sansa bak. Stres beni yoruyor.
Amin insallah.Krew başarılar allah hayırlı sonuçlar nasip etsin
Amin insallah.Başarılar inşallah iyi geçer emekleriniz boşa gitmez.
Hadi ya gecen sene giden abi de cok meht etmis bu sene yine oraya gidicez demis esime.club tarhan didim i tavsiye etmem 2009 da gitmistik cokta begenmistik bu senede gidelim dedik joly tur la görüştük tavsiye etmediler, bu sezon sonmus kapaniyo 1/2 senedir hizmet cok kotuymus
Amin insallah.Başarılar inşallah iyi geçer emekleriniz boşa gitmez.
esimin yurt disinda yasayan ablasi ve cocuklari bayilir oraya her sene ordalar 2 senedir yazlik aldilar gitmiyorlar. ama butun yonetimi taniyorlar arayip bi sohpet etmislerde ordan ogrendik bizdeHadi ya gecen sene giden abi de cok meht etmis bu sene yine oraya gidicez demis esime.
Bende odalar bakimsiz diye okudum tek o batti gozume etraf yesillik hos ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?