aaa canım hangi grand yazıcıdaydınız biz de bir önceki yıl oradaydık. ben memnun kaldım. haziran ayında gitmiştik.
Canım biz grand yazıcı turbandaydık. 2015 yılında Eylül ayında gitmiştik. Otel yemyeşildi. Yemekler güzeldi. Ama kaldığımız oda rutubet kokuyordu.ahahahahahahahaha sen ayzmışsın bile
bayadır yoksun, gözüm aramadı değil :) @kikikokoMerhaba kızlar,
Kenara para atamasamda tasarrufa tam gaz devam ediyorum. Borçları iyice hafiflettim.
Hedefim kredi kartını hiç kullanmamaktı. 2 kredi kartımıda bu ay hiç kullanmadım.
Birinin borcunu komple sıfırlamıştım. Diğerinde taksitlerle beraber toplam 1500 TL borcum kaldı. Lazer taksitlerim falanda içinde ondan yüksek bu kadar. Kendimi kasmadan 2-3 aya da onu bitirirsem kafam tamamen rahat olacak.
Faturalar tek tek gelmeye başladı. Bugün onları yatırmam lazım. 97 TL elektrik, 21 TL annemin telefon faturası. Kalanlarda bir kaç güne gelir zaten.
Buzluktaki stoğum tükeniyor. Ramazana kadar stoktan tüketip Ramazan için buzluğa hazır birşeyler atmam lazım.
gulfemhatun arabanız hayırlı olsun cnm. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Ben de bu kafa olduktan sonra ben daha çok yalnızım diye dert yanarım :) çok tahammülsüzüm.. ama 25 yaşından önce evlenmediğim için mutluyum çok ezilirdim ben.. yeni yeni sesim çıkmaya başladı
valla bu hastalıkların kimde olacağı belli olmuyor, genç yaşı ilerlemiş hiç farketmiyor. evet densiz çok canım onlara takılma boşver
selam kızlar.. işlerim yoğundu yeni oturdum ben de.. dün iş çıkışı eve gittim yemeklerim vardı ısıttım yedik.. evde patlıcanlar vardı bu akşam için musakka yapayım dedim, ilk defa tost makinasında patlıcanları kızarttım, fırçayla az yağ sürdüm, böylece yağ çekmedi, ilk denememdi ama iyi oldu.. patlıcanlar hazır oldu.. iş çıkışı hemen harcını yapar fırına atarım..yanına pilav cacık turşu.. sizde menü belli mi?
Canım biz grand yazıcı turbandaydık. 2015 yılında Eylül ayında gitmiştik. Otel yemyeşildi. Yemekler güzeldi. Ama kaldığımız oda rutubet kokuyordu.
ben dün dondurucumda kalan üç beş parça şeyi buzdolabımdaki buzluk kısmına taşıdım ve dondurucu fişini çektim.. akşam veya haftasonu dondurucumun çekmecelerini temizleyeceğim inşallah..Benim çorbam var, gidince de tavuk çiğer yürek vardı buzlukta onu çıkardım onu yaparım yanına da salata yoğurt falan gider. öyle tamamlayacağım bugünde yemek işini. dolabı biraz boşaltmam lazım
Bende özlemişim burada muhabbet etmeyi. Senin ev tadilatı ne oldu canım. Bir ara tezgahını falan beyaz renkle değişecektin halledebildinmi. İnşallah istediğin gibi olmuştur herşey
Canım hiç acele etme nolur burdaki pek çok arkadaş gibi bende birçok kalp kırıklığı yaşadım, hatta birisinin acısını atlatmam 3 yılımı aldı depresyonlardan çıkamadım, özgüvenimi yitirdim, insanlara özellikle de erkeklere güvenimi kaybettim. artık hiç kimse beni bir daha bu kadar üzemez dedim ve zamanla kalbim tekrar birileri icin çarpmaya heyecanlanmaya başladım. ama onlar da bir şekilde doğru kişiler değilmiş fakat şunda yanılmadım gerçekten de eskisi gibi üzülüp ağlamadım ama umudumu da kaybetmedim ve taa ki 31 yaşımda doğru adamla karşılaştım. Üstelik bu kez farklı bi bakış açısıyla yaklaştım daha önce hep biseyler hissetiğim adamlara şans verdim bu kez mantığımla hareket edicem dedim. Hep aşik olup sonra o aşkta mantık ariyordum bu kez önce mantığımla değerlendirdim aşk zamanla neden gelmesin dedim ve öyle de oldu. Öncelikle koşurken sıkılıp sıkılmadığıma ortak bakıs açımız olup olmadıgına aile yapısına eğitim durumuna yetişme şekline göre karar verdim ve daha 4-5 buluşmadan sonra çok iyi anlaştığımızı çok iyi arkadaş olacağımızı düşünmeye başladım 2 ay sonrada kalbim onu gördüğümde hızla çarpar olmuştu4 yıllık ilişkimizin ardından bu sene evlendik ve ben 35 yaşındayım en yakın arkadaşım hayatta en güvendiğim en sevdiğim en zor zamanlarımda yanımda olan adamlayım rabimme binlerce kez şükürler olsun ve özellikle şuna hep inanmışımdır canım doğru mekan doğru zaman ve doğru insan... sana da naçizane tavsiyem sakin umudunu kaybetme herşeyin bi vakti zamanı var diliyorum ve inanıyorum en kısa zamanda doğru adam karşına çıkacaktır sen yeter ki kalbini kapalı tutma aşka sevgiye herşey gönlüne göre olsun inşallah
Evet canım maalesef öyle tipler hayatımızın her anında her yerde karşımıza çıkıyor hatta en yakınlarımı arasında bile böyleleri var kendi annemde biliyorum sürekli çocuğunuz olmuycak acele edin baskısı kuruyo bu da stres yaptırtıyo şimdidenama eşimle konustuk bunu böyle bir problemle karşılaşırsak bizde evlat edinme yoluna başvurucaz hatta ben zaman zaman doğrudan evlatlık başvurusunda bulunmayı bile düsünüyorum böyle bi dünyaya kendi isteğim için çocuk doğurmak bencilce gibi geliyor açıkcası canım sizi bu kararınızdan dolayı tüm kalbimle kutluyorum ne güzel bir masumun hayatına dokunup ona güzellikler katabileceksiniz inşallah mutluğunuz eylül ayına kalmadan katlanmıs olur kızınızla birlikte mutlu uzun bir ömrünüz olur
E Esila09 canım sizin kararınizda şimdiden hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre güzellikler versin
Çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın lütfen benimde konuşasım varmış demek kihepinize günaydınlar bu arada mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun
Teşekkürler hayatim sağolMerhaba kızlar,
Kenara para atamasamda tasarrufa tam gaz devam ediyorum. Borçları iyice hafiflettim.
Hedefim kredi kartını hiç kullanmamaktı. 2 kredi kartımıda bu ay hiç kullanmadım.
Birinin borcunu komple sıfırlamıştım. Diğerinde taksitlerle beraber toplam 1500 TL borcum kaldı. Lazer taksitlerim falanda içinde ondan yüksek bu kadar. Kendimi kasmadan 2-3 aya da onu bitirirsem kafam tamamen rahat olacak.
Faturalar tek tek gelmeye başladı. Bugün onları yatırmam lazım. 97 TL elektrik, 21 TL annemin telefon faturası. Kalanlarda bir kaç güne gelir zaten.
Buzluktaki stoğum tükeniyor. Ramazana kadar stoktan tüketip Ramazan için buzluğa hazır birşeyler atmam lazım.
gulfemhatun arabanız hayırlı olsun cnm. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
gulfemhatun cnm hayırlı olsun arabanız Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
yedirenk79 evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun dun annemle babamın da evlilik yıl dönümüydü
tadilat değil de.. bitmesine az kaldı.. evet canım tezgahı da değiştirttim sağolsun mermer işlerini yapan abi çok iyiydi.. ne gerek var farka aynı ürün sonuçta ha siyah ha beyaz, fiyat farkı yok hangisini istersen seç dedi..Allah ondan razı olsun:)Bende özlemişim burada muhabbet etmeyi. Senin ev tadilatı ne oldu canım. Bir ara tezgahını falan beyaz renkle değişecektin halledebildinmi. İnşallah istediğin gibi olmuştur herşey
Bizim kaldığımız oda biraz kıyıda köşedeydi. Belki ondan kaynaklı sorun olmuştur bilemiyorum. Ama otelin kendisi güzeldi.aaa rutubet çok kötü ya, biz de bu yıl da turbanamı gitsek diyorduk, biz de onun yanındakindeydik hiç öyle sorun yoktu.sadece kapalı havuzu yoktu. o da çok sorun olmadı. deniz tertemiz olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?