Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım buraya yazmayayım, özel msj atayım sana, iyice ifşa olmayayım
Ben o sıkıntıların arasında öyle güzel anılar biriktirmişim
Biliyormusun her gün güler her akşam yatsı namazında ağlar seccademle konuşurdum
Bazı akşamlar namazı tamamlayamazdım, içimin acısını atabilmek için ağlarken sızardım
O arkadaş gurubu beni mahvetti, asıl kazıgı dost bildiklerimden yedim ve gık diyemedim kimsem yoktu şimdi eşim herşeyim oldu.
Ben hayata sarılmaya çalıştıkça yaraladılar hepsi geride kaldı.
Bak bugün hava ne güzel, hadi gülümse, önyargıların sana en büyük engel, sakın seni ele geçirmesine izin verme.
Bizde çok zorlandık, eşimde çok umutsuzdu, evlenmekten vazgeçip ev alacağı zaman ben çıktım karşısına, çok korktuk çoook olmaz dedik ama vazgeçmedik önyargılarımıza yenilmedik, ki benim çok özel bir durumum vardı, ve ilk tanıştığım gün söyledim, bak ne umutsuzluklar dimi ama şimdi ne kadar mutluyum.

k a h v e canım senin yaşadıklarına benzer şeyler ben de yaşadım.. 5 yılı aşkın bi ilişkim vardı ha çok farklıydı bizimkisi yakamdan düşmeyen bela tarzındaydı ama işte ite kalka beş yıl yürüdü..ama binlerce şükür kurtuldum, çok ağlattı çok üzdü, üstüne daha nişan falan olmadan hayatıma çok karışıyordu.. çok uzun meselemiz ama zor da olsa o insandan kurtuldum.. memleketime gelip işime başladım, kalbimi kapattım herşeye, huzurlu bi yaşamım olsun ama benden uzak olsun erkek milleti dedim, ama anlatamayacağım kadar çok çektim o insandan sevgi aşk laflarından iğrenir olmuştum.. ben hayatta dahada kimseye yanaşmam dedim, senin gibi sürekli evli nişanlı arkadaşlarım arttı, ha bire arkadaşların düğünlerine katılıyordum bi ben bekar kalmıştım:) yine de istemiyordum.. nerden nasıl geleceğini bilmez insan, eşimle tanıştım, kendime o kadar benzettim ki onu, inanır mısın çok kısa zamanda birbirimiz hakkında aklımızda tamam bu insan evleneceğim kişi diye düşünmüşüz ikimizde.. 1,5 yıl çıktık nasıl huzurlu, nasıl anlayışlı ve de inanılmaz temiz kalpli biriydi.. bana aşktan çok dost oldu, ha tanıdıkça, daha çok zaman geçirdikçe ben de sevdim, sonra işte gördüğün gibi evliyim.. Rabbime binlerce şükür çok çok ama çok huzurluyum.. tek dostum, tek arkadaşım hrşeyim oldu eşim..
niye anlattım bunu umutsuzluk içine girme moralini bozma, daha doğru insan çıkmamıştır karşına, ama eli kulağındadır:) Rabbim sana çok iyi bi eş nasip etsin, o hayalini ettiğin düzenli evin olacak hatta sıkılacaksın bile merak etme:) güzel haberlerini bizmle paylaş olur mu..

maşşallahh. Rabbim hep mutluluk nasip etsiz..

maşşallahh. Rabbim hep mutluluk nasip etsiz..

çok teşekkür ederim evlendikten sonra anladımki, evlilik çok başka bişey, eşim en büyük şükür sebebim ben onunla tamamlandım inşallah mandalina da çook mutlu olacak, diğer tüm arayan isteyen herkese de kısmet olur.

kızlaaaar kızlaaar sabırsızlandığım şişemi saydım, 250 tl biriktirmişim tatil için çokmu az yaa
ne güzel, şöyle düşün şişe yapmasaydın o 250 olmayacaktı.. benim de kumbaram ağırlaştı ufak kağıt para ve bozukları atıyorum.. hep açmaya yelteniyorum eşim elimden alıyor sabırlı ol dolsun öyle aç diyee. çok merak ediyorum ama acaba ne kadar olmuştur:)

canım evlenince de arkadaşlarla görüşme sıkıntısı oluyor. mesela benim bekar arkadaşlarımda var. onlarla eskisi kadar görüşemiyorum. ve bu sebeple eski günlerimi aradığım oluyor.

benim de benzer şeyler başımdan geçti.25 yaşındayken. 4 yıl görüştüğüm nişanlanacağım kişinin bazı şeylerini öğrendim. ve noktayı koydum. sonra bir süre kendime gelemedim. karşıma çıkan insanlar oldu istemedim. denize düşen yılana sarılır hesabı oldu... ve sonra herkes kapımı kapatmıştım. sonra arkadaş birini tavsiye etti ona da beni tavsiye etmiş. tanıştım işte kısmet oldumu çekiyor olmadımı ne yaparsa yapsın çekmiyor. 30 yaşında evlendim. şimdi diyorumki iyiki o kişiyle evlenmemişim.çok şükür binlerce şükür. senin de kısmetinde olan kişi bir gün gelecek seni bulacak. ve şunu diyeyim 30 yaşında evlendiğim için diyorumki iyiki erken evlenmemişim tam kararında oldu.tabi 27 yaşında eşimle görüşmeye başladık 1,5 yıl sevgili 1,5 yıl nişanlılık derken 30 oldum. senin de kısmetin yaklaşıyordur emin ol :)

k a h v e benim içime de sanki yakın zamanda güzel bi haber vericekmissin gibi geldi
Zaten insanın karşısına hiç beklemediği zaman çıkıyor
Allah en hayırlısını nasip etsin

kesinlikleeee hiç beklemediğin anda geliyor, artık herşeyden vazgeçmiştim ben de M mandalina inan buna

ben de çok merak ettim ama eşim aç dedi açmadım sabırrr daha çok para getiriyor

Ben de bu kafa olduktan sonra ben daha çok yalnızım diye dert yanarım :) çok tahammülsüzüm.. ama 25 yaşından önce evlenmediğim için mutluyum çok ezilirdim ben.. yeni yeni sesim çıkmaya başladı

Ben de bu kafa olduktan sonra ben daha çok yalnızım diye dert yanarım :) çok tahammülsüzüm.. ama 25 yaşından önce evlenmediğim için mutluyum çok ezilirdim ben.. yeni yeni sesim çıkmaya başladı

işte aynı ben iyiki 25 yaşında evlenmemişim hiç sesimi çıkartamazdım. ama şimdi gayet iyiyim. sesimi gayet rahat çıkartıyorum.

bölünerek değil, biz evlenip bile çoğalamadıkki hep kafamda 30yaşında evleneceğim 35 de çocuk yapacağım fikri vardı. ama bişeyler için bazen geç kalmamak gerekiyormuş.
Beni de ya çocuğun olmazsa diye korkutuyorlar
Sanki şuan evlensem çoçuğun garantisi var
İnsanlar çok densiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…