allah razı olsun canım. ölüm zor, sevdiğin saydığın bir insanın ölümüne birebir şahit olmak daha da zorBaşın sağolsun cnm mekanı cennet olur ins ,biraz toparlana bildin mi
allah razı olsun canım. ölüm zor, sevdiğin saydığın bir insanın ölümüne birebir şahit olmak daha da zorçok şükür daha iyiyiz.
Oglumun odasinda esyalarin yerini degistirdim temizledim.
Evi supurdum yatak odami temizledim
nihayet.
Camasir topladim astim
Bi yemek kaldi.
Bugun para harcamadim annem dondurma ismarladi yedik.
Dün aksam neredeyse ilk defa diyim yemek yaktim
Yani hani daha once unuttugum zamanlar elbet olmustu ama yakacak kadar hic olmadi
Boraniyi yaptim semizotunun yemegi icinde ocaga koydum pissin diye yandi.
Unuttum diziye daldim.
Cok uzuldum semizotunu cok severim.
Esim sanki yanik kokusu geliyo demesiyle uctum resmen mutfaga.
Ama is isten gecmisti mutfak dumanalti olmus.
Tencere suda bekledi geceden beri ama hala atmamisim dibindeki siyahlik
Deterjanla kaynaticam bakim cikcakmi.
Limontuzu karbonat sirke Allah ne verdiyse denicimm kanki.Sağlık olsun ya olucağı varmış
tencereye limon tuzu da koy kanki
Birşey soracağım. Ben bu konudan sonra bir ayda biriktirebildim söylediğim miktarı. Bakıyorumda günlük harcamalarınız çok güzel miktarlarda. Ben harcamalarımı kısamıyorum. Markete uğradığımda sekiz liralık pringles ı gözümü bil kırpmadan alıp çıkıyorum. Bunu nasıl başarıyorsunuz. Birbirinizi denetliyor musunuz
Kizlarr 3 tane tshrt 1 tane salas pant. aldim sonra börek yedik annemle akbile 10tl attim
90tl gitti bile
Cok sagol canim icime sindi aldiklarimeskiden ben de öyleydim özellikle abur cubur ve kozmetik konusunda
ben artık bir şey alırken kendime buna gerçekten ihtiyacım var mı? diye soruyorum genelde sonucunda ihtiyacım olmadığı benzerlerinin evde olduğu cevabını veriyorum ve almıyorum
Çevremdeki tüm marketlerin broşürlerini kampanyalarını takip ediyorum e gide gele nerde hangi ürün ne kadar ezberledim artık alışverişimi ona göre yapıyorum iyi bir indirim yakalamışsam ve ürün stoklanabilir bir ürünse(tuvalet kağıdı,çay,pirinç vb) fazladan alıyorum stok yapıyorum
canım güle güle kullan gayet uyguna almışsın
Carrefourda orkide 5lt 25tl civari yaziyordu aktuelde ama cok yakinimda degil gitmedim gitsem kesin alirdim.Merhaba hanımlar
dün kına vardı kınaya gitim yazamadım
dün happy centerdan alışveriş yaptım
salatalık,biber,yağ,nugget,diş macunu,şeker aldım 43 lira ödedim
bugün de carrefourda 12li teno kağıt havlu 8 liraya düşmüştü onu aldım evde vardı ama stok olsun dedim ucuz bulmuşken
başka da harcamam olmadı
bak onu görmemişim 5 litresi 25.95e düşmüş neyse benim aldığım da uygun canııııım :)Carrefourda orkide 5lt 25tl civari yaziyordu aktuelde ama cok yakinimda degil gitmedim gitsem kesin alirdim.
Cok iyi yapmissin
Hep indirim kovalarım benbak onu görmemişim 5 litresi 25.95e düşmüş neyse benim aldığım da uygun canııııım :)
Hep indirim kovalarım ben
Ama bu ara daha bi indirime sardım.
Kendi ihtiyaclarimda olunca indirimlerden daha kârlı olsun diye surekli aktuel didikliyorum :)
gayet iyi güle güle kullan canımKizlarr 3 tane tshrt 1 tane salas pant. aldim sonra börek yedik annemle akbile 10tl attim
90tl gitti bile
Cok sagol canim icime sindi aldiklarim
Esas kısım spor ayakkabi olayi orjinal istiyorum paralar gidecek artik yapacak bisi yok
teşekkür ederim canım.canım sende masanı güzel günlerde kullan
amin inşallah canım sağolasın.Hayırlı olsun canım afiyetle oturun inşallah
Sağlık olsun canım sıkma canını.Oglumun odasinda esyalarin yerini degistirdim temizledim.
Evi supurdum yatak odami temizledim
nihayet.
Camasir topladim astim
Bi yemek kaldi.
Bugun para harcamadim annem dondurma ismarladi yedik.
Dün aksam neredeyse ilk defa diyim yemek yaktim
Yani hani daha once unuttugum zamanlar elbet olmustu ama yakacak kadar hic olmadi
Boraniyi yaptim semizotunun yemegi icinde ocaga koydum pissin diye yandi.
Unuttum diziye daldim.
Cok uzuldum semizotunu cok severim.
Esim sanki yanik kokusu geliyo demesiyle uctum resmen mutfaga.
Ama is isten gecmisti mutfak dumanalti olmus.
Tencere suda bekledi geceden beri ama hala atmamisim dibindeki siyahlik
Deterjanla kaynaticam bakim cikcakmi.
Ahhh anneler can cann. iyiki varlar rabbim acılarını göstermesin.Bugun erzak cekmecelerimi duzenledim
Epey pirinc,mercimek,makarna,seker,cay,un,sehriyem var.
Yani ramazani cikartir bana.
Bakliyat erzak almam.
Kahvaltilik ve kasaplik alirim sanirim.
Annem yine sagolsun 1 kg yakin kiymami posetlemis verdi
6parca izgaralik tavuk
5parcada biftek paketlemis.
Kasaba ugramayali epey oluyor bu sayede.
Kiyma ve etler tukenmisti.
Kusbasi alirim ama 1 kg yakin tavukda alip atarim.
Annem tava almisti bana dokumlerden yagsiz falan kizartiyorum onda tadi cok guzel oluyor
Yada elektrikli izgarada yapiyorum.
Ramazan menulerimiz nasil olcak bakalim surekli degisik seyler yapmaya calisiyorum genelde
kızlar bir konuda fikrilerinize ihtiyacım var
ben küçük bir lojmanda oturuyorum ve bir aksilik çıkmazsa 2019 nisan ayına kadar oturma hakkım var
oturma odam ve mutfak bir, mutfak tezgahının olduğu yerin altı fayans diğer yerler parke ama parke çok eski lekeli falan bende lekeler gözükmesin diye bütün odaya halı seriyorum
bu hafta kanepeleri yüzletmeye vereceğim bir yandan diyorum odanın altınıda parke yapayım
bir yandanda diyorum boşver bir hafta kiri pası sürer
2 yıl böyle oturdun daha otururmusun belli değil gitsin kalsın diyorum
en düşük ihtimal 600 tl tutar
bir yandan diyorum yaptırayıım ortaya ufak bir halı alırım yeter
biraz karasız kaldım
kanepeye bide sandalyeler kaplanacak 1000 tl vereceğiz
perde de yaptıracağım birde halı 1000 de o tutsa diyorum
bide kızlarıma ranza yaptırmayı düşünüyorum odaları dar olduğu için ranzadan başka seçenek yok gibi
en ucuzu 1500 müş döşeği falan derken 2000 i geçer
karasız kaldım
bir yandan da diyorum mutfak dolapları çok eski odayı yenilesen bile dolaplar kötü görünecek ayrıca dalaplar çıkma olduğu için dolap ayrı renk, parke ayrı renk, tavan ayrı renk hepsini yenilemeye gücüm yetmez
yarım yamalakta nasıl olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?