- 27 Şubat 2013
- 14.813
- 42.326
- 798
kızlar yıllardır mutfak masası istiyodum gerek imkanlar, gerek oturduğum evlerin durumu derken alamamıştım katlanır masa ile idare ediyoduk.
bugün gittim aldım geldim taksitle ödeyeceğim. 12 aya böldüler peşin 570 taksit 630. 60 tl fark peşin alsam 1 2 ay bekleyip alacaktım. 1 taksit fazladan vericem ama oldu artık 2 ay beklemekten iyidir.
Bazen icinden geleni yapmak gerekiyor insan oyle mutlu oluyor :)
Temizlik yapanlara kolay gelsinnn. Ben bu hafta kesinlikle dinlenmek istiyorummm.annem burada olmadigi icin anneler gununde her yil gidemiyorym,
Bugun de esim gec gelecekmis evde pek yemek de yok ne yesem bilemedim. Bakalim eve gidince bakicam hic yemek yapasim yok. Yalniz olunca prk yemek yapmak istemiyorum
Ben hala o rimele bakmadim gratisdeki rimelinde ucu hosuma gitmedi bi de 17.90 vermek isime gelmedi zaten cok kullanmiyorum.Bimdeki rimelı aldım bu sabah harika çıktı tavsiye ederim
Ben de happy den biryag aldim
Kizlarr 3 tane tshrt 1 tane salas pant. aldim sonra börek yedik annemle akbile 10tl attim
90tl gitti bile
Ya sorma almim diyorum ama almam gerek birde butiklerden aldim marka falan alsam eyvah eyvahihtiyaçlar bitmiyo ki.
valla öyle marka diye kaç 90 gider iyi yapmışsın güle güle giy canım.Ya sorma almim diyorum ama almam gerek birde butiklerden aldim marka falan alsam eyvah eyvah
Sagol canimvalla öyle marka diye kaç 90 gider iyi yapmışsın güle güle giy canım.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.kızlar yıllardır mutfak masası istiyodum gerek imkanlar, gerek oturduğum evlerin durumu derken alamamıştım katlanır masa ile idare ediyoduk.
bugün gittim aldım geldim taksitle ödeyeceğim. 12 aya böldüler peşin 570 taksit 630. 60 tl fark peşin alsam 1 2 ay bekleyip alacaktım. 1 taksit fazladan vericem ama oldu artık 2 ay beklemekten iyidir.
Çok teşekkür ederim. Ben anneme aldım verdim sıra kv dede daha ne alacağız belli değil birde görümcem var 63 yaşında bekar biz her yıl onada anneler günün de hediye alırız. Gerçi kv de annemde bütün gelinlerine, kızlarınada alır hakkını yemeyelim.Temizlik yapanlara kolay gelsinnn. Ben bu hafta kesinlikle dinlenmek istiyorummm.annem burada olmadigi icin anneler gununde her yil gidemiyorym,
Bugun de esim gec gelecekmis evde pek yemek de yok ne yesem bilemedim. Bakalim eve gidince bakicam hic yemek yapasim yok. Yalniz olunca prk yemek yapmak istemiyorum
Hayırlı olsun güle güle kullan.Kizlarr 3 tane tshrt 1 tane salas pant. aldim sonra börek yedik annemle akbile 10tl attim
90tl gitti bile
Sagol canimHayırlı olsun güle güle kullan.
Ellerine sağlık canım sana kolay gelsin.Hizli hizli camasir toplayip astim.
Erbaslari doyurdum
Bulasiklari yikadim
Simdi semizotu pisircem
Birazini yemek birazini borani seklinde yapicam.
Sonra yatak odasina girisicem dolap ici duzenleme
Enerjim daha bitmedi dibini siyirmam lazim.
Bence çok iyi fiyata almışsın. 3 tişört+ 1 pantolon+ akbil parası+ börek = 90 tl..Ya sorma almim diyorum ama almam gerek birde butiklerden aldim marka falan alsam eyvah eyvah
Zevkde meselesi ama hani ben begendim belki sizler begenmezsiniz ama uygunduBence çok iyi fiyata almışsın. 3 tişört+ 1 pantolon+ akbil parası+ börek = 90 tl..
Sırası geliyor, biz bir tişörte yahutta pantolona 90 lira veriyoruz..
Senin için iyi ve ekonomik alışveriş olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?