Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar.
Bol bereketli haftalar olsun inşallah.
hafta sonu kızımı lunaparka götürdük 20 tl orada harcadık pek bişeye binmedi iyi de oldu.
düğün ve nişan içinde 100 tl harcadık..
bugün de iki ayrı doktora gidicem ilaç falan verirlerse eczane masrafı olur zaten 2 muayne ücreti var içerde bekleyen.

Ayy istanbuldaymışsın cumartesi akşam bizim evin önünde de trafikten kavga falan vardı. polisler o bu derken bayağı olaylı bi gece yaşandı. bi an acaba sende burda mı yaşıyosu ki dedim.. yazık adamın arabasını falan tekmelediler çok üzüldük. insanlık kalmamış hiç. geçmiş olsun sizede buna şükür.

geçmiş olsun canım.. valla öyle bi yerlerden dikkat ettikçe başka yerden illaki gidiyor..

Canım çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun.

Cok gecmis olsun canim
Malesef bazen olacagi varsa oluyor
Esimin yeni aldigi telf kazada paramparca olmustu fark verdik 1.300tl kadar yenisini verdiler.
3.800tl lik telf neredeyse 5binden fazlaya geldi bize.

Allah beterinden korusun hepimizi

Ben anneme pasta falan alcamda hediye almadim ya
Giysiye ihtiyaci yok
Tabak canak zaten dolu alsam niye aldin der.
Baska ne alinir ki ya
Lcw baksammi acaba yinede.

Parfum dusunuyorum pastayi alip donerken kozmetikciden alsam en azindan kullanir gunluk bisi .

Birine hediye secmeyi hic sevmiyorum
Suprizler yapim süslim hani ugrasim ama hediye aldirmasinlar bana

Parfüm güzel bence cnm
Ya da lcw den bi bluz al
Yaptinmi hazırlıkları xok takip edemedim ben

Evet zelalke
Herkesin işi var heralde bugun
Sen neler yapiyosun

Bugnn pazar var burda ama gidesim yok
Kredi kartımı yatırmaya cikcam birazdan belki uğrarım bilmiyorum
1 lira bile harcıyasım yok
Bu ara bizde birikim yalan oldu
Tasarruf yapmaya caliscam malesef

işteyim.. sakin bi gün çok sıkıldım..birikim yapamıyorum ben de, en azından israf yapmamaya çalışıyorum..biraz yemeğim var ynaına da birşeyler düşünüyorum ne yapsam diye...

Nasıl güzel sözler yüreğine sağlık.

Canım sözler benim değil ama duygularım aynısı

Geçmiş olsun canım ne talihsizlik
Canınız sağ olsun

Gecmiş olsun cnm. Allah beterinden korusun.

Boşver, üzülme çıkacağı varmış, çıkmış. Birikime tam gaz devam. Hem zor gunler icin birikim yapıyoruz biz

selam arkadaşlar
altın hesabımı açsan diye bi bakındım. garanti ve akbankla çalışıyorum normalde.
an itibari ile
akbank alış :139,63 satış :140,82
garanti alış:140,18 satış:141,48
bi kaç gün daha takip edeyim diyorum.

sizce en iyi yada hesaplı olan banka hangisi bilgisi olan varsa bi aydınlatın beni bacılar.

işteyim.. sakin bi gün çok sıkıldım..birikim yapamıyorum ben de, en azından israf yapmamaya çalışıyorum..biraz yemeğim var ynaına da birşeyler düşünüyorum ne yapsam diye...

Bende bezelye var
Turşu yogurt bişeyler koycam yanına

biraz maklube var, yanına bimden bi barbunya konservesi almıştım onu mu açsam.. bim in barbunya konservesini denemiştim çok beğendim üstüne limon ve maydanozla çok lezzetli oluyor..
bende yemekte yok gidince bakıcam bişeyler buzlukta hazır bişeyler var ama razamana kasın istiyorum.. hatta ramazanlık önerileriniz bekliyorum çalışan biri için hem iftar hem sahur çok fena.. Rabbim yardım edecektir inşallah.

Pazara uğradım sadece 1 kilo patlıcan 1 liralık marul yarım kilo çilek aldım

7 lira harcadım

Bimden alacağım bi kaç parça bişey var birazdan oraya gidicem

Eşim maç izlemeye gidicek arkadaşına yemeğe gelmiycekmis

Ben de dizi izlemeyi planlıyorum sessiz sesiz

Ütüleri yaptim bugün beyazları yıkadım

Evi süpürdüm toz aldım yatak odasını ve tv kenarı falan

Öyle geçti günüm

Napiyosunuz bakiyim

geçmiş olsun canım çok canını sıkma cana geleceğine mala gelsin napalım
benim de geçen hafta telefonum bozuldu mecbur aldım yenisini birsürü masraf çıktı ben dikkat ettikçe oluyor böyle şeyler arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…