- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Gelin gelin buyrun hosgeldiniz
Canımmm insan tek olunca sıkılıyor yaEşim eve gelip formalarini alıp gittj, yemekte tektim, az yemegim vardi yedim.. Eşim ben seviyorum diye çiğköfte getirmiş ondan da biraz yedim.. çok yorulmuşum sonra biraz yattim.. yeni uyandım.. Eşim hala gelmedi.. tv de de. Birşey yok.. sıkıldım
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin inşallah canimgulfemhatun çok geçmiş olsun canım bazı şeylerin önüne gecemiyoruz maalesef ne kadar biriktirsekte cikacaksa o para çıkıyor bir yerden
Benimde ameliyat olmam gerekiyor yoksa bobregimin tekini alacaklar Dr öyle söyledi yarın başka bir yere daha gözükecegim hastane masrafları 6 bine yakin ...
Moral olarak iyi değilim ama ne yapayım güçlü olmam lazım...
Seneye anneler gününe anne olarak girmek istiyorum cunku
Selam kızlar bende geldim
31,5 yaşında 10 senelik evliyim 7.5yaşında bir oğlum var.
Bende kendimce birikim yapmaya çalışıyorum. Bu arada 2 kişi çalışıyoruz
Merhaba kızlar .Bende geldim.2küçük cocugum var.esim ve ben memuruz su an dogum iznindeyim.34 yasinda müsrif bir kadınım esim tutumlu iyi hoş ama ucuzcudur.alis verişi çok severim.giyim ayakkabi kozmetik vb.indirim görünce ilgimi titrer.ne yazık ki marka takintim da var.ah anda burda kötü bir ornegim.istesende cok tutumlu olamıyorum bunalıma girerim.ama biraz olsun bilinçli tüketici olmak istiyorum.bu arada esim disarda yemeyi sever bende sevmem bi tek olumlu yönün bu heralde umut varmi kızlar.
HosgeldinSelam kızlar bende geldim
31,5 yaşında 10 senelik evliyim 7.5yaşında bir oğlum var.
Bende kendimce birikim yapmaya çalışıyorum. Bu arada 2 kişi çalışıyoruz
Canimm sifa bulursun insallah sonrasindada anne olursun kuzugulfemhatun çok geçmiş olsun canım bazı şeylerin önüne gecemiyoruz maalesef ne kadar biriktirsekte cikacaksa o para çıkıyor bir yerden
Benimde ameliyat olmam gerekiyor yoksa bobregimin tekini alacaklar Dr öyle söyledi yarın başka bir yere daha gözükecegim hastane masrafları 6 bine yakin ...
Moral olarak iyi değilim ama ne yapayım güçlü olmam lazım...
Seneye anneler gününe anne olarak girmek istiyorum cunku
Neden olmasin umut hep varMerhaba kızlar .Bende geldim.2küçük cocugum var.esim ve ben memuruz su an dogum iznindeyim.34 yasinda müsrif bir kadınım esim tutumlu iyi hoş ama ucuzcudur.alis verişi çok severim.giyim ayakkabi kozmetik vb.indirim görünce ilgimi titrer.ne yazık ki marka takintim da var.ah anda burda kötü bir ornegim.istesende cok tutumlu olamıyorum bunalıma girerim.ama biraz olsun bilinçli tüketici olmak istiyorum.bu arada esim disarda yemeyi sever bende sevmem bi tek olumlu yönün bu heralde umut varmi kızlar.
Yapacağım kararlıyım çok fena gaza geldim burda okuduklarim laLellim sempatik kız teşekkür ederim kızlar hep yanımda hissediyorum sizi...
Elaemi sizi birikim adlı konuda gördüm
Bence de almayın Kumbarayi evdekilerin değerlendirin
Ben bardak termosuna atiyorum apartman aidatı birikiyo kapıcı gelince veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?