Küçük Düşün Büyük Olsun!

iyi akşamlar hanımlar
haftasonum arkadaşımın düğünü ve anneler günü telaşıyla geçti
yine yoğun bir haftaya başladım
bugün sadece 1 tl harcadım
akşamki menüm de bezelye yemeği pilav cacıktı
geçen sene o kadar çok koymuşum ki buzluğa bezelye hala bitmedi

Eşim eve gelip formalarini alıp gittj, yemekte tektim, az yemegim vardi yedim.. Eşim ben seviyorum diye çiğköfte getirmiş ondan da biraz yedim.. çok yorulmuşum sonra biraz yattim.. yeni uyandım.. Eşim hala gelmedi.. tv de de. Birşey yok.. sıkıldım

Kizlarrr geldim
30tl pasta+5tl galeta
24.90 esofman alti (hediye gibi aldim istiyordu)
Harcamalarim bunlar

Kardesimde aksam pasta almis spor ayakkabi almis bir de anneme
Bi de aksam kutladik.
Sabah muayine falan derken annem unuttu dogumgununu faceyede bakmamis hic gormemis kutlamalari iyi oldu
Acayip sasirdi

Cok sevindi
Guzel oldu yani

Canımmm insan tek olunca sıkılıyor ya

gulfemhatun çok geçmiş olsun canım bazı şeylerin önüne gecemiyoruz maalesef ne kadar biriktirsekte cikacaksa o para çıkıyor bir yerden

Benimde ameliyat olmam gerekiyor yoksa bobregimin tekini alacaklar Dr öyle söyledi yarın başka bir yere daha gözükecegim hastane masrafları 6 bine yakin ...

Moral olarak iyi değilim ama ne yapayım güçlü olmam lazım...
Seneye anneler gününe anne olarak girmek istiyorum cunku

Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin inşallah canim

Merhaba kızlar .Bende geldim.2küçük cocugum var.esim ve ben memuruz su an dogum iznindeyim.34 yasinda müsrif bir kadınım esim tutumlu iyi hoş ama ucuzcudur.alis verişi çok severim.giyim ayakkabi kozmetik vb.indirim görünce ilgimi titrer.ne yazık ki marka takintim da var.ah anda burda kötü bir ornegim.istesende cok tutumlu olamıyorum bunalıma girerim.ama biraz olsun bilinçli tüketici olmak istiyorum.bu arada esim disarda yemeyi sever bende sevmem bi tek olumlu yönün bu heraldeumut varmi kızlar.

Merhaba kızlar .Bende geldim.2küçük cocugum var.esim ve ben memuruz su an dogum iznindeyim.34 yasinda müsrif bir kadınım esim tutumlu iyi hoş ama ucuzcudur.alis verişi çok severim.giyim ayakkabi kozmetik vb.indirim görünce ilgimi titrer.ne yazık ki marka takintim da var.ah anda burda kötü bir ornegim.istesende cok tutumlu olamıyorum bunalıma girerim.ama biraz olsun bilinçli tüketici olmak istiyorum.bu arada esim disarda yemeyi sever bende sevmem bi tek olumlu yönün bu heraldeumut varmi kızlar.

Selam kızlar bende geldim
31,5 yaşında 10 senelik evliyim 7.5yaşında bir oğlum var.
Bende kendimce birikim yapmaya çalışıyorum. Bu arada 2 kişi çalışıyoruz

merhaba hoşgeldiniz hanımlar
günlük yaptıklarınızı, harcamalarınızı ve birikimlerinizi bekliyoruz
sık sık yazın

Selam kızlar bende geldim
31,5 yaşında 10 senelik evliyim 7.5yaşında bir oğlum var.
Bende kendimce birikim yapmaya çalışıyorum. Bu arada 2 kişi çalışıyoruz
Hosgeldin
Canimm sifa bulursun insallah sonrasindada anne olursun kuzu
Neden olmasin umut hep var
Hosgeldin

Yapacağım kararlıyım çok fena gaza geldim burda okuduklarim la

Merhaba kızlar
Kredi kartımı ödedim
Bakıcının parasını verecektim bankamatikte para kalmamıştı umarım yarı para yüklerler

Beth18 canım geçmiş olsun anan ihmal etme

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu arada size daha önce odamın altını yaptırmak konusunda fikir sormuştum sanırım yaptırmayacağım
Ams çok ikilemde kalıyorum bir diyorum gerek yok iki yıl için
Diğer yanım diyor ertele ertele nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…