Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hanımlar ve de hoşbulduk.
Kötü bir gece geçirdim. Diş ağrısından zorla uyudum.
Gece wc ye kalktım uyku sersemi karanlık koridorda ki duvara çarptım.
Resmen beynime kan gitmediğini hissettim. Işığı açacaktım.
Şuan burnum mor ve de şiş hemde ağrılı.
Geçen hafta 2 gün raporluydum o yüzden izin alamam işe gidiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum.
Nazar mı değdi ne ;(

Hosbulduk kızlar ilk yapmam gereken heralde kumbara almak hatta almayın yapayım mama kutusundan
Kumbara yontemiyle ciddi paralar birikiyir duzenli atinca biz ailecek pek seviyoruz :)
Suan araba kredisi oduyoruz 2 senelik sonrasinda hemen kumbaraya baslicammz yine.
Suan zulamla idare ediyorum ve altin almaya calisiyorum.
Kumbara en etkilisi ama birikim adina hem gozunle goruyorsun hemde toplu bir paran olmus oluyor.
Çok tatlışsın ama sen ya :)

Günaydınnnn
Neguzel uyumusum o yorgunluga havada suanlik kapali bugun evdeyim ev temizlicem.
Hafta sonuna yatili misafirim gelebilir battaniyelerimi falan yikicam.
Ünitenin tozu dolap ici duzenle yemek derken hooop bugunde biter.

Ya birikim bagimlilik gibi canim ya
Benim zulam bitince yada azalinca bir moralim bozuluyor bi sevimsiz oluyorum :)
Para harcamim gereksiz bisi almayayim diye bazi yerleri es bile geciyorum iceri girmiyorum bile.

Gecmis olsun kirik yoktur umarim
Catlama falan olabilir ama dikkate alin derim.

Sanırım bu yemek işleri senin ilgi alanına geliyor.nikinden belli

Gunaydin geçmiş olsun canim.uykulu uykulu sok olmuşumdur.

Biraz tez C anliyim.sürprizi bozar açıp açıp sayarım kumbarayi yapı olarak böyle olmak güzel sonradan tutumlu olmak bak caz artık ne kadar başarılıyız.

günaydın bayanlar
topikte yeniyim kendimi tanıtayım hemencik 4 yıllık evliyim gelir düzeyeyim asgari ücret ile geçinen insanlarız tutumumun büyük çoğunluğunu mutfaktan sağlıyorum diyebilirim tüp bebek tedavimden birikmesede çok sıkışmamı engelliyor ...
her sene kış için difrize erzak hazırlarım tüketeceğim kadar meyve sebze alırım aldığımında iyisini alırım 3e 5e pek bakmam taze olması önemlidir benim için .. artan meyveleri difrize atar meyve suyu yaparım ..

geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun. ya insan evet kızıyor öyle olunca üzülüyor. ben de bugünler de o konularda biraz taktığımdan para konusunu çok düşünmemeye çalışıyorum. benim eşimde nişanlıyken aynı şeyi yapmıştı. o arada saatini düşürmüş sonra bulamadı o kadar para verdiği saat gitti.. o günden sonra çok kızdım ona herşeye atlayıp kavga yapman ne ya insanlıktan çıkıyorsun dedim. hatta evlenince de biraz ilaç kullandırdım şimdi değişti. hiç sevmediğim şey hemen kavgaya tutuşmaları

bu yazıyı okuyunca kendimden çok şey buldum yaa.. doğurmadığını bile bağrına basmış bir anne olacağım çok şükür, anne olmak çok istiyordum ama bu çok daha başka bir annelik duygusu benim için.

canım çok geçmiş olsun.. sen çok güçlü bi kadınsın. atlatacaksın eminim.. rabbim sağlık versin:)

Günaydın,
Hoşgeldin canım aramıza
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…