Kumbara yontemiyle ciddi paralar birikiyir duzenli atinca biz ailecek pek seviyoruz :)Hosbulduk kızlar ilk yapmam gereken heralde kumbara almak hatta almayın yapayım mama kutusundan
Çok tatlışsın ama sen ya :)Sıkmazsa baştan oku ben ilk atandığım dan beri buayii okuyorum valla inanılmaz şeyler öğrendimElaemi
Hem ev idaresi hem tasarruf yemek tarifleri bile veriyoruz çok eglenceli arkadaslar...
Ben haric. Biraz melankoligim galiba...
Ya birikim bagimlilik gibi canim yaGünaydın kızlar
Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş. Hoşgelmişler. Buralarda fazlaca takılırlarsa para harcarken elleri titremeye başlar bi zaman sonra
@limonlutarcinlikek canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah bir an önce.
Gecmis olsun kirik yoktur umarimGünaydın hanımlar ve de hoşbulduk.
Kötü bir gece geçirdim. Diş ağrısından zorla uyudum.
Gece wc ye kalktım uyku sersemi karanlık koridorda ki duvara çarptım.
Resmen beynime kan gitmediğini hissettim. Işığı açacaktım.
Şuan burnum mor ve de şiş hemde ağrılı.
Geçen hafta 2 gün raporluydum o yüzden izin alamam işe gidiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum.
Nazar mı değdi ne ;(
Sanırım bu yemek işleri senin ilgi alanına geliyor.nikinden belliSıkmazsa baştan oku ben ilk atandığım dan beri buayii okuyorum valla inanılmaz şeyler öğrendimElaemi
Hem ev idaresi hem tasarruf yemek tarifleri bile veriyoruz çok eglenceli arkadaslar...
Ben haric. Biraz melankoligim galiba...
Gunaydin geçmiş olsun canim.uykulu uykulu sok olmuşumdur.Günaydın hanımlar ve de hoşbulduk.
Geçen hafta 2 gün raporluydum o yüzden izin alamam işe gidiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum.
Nazar mı değdi ne ;(
Biraz tez C anliyim.sürprizi bozar açıp açıp sayarım kumbarayi yapı olarak böyle olmak güzel sonradan tutumlu olmak bak caz artık ne kadar başarılıyız.Kumbara yontemiyle ciddi paralar birikiyir duzenli atinca biz ailecek pek seviyoruz :)
Suan araba kredisi oduyoruz 2 senelik sonrasinda hemen kumbaraya baslicammz yine.
Suan zulamla idare ediyorum ve altin almaya calisiyorum.
Kumbara en etkilisi ama birikim adina hem gozunle goruyorsun hemde toplu bir paran olmus oluyor.
Çok tatlışsın ama sen ya :)
hoş bulduk tatlımGelin gelin buyrun hosgeldiniz
Günaydın kızlar
Cumartesi günü eşim trafikte biriyle kavga etmiş arabadan çıkıp kavgaya tutusmuslar
O arada biri bizim arabaya elini atıp eşimin telefonunu çalmış
Hem arabamız da hasar vardı az bişey önemli değil onu yaptırdık
Hem telefon gitti
Daha 1 yıl taksidi var
Gidip başka bi telefon aldık
O kadar üzüldüm ki
Ama o an eşime bişey de yapabilirlerdi
Tabi suç eşimde o da kabul.ediyo niye kendimi tutup hakim olmadım neden arabadan ciktim diye
Olan olmuş
Karakola falan gittik ama buluncagini sanmıyorum
Benim üzüldüğüm nokta ben 1 lira daha az oduyim diye market indirimleri takip ederek sıcakta uğraşarak alosveris yapıyorum
Uğraşıyorum
Ama para bi yerden gidiyo
Moral bozuldu
Hiç giremedim buraya
doğurmuş...
doğurmamış...
doğurduğunu bağrına basmış...
doğurduğunu bağrına bile basamamış...
doğurmadığını bile bağrına basmış...
kendi anne olan...
vicdanı anne olan...
ruhu anne olan...
bütün kocaman yürekli kadınlara...
ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
gidenlere nur olsun...
kalanlar sağolsun...
Anneler gününüz kutlu olsun biraz geç oldu ama
canım çok geçmiş olsun.. sen çok güçlü bi kadınsın. atlatacaksın eminim.. rabbim sağlık versin:)@gulfemhatun çok geçmiş olsun canım bazı şeylerin önüne gecemiyoruz maalesef ne kadar biriktirsekte cikacaksa o para çıkıyor bir yerden
Benimde ameliyat olmam gerekiyor yoksa bobregimin tekini alacaklar Dr öyle söyledi yarın başka bir yere daha gözükecegim hastane masrafları 6 bine yakin ...
Moral olarak iyi değilim ama ne yapayım güçlü olmam lazım...
Seneye anneler gününe anne olarak girmek istiyorum cunku
Günaydın,Günaydın hanımlar ve de hoşbulduk.
Nazar mı değdi ne ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?