Bende uzuluyorum kimyasal diye ama o koku boyle bana geliyor ya benden mutlusu yokbende çok seviyorum deterjan kokularını ama kendimi korkmaktan alıkoyamıyorum ne kadar kimyasal o kadar hastalık.şöyle kokulu ama zararsız bişeyler olsa keşke
Tülllaaayyyy ne olurrrrggg geriii döönnn :)Kızlar size yetişeceğim diye ben işlerimden kalıyorum, hadi size afiyet olsun kolay gelsin
Molada uğrarım.
valla canım bende ilk defa bu kadar çok koydum. tupper a koydum birde ağzı hafif aralık kalmış sabah kalktım dolapta bi koku. sonra aklıma soğan geldi. baktım kapak aralık ve hafif koku yapmış. sımsıkı kapattım. yarım saat sonra bi daha baktım koku yoktu. ara ara koyuyodum küçük miktarlarda zaten ve çözülünce hiç sorun yaşamadım. Direk ocağa zaten. Yalnız şuan evde salataya doğramaya soğan yokaa ne güzel ben soğan doğramadım hiç.. evde de hemen tüketilmiyor filizleniyor soğanlar diye çok üzülüyordum.. ben de mi doğrayıp koysam.. canım dolap kokmuyor dimi, ha bi de çözününce nasıl oluyor:9
Bende uzuluyorum kimyasal diye ama o koku boyle bana geliyor ya benden mutlusu yok
Tülllaaayyyy ne olurrrrggg geriii döönnn :)
Hadi yapalim temizlikleri isler bitince molada kahveleri alalim gelelim burda bulusalim
D derya10-_- kolay gelsin canim
ben de evdekileri doğrayayım bakalım nasıl olacak en azından yemeklik soğanlar hazır olur ve de filizlenmesine engel olurum.. teşekkürler..valla canım bende ilk defa bu kadar çok koydum. tupper a koydum birde ağzı hafif aralık kalmış sabah kalktım dolapta bi koku. sonra aklıma soğan geldi. baktım kapak aralık ve hafif koku yapmış. sımsıkı kapattım. yarım saat sonra bi daha baktım koku yoktu. ara ara koyuyodum küçük miktarlarda zaten ve çözülünce hiç sorun yaşamadım. Direk ocağa zaten. Yalnız şuan evde salataya doğramaya soğan yok
Banada surekli daginikmis gibi geliyor hani derli toplu degilmis bisiler eksikmis gibi geliyortemizlik konusunda yetişemiyorum cidden ben heryer pismiş gibi geliyo yaptığım halde
cumartesi pazar evdeyim 2,5 yaşında oğlum var ne yapabilirsem bi hafta mutfak dolabı bi hafta çek sil süpür bi hafta camlar bi hafta kapılar gibi şuan camlar mutfak dolabı kapılar banyo derin yapmam lazım ama vakit yokcumartesi günü düğün var haftaya da ramazan nasıl olucak bilmiyorum
Hoş geldiniz.Merhabalar hanımlar sohbetinize beni de alır mısınız? Ben 24 yaşındayım benden büyük olanlar olabilir o yüzden merhaba ablalar da diyeyim:) bizde birikimi eşim yapıyor ama bende oğluşum için birikim yapmak istiyorum. Benimde bi kutum var. 50 krş, 25 krş, 1 tl biriktirerek 8 ayda 800 tl biriktirdik. Benim küçük adam arabasını yatağını kendi almış old şimdi de oğluma kendim birikim yapmak istiyorum. Her ay bir çeyrek ve bir gram altın hedefim haydi bismillah
Canım öylemi olsun böylemi olsun derken eşim aradı sandalyeleri gelip alacaklar dedicanım ben mobilya mağazasındayım ve her gün bir dünya insan geliyor elliyor oturuyor. buna rağmen kesinlikle açık renk derim ama beyaz kırık beyaz olsun dediğin gibi süt beyaz çok sırıtıyor.
Geçmiş olsunMerhaba kızlar
Dr geldim troid kontrolüne
Kan verdimsonuçları bekliyorum
Alışveriş yapma niyetim vardı ama çok yağmur var
Gezilecek gibi değil
Onu da yapan çokmuş acaba hangisini yapsam dedim. Öyle kokuda olmuyomuş demi canım. acaba çıkarsam kavursam az bişey yine soksam olurmu ki yaaa..Kızlar soğanları ben hafif kavurup öyle koyuyorum. Azar azar yemeklerde kullanıyorum.
Hoş geldiniz.
yok yok çok iyi olmuş canım ev aydınlık ta olsa karanlıkta olsa açık renk mobilya candır. burda her gün siliyoruz, toz alıyoruz biz hiiçç sorun olmuyo aksine yaptığın temizlik belli oluyo açık renkte. İçine sine sine kullan inşallah.Canım öylemi olsun böylemi olsun derken eşim aradı sandalyeleri gelip alacaklar dedi
Ben ne kadar kararsızsam eşimde o kadar tez canlı ve kararlı
Evim güneş almıyor karanlık o yüzden açık renk olsun dedim ama kir konusunda karasız kalmıştım
Hiç koku olmuyor, denemek lazım sanki bişey olmaz gibime geliyor.Onu da yapan çokmuş acaba hangisini yapsam dedim. Öyle kokuda olmuyomuş demi canım. acaba çıkarsam kavursam az bişey yine soksam olurmu ki yaaa..
Açık renk güzel durur ferah aydınlık olur.Canım öylemi olsun böylemi olsun derken eşim aradı sandalyeleri gelip alacaklar dedi
Ben ne kadar kararsızsam eşimde o kadar tez canlı ve kararlı
Evim güneş almıyor karanlık o yüzden açık renk olsun dedim ama kir konusunda karasız kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?