Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende çok seviyorum deterjan kokularını ama kendimi korkmaktan alıkoyamıyorum ne kadar kimyasal o kadar hastalık. şöyle kokulu ama zararsız bişeyler olsa keşke
Bende uzuluyorum kimyasal diye ama o koku boyle bana geliyor ya benden mutlusu yok
Kızlar size yetişeceğim diye ben işlerimden kalıyorum, hadi size afiyet olsun kolay gelsin
Molada uğrarım.
Tülllaaayyyy ne olurrrrggg geriii döönnn :)

Hadi yapalim temizlikleri isler bitince molada kahveleri alalim gelelim burda bulusalim

D derya10-_- kolay gelsin canim

valla canım bende ilk defa bu kadar çok koydum. tupper a koydum birde ağzı hafif aralık kalmış sabah kalktım dolapta bi koku. sonra aklıma soğan geldi. baktım kapak aralık ve hafif koku yapmış. sımsıkı kapattım. yarım saat sonra bi daha baktım koku yoktu. ara ara koyuyodum küçük miktarlarda zaten ve çözülünce hiç sorun yaşamadım. Direk ocağa zaten. Yalnız şuan evde salataya doğramaya soğan yok

sağolasın canım.. ben bazen bulaşık makinesinde deterjan yerine karbonat koyuyorum parlatıcıyı tamamen çıkardım zaten sirke kullanıyorum. en büyük sorunum çamaşır deterjanı onada çözüm bulanlar varda ben cesaret edemiyorum. sonuçta deriden temasla direk içeri diriyor. offf zor şeyler bunlar.

ben de evdekileri doğrayayım bakalım nasıl olacak en azından yemeklik soğanlar hazır olur ve de filizlenmesine engel olurum.. teşekkürler..

temizlik konusunda yetişemiyorum cidden ben heryer pismiş gibi geliyo yaptığım halde
cumartesi pazar evdeyim 2,5 yaşında oğlum var ne yapabilirsem bi hafta mutfak dolabı bi hafta çek sil süpür bi hafta camlar bi hafta kapılar gibi şuan camlar mutfak dolabı kapılar banyo derin yapmam lazım ama vakit yok cumartesi günü düğün var haftaya da ramazan nasıl olucak bilmiyorum

Merhabalar hanımlar sohbetinize beni de alır mısınız? Ben 24 yaşındayım benden büyük olanlar olabilir o yüzden merhaba ablalar da diyeyim:) bizde birikimi eşim yapıyor ama bende oğluşum için birikim yapmak istiyorum. Benimde bi kutum var. 50 krş, 25 krş, 1 tl biriktirerek 8 ayda 800 tl biriktirdik. Benim küçük adam arabasını yatağını kendi almış old şimdi de oğluma kendim birikim yapmak istiyorum. Her ay bir çeyrek ve bir gram altın hedefim haydi bismillah

Banada surekli daginikmis gibi geliyor hani derli toplu degilmis bisiler eksikmis gibi geliyor

Blackflowerr yaaa nasil guzel bir birikim olmus.
Oysa harcarken falan nekadar önemsiz geliyor degil mi?
Ama birikmis halini gorunce insanin nekadar isine yariyor.
Kesinlikle uzun vadede altin kârlı is.
Bereketli olsun baslamak o ise niyetlenmek bile devaminin gelme suresini hizlandiriyor.

Hosgeldin ayrica cok daha fazla fazla bi suru birikimli gunlere hepbirlikde.

Kızlar soğanları ben hafif kavurup öyle koyuyorum. Azar azar yemeklerde kullanıyorum.
Hoş geldiniz.

Veeeee 20 lira gümmmm...
Kızıma bugün kv baktı okula kadar annemim işi var diye. az önce yanıma geldi evde babannesiyle koşmaca oynamışlar hemde okul kıyafetleriyle... kafası su içinde, sırtıda öyle.
Gittik nbb den çıtçıtlı atlet aldık hanıma başka giymez. sırıtnı kuruladık değiştirdik okul tişörtünü kuruttuk doğru okula iyiki patronlarım çok iyi yoksa ter içinde gider bide hasta olurdu.. marketten su gofret yanına harçlık 19 lira gitti 1 lirayıda kumbaraya attım..

canım ben mobilya mağazasındayım ve her gün bir dünya insan geliyor elliyor oturuyor. buna rağmen kesinlikle açık renk derim ama beyaz kırık beyaz olsun dediğin gibi süt beyaz çok sırıtıyor.
Canım öylemi olsun böylemi olsun derken eşim aradı sandalyeleri gelip alacaklar dedi

Ben ne kadar kararsızsam eşimde o kadar tez canlı ve kararlı

Evim güneş almıyor karanlık o yüzden açık renk olsun dedim ama kir konusunda karasız kalmıştım

yok yok çok iyi olmuş canım ev aydınlık ta olsa karanlıkta olsa açık renk mobilya candır. burda her gün siliyoruz, toz alıyoruz biz hiiçç sorun olmuyo aksine yaptığın temizlik belli oluyo açık renkte. İçine sine sine kullan inşallah.

Onu da yapan çokmuş acaba hangisini yapsam dedim. Öyle kokuda olmuyomuş demi canım. acaba çıkarsam kavursam az bişey yine soksam olurmu ki yaaa..
Hiç koku olmuyor, denemek lazım sanki bişey olmaz gibime geliyor.
Ben sarımsakları soyup bir kavanozda üzerine geçecek kadar zeytinyağında buzdolabında muhafaza ediyorum.İsteyen eziyor ben tüm tüm koyuyorum.

Açık renk güzel durur ferah aydınlık olur.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…