ayıpsınnnn hacı:) sen sadece seç alması benden:)Bi 25tl ceklede benim topige sponsor ol da.
Cay seker kahve al
Ama kahve latteli matteli olsun :)
Assasini topikcek bunyemiz kaldirmiyor
durkan sabah cay demlerken cayi bol atar hem :) dimi
Simdi daha bol kullan caylarNasılda biliyorsun elim biraz delidir bol malzeme kullanıyorum.
Hadi hayirli olsun.selam kızlar
bayadır giremiyodum buraya iyisinizdir inşallah
eski bi aramız vardı onu sattık evlenirken kendimizce aldığımız eşyalar vardı
2.500 TL plazma aldık kalan 5.000 TL bilezik aldım kalanını da yeni araba için ayırdık
30.000 TL kredi çekip 1.200 ödüycez 3 yıl için kredi kartını tamamen bitirdik çok şükür 1.600 falan ödüyoduk
kumbara 100 TL olmuş 1 ay içinde önümüzdeki ay açıcam inşallah yeniden başlıycam kumbaraya
bende durum bu kızlar hepinizi öptüm.
Bizde hep araba degisirken bu sekilde yukselttikkesinlikletr_lelli yoksa para nereye gidiyor anlamıyoruz en azından böyle borç var deyip biraz bişeyler yapabilirz belki.
Oooo gelsin mis kokular..Vitrin, gümüşlük, konsol içini temizliyorum.
Salon perdeleri yıkanacak
Camlarını sileceğim
Koltuklarını sileceğim
Halıları süpürülüp silinecek.
Kendini yorma tek tek yıkarsın.Oooo gelsin mis kokular..
Benim mutfakdan miss gibi yumusatici kokusu geliyo o bile beni mutlu ediyor nasil kucuk mutluluklarim var :)
Ben battaniye ve uyku setlerini yikicam ama aksama kadar kurumaz gunes yok
Yedekde yok kullanmam gerek aksam napcami sasirdim ya
Battaniyeyle yatiyoruz
Siraylami yiksam napsam hepsi bir arada cikardi diyordum
bende çok seviyorum deterjan kokularını ama kendimi korkmaktan alıkoyamıyorum ne kadar kimyasal o kadar hastalık.Kendini yorma tek tek yıkarsın.
Bende seviyorum kokuları temizlik yaptığım belli oluyor mis kokulu bir ev.
aa ne güzel ben soğan doğramadım hiç.. evde de hemen tüketilmiyor filizleniyor soğanlar diye çok üzülüyordum.. ben de mi doğrayıp koysam.. canım dolap kokmuyor dimi, ha bi de çözününce nasıl oluyor:9Günaydın bacılar
bugün biraz yoğunum işyerinde yazıcı bozuk faturaları elle yazıcam
hafta sonunda pazara gidemedim o yüzden dün marketten patates, soğan,patlıcan aldım kızım kahvaltılık gevrek istedi hem ona hem kendime aldım bana da iyi olur. birde yarım yağlı süt. 23 lira ile günü kapattım.
eve gidince 2 kilo soğanı doğradım dondurucuya atttım. ramazanda bana iyi olacak. hatta bi kaç çeşit yemekte yapıp koyayım acil zamanlarda iyi olur diyorum ama onu önümüzdeki hafta içinde yaparım.
şimdilik böyle öperim sizi...
tabi hemen :) siz yeterki isteyinnzelalke bi sade kahveni içerim canım bende lokumları alayım bari.
canım ben mobilya mağazasındayım ve her gün bir dünya insan geliyor elliyor oturuyor. buna rağmen kesinlikle açık renk derim ama beyaz kırık beyaz olsun dediğin gibi süt beyaz çok sırıtıyor.Kızlar bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var ben kanepelerimi pudra rengine kaplatacağım kol kısımları ahşap ve kahverengi diyorum o kısmı ve sandalyelerimi beyazımı boyatsam kırık beyaz
Ama sonra diyorum beyaz çok kir gösterir çocuklar küçük
Beyaz sandalye kullanan varmı temizliği zor oluyor mu el izi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?