Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar
bayadır giremiyodum buraya iyisinizdir inşallah
eski bi aramız vardı onu sattık evlenirken kendimizce aldığımız eşyalar vardı
2.500 TL plazma aldık kalan 5.000 TL bilezik aldım kalanını da yeni araba için ayırdık
30.000 TL kredi çekip 1.200 ödüycez 3 yıl için kredi kartını tamamen bitirdik çok şükür 1.600 falan ödüyoduk
kumbara 100 TL olmuş 1 ay içinde önümüzdeki ay açıcam inşallah yeniden başlıycam kumbaraya
bende durum bu kızlar hepinizi öptüm.

Nasılda biliyorsun elim biraz delidir bol malzeme kullanıyorum.
Simdi daha bol kullan caylar zelalke den
Biterse diger 25tl cek var rahat ol
Hadi hayirli olsun.
Yeni kumbaranda bereketli olur insAllah.
Borca girmeden ödenmiyor arda gözu karartmak lazim.

kesinlikle tr_lelli yoksa para nereye gidiyor anlamıyoruz en azından böyle borç var deyip biraz bişeyler yapabilirz belki.
Bizde hep araba degisirken bu sekilde yukselttik
Nakit bir anda birikmiyor malesef ama borcum var diyosun kisiyosun bir yerden.

Vitrin, gümüşlük, konsol içini temizliyorum.
Salon perdeleri yıkanacak
Camlarını sileceğim
Koltuklarını sileceğim
Halıları süpürülüp silinecek.
Oooo gelsin mis kokular..

Benim mutfakdan miss gibi yumusatici kokusu geliyo o bile beni mutlu ediyor nasil kucuk mutluluklarim var :)

Ben battaniye ve uyku setlerini yikicam ama aksama kadar kurumaz gunes yok
Yedekde yok kullanmam gerek aksam napcami sasirdim ya

Battaniyeyle yatiyoruz
Siraylami yiksam napsam hepsi bir arada cikardi diyordum

kızlar eşimin iş arkadaşı dün eşime demiş abi yazın sebze alma bizim köyde bahçemiz var çok fazla sebze oluyor, size de getirecem. eşim de oarasını alırsa getir dedi yoksa kabul etmem demiş, adam da ne parası zaten çok fazla oluyor komşulara akrabalara da veriyoruz bol bol gibisinden konuşmuşlar. aman dedim para olayını sen ödersin zaten ama bahçeden mis gibi domatesler gelmesine çok sevindim.. ordan gelmeye başladıkça dondurucuya da atarım organik mis gibi sebzeleri.. domates, patlıcan, biber :)

Kendini yorma tek tek yıkarsın.
Bende seviyorum kokuları temizlik yaptığım belli oluyor mis kokulu bir ev.

Günaydın bacılar

bugün biraz yoğunum işyerinde yazıcı bozuk faturaları elle yazıcam
hafta sonunda pazara gidemedim o yüzden dün marketten patates, soğan,patlıcan aldım kızım kahvaltılık gevrek istedi hem ona hem kendime aldım bana da iyi olur. birde yarım yağlı süt. 23 lira ile günü kapattım.
eve gidince 2 kilo soğanı doğradım dondurucuya atttım. ramazanda bana iyi olacak. hatta bi kaç çeşit yemekte yapıp koyayım acil zamanlarda iyi olur diyorum ama onu önümüzdeki hafta içinde yaparım.
şimdilik böyle öperim sizi...

aa ne güzel ben soğan doğramadım hiç.. evde de hemen tüketilmiyor filizleniyor soğanlar diye çok üzülüyordum.. ben de mi doğrayıp koysam.. canım dolap kokmuyor dimi, ha bi de çözününce nasıl oluyor:9

canım ben mobilya mağazasındayım ve her gün bir dünya insan geliyor elliyor oturuyor. buna rağmen kesinlikle açık renk derim ama beyaz kırık beyaz olsun dediğin gibi süt beyaz çok sırıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…