Küçük Düşün Büyük Olsun!

sende öylesin canım benim samimiyetini taaa icimde hissediyorum...

Sanırım bu yemek işleri senin ilgi alanına geliyor.nikinden belli
birşeyler yapıp yyemeyi çok seviyorum ama zorunlu olmadıkça yapmıyorum yoksa çok kilo alıyoruz...

canım çok geçmiş olsun.. sen çok güçlü bi kadınsın. atlatacaksın eminim.. rabbim sağlık versin:)
cansın sen sağol...
gulfemhatun @Papatya ve alintilayamadiklarim (ne olur beni affedin kafam çok dalgın) çok sağolun kızlar yanıbaşında hissediyorum sizi...

Yorgun, kizgin ama garip bir şekilde güçlü ve mutlu hissediyorum bugün. Verdiğim bazı kararların arkasında durmak bir çok şeyi basarabildigimi görmek beni çok mutlu ediyor...
Çok şükür Rabbime.

Bu gün iki simit alacaktım simitçi bı simit daha verdi sıcak sıcak küçük bı yeri ezilmiş bunu da alır mısınız dedi.
Alırım dedim bende yani 2 TL.ye 3 simit aldım
Birde 5 litrelik su 3 TL de o toplamda 5 TL harcadım

Yanımda 5 kuruş para yok bankada da sadece 90 TL kaldı
Kredi kartıyla halledicez ayın başına kadar bakalım yetecek mi

Dayanamadım benim arkadaşlarım benim için iyi dileklerini yazarlarda ben nasıl alintilamam diye kızdım kendime
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum
Beth18 çok geçmiş olsun
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bol bereketli birimkimlerimiz olsun.
sağol canim

Esila eminim beni üzmek için yazmadın canım ama ben çok üzüldüm yazdıklarına. Ben böbrek kanseri değilim ki yakının içinde ayrıca uzuldum

hawarciim sağol canim

İyi geceler herkese selamlar ve sevgiler :)
Hastalara şifa dertlilere deva diliyorum...herkesin hayatında inişler çıkışlar oluyor..zor zamanlar zor dönemler...misal şu an eşimle ayrı yaşamak zorundayım bir yıla yaklaştı..iki küçük çocuğumuzun tüm yükü omuzlarımda..yine de eşim iyi olsun ben herşeye razıyım diye dualar ediyorum..babam hasta..çok hasta, yatalak hasta ....kabullenmek zaman aldı..ama artık iyi ya da kötü mü bilmiyorum ama alıştım...acısı olmasın geçirdiği günleri nasıl daha iyi geçirebilir diye çabalıyorum hep...Allah bir yerden alıp başka yere veriyor sanki..eşimin tayini çıkmasaydı ben anne babamdan uzak bir şehirde yaşıyor olacaktım hala ve anne babama hiçbir yardımım dokunmayacaktı...elimden geleni yaptığımı bilmek beni rahatlatıyor...Allah hayırlısını versin ne güzel bir dua esasında.....
Birikim dersek biz eşimin abisinin evini aldık bir kaç ay önce kredi çekmedik ama kredi çekmiş gibi taksit ödüyoruz kendisine...inşallah planladığımız gibi gider her şey..en azından onu ödüyor olduğumuzu bilmek kazandığımızı komple gar vurup harman savurmadığımız hissi uyandırıyor mutlu oluyoruz...çünkü toplamda 3 tane nereye kullandığımızı tam olarak bilemediğimiz, tamamen ye iç gez toz mantığıyla yaşayarak kartları patlatıp patlatıp kapatmak için çektiğimiz kredileri ödüyoruz..öyle kızıyorum ki kendime..ayda üç bin lira yanıp kül oluyor resmen....zararın neresinden dönersek kardır sağlık olsun diye avunuyorum.....
tr_lelli sana hala özeniyorum maşallah nasıl planlı programlı düzenli bir ev hanımısın..merak ediyorum neden çalışmayı düşünmüyorsun..ben eminim ki hem evi hem işi gayet güzel idare edersin ve zulalarını rahatça katlarsın :)
Neyse bakalım uzun oldu biraz alakasız oldu sanırım mesaj ama kusura bakmayın..hep okuyorum ama yazmaya fırsat pek bulamıyorum...iyi geceler...
bol birikimli günler dilerim

Canim olurmu hic alakasiz biliyorsun ki sende herseyimizi paylasiyoruz
Hepimizde inisler cikislar var
Hepimiz sinaniyoruz sabredicez napalim.

Cok sagol canim hakkimdaki duygularin dusuncelerin icin.

Evet calisiyo olsam altindan kalkarim bir sekilde cunku biraz mukemmeliyetciyim ben
Lise mezunuyum tecrubem de yok
Bunlar biraz sıkinti is bulmada

Bi donem cok sıkıldım
Netten bi kac yere bas vurdum hepsinden cvp aldim gorustum.
Birisi kafama yatti hatta pazartesi basla dediler esim puruz cikardi
Saatini begenmedi cocugun okulu vs.
Bahaneler siraladi.

Pek calismamdan taraf degil zaten bende tamamen calisma fikrini attim kafamdan.

Ama benim meslegim olsaydi ve calisiyor olsaydim o yazligi cokdan almistim eminim buna

Maddi sıkintilarda yasadik ama suan yok sükür idare ediyorum iste.

Allah herkesin yardimcisi olsun

Tabiki uzmek istemedim istemem ama bahsettigim durum bile olaganlasti ve uyum sagladilar sadece bunu soylemek istemistim bobrek rahatsizliklari temelde insan hayatinda ayni degisikliklere neden oluyor ben aslinda sadece onlari dusunerek yazmistim.. yeme icme alternatifleri ve ilac alternatifleri gibi.. ama en iyisi susayim yanlis anlasildim kusura bakmayin

Günaydın ,sürekli yazamasamda mutlaka okuyorm yazılanlari sayfalar çoğaldıkça çok mutlu oluyorm benim en büyük keyfim buraya girip yazılanlari okumak iki küçük çocuktan fırsat buldukca dinlenmek için buraya takılıyorm sen çok lelli.hasta olan arkadaslara şifa diliyorum,yeni gelen arkadaslarda hoşgeldiniz topimiz çok güzel :)))

selam kızlar.. akşam mantarlı tavuklu sote, bulgur pilavı, turşu ayran yapmayı planlıyorum.. ramazana çok az kaldı..eşimin iş yerinden ramazan için alışveriş çeki verilecek deniliyor, her ramazan veriyorlar 5 tane 25 tl lik çekti geçen ramazan.. o sebeble eve alışveriş yapmak için onu beklesem daha iyi olacak.ramazan eksiklerimi yazdım alınacakları..
  • pirinç
  • kavurma
  • kıyma
  • kuşbaşı ve kemikli et
  • patates
  • soğan
  • dondurucuya hazırlayıp koyacaklarım için de patlıcan,domates,biber
  • yufka
şimdilik listem bu. eklenecek olacaktır illaki..

Cancagzimmm sen de var ol her daim.
Demisbaslari olarak kalicizz topikde her daim.
Diger birikim topiklerinden sevdiklerimde vardi arka sayfalarda kaldikca uzuluyorum ben sevdigim topiklerin.
Her daim aktif tutucam cunku ben hepinizi cok sevdim
Sizinle paylasmakdan yada sizin paylasimlarinizdan keyif aliyorum ben
Aile gibi olduk.
Birbirimize uzulup birbirimizi teselli ediyoruz
Tarif paylasiyoruz
Dua ediyoruz
Guluyoruz
Biriktiriyoruz.

Allah hepimizin yuzunu her daim guldursun

Bi 25tl ceklede benim topige sponsor ol da.
Cay seker kahve al
Ama kahve latteli matteli olsun :)
Assasini topikcek bunyemiz kaldirmiyor
durkan sabah cay demlerken cayi bol atar hem :) dimi

Bende ramazandan once alisveris yapicam.
Yufkadan gozmele yapar koyarim buzluga
Yumurta alirim 1koli
Tost ekmegi alirim
Sahurda yumurta,tost,borek, menemen hep boyle seyler yeniyor bizde

Pratiklik sart gece uykulu uykulu hazirda bisiler iyi oluyor

Tostlari aksamdan hazirliyorum ben iclerini buzdolabina koyuyorum gece hemen basiyorum yanina cay kahvaltilik mis.

Can sıkintimi gezerek bastiramicami anladim kendimi an itibariyla ev isine adiyorum.
Magza gezesim hic yok suan.

Camasir suyu kokusu belki kafa yapar azcik :)

Mutfagin tulunu yikandi astim
Simdide beyazlar yikaniyor sonra renkli aticam.

Yataklari toparladim supurme isine girisicem.

Pilavim var yanina tavuk patates kizarticam
Bugunde boyle olsun.

Hava ne esiyo bee cam falan acilcak gibi degil suan.

Bu hafta ayik kafayla hic cekilmez (alkol sigara kullanmiyorum zaten)
Camasir suyu kokusu, papatya cayi, tum kafa yapan sakinlestiren seyleri denicen bakalim sirayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…