Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar eşime geçende bakla al demiyelim demiştim ama ben ne bu güne kadar bakla yedim nede pişirdim
Kim bana güzel bir tarif verir

Bunada sukur canim ilacla en azindan onlem alirsin.

Ya tabiki boyle catisincada kotu oluyor belki ister istemez ben itiyorum adami boyle yaparakda.
Aslinda hic yorum yapmiyorum 2 gundur ama suratim gulmuyor tabiki konusmuyorun falan.
Oynayamiyorum ben icimden oyle davranmak geliyor
Aslinda umursamaz davranip normal hayatima devam etmeliyim neticede o kafasina koydugunu yapiyor zaten.

Dayim geldi cat kapi is cikisi suan bende burda kalicak sabah burdan ise gidecek
Kurabiyeleri yaptim yarin arkadasima goturucem.
Battaniyemin birini ve oglumum yatak ortusunu yikadim.
Sirayla yikar kuruturum artik.

Boşver canım üzme sen canını cana geleceğine mala gelsin hem eşine de ders olur bir musibet bin nasihattan iyidir derler sıkmayın canınızı

G

Geçmiş olsun

Saol canım

Bu arada mutfak masam geldi kızlar çok hoşuma gitti valla onca zaman bekledim ama içime sindi. resmini atayım becerebilirsem..

Gayet güzel güle güle kullan
Açık renk güzel durur ferah aydınlık olur.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Evet öyle ama kir konusunu ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlarım sürekli bir şeyler döküyor
Bu akşam bir bardak su döküldü yarısı halıya yarısı yere bardakta kırıldı ondan 1 saat sonra neskuikli bir bardak süt döktüler masaya birazda yere geldi halının üstündeki örtüyü hemen topladım makinaya
Güya halıcıda açık renk alacağım ama anlaşılan üstünü yine örtmek zorunda kalacağım

Herkese günaydın bizde dün oğluşu kontrole götürdük, muayene ücreti aşısı yol ücreti derken 300tl gitti. Ama biz ay başında bu bütçeyi ayırmıştık küçük beye. Şu an annemde kaldığımızdan bir harcamamız yook. 100 tl hala cebimdebuzluğa neler atıyorsunuz? Sonrasına güzel oluyor mu? Bende denemek istiyorum

Pogaca,kurabiye,borek,portakal kabugu, kek, gozleme, ekmek, maydanoz, etsuyu tavuk suyu, mayalanmis hamur, ayiklanmis sarimsak, yesil taze biber, kirmizi biber ben hepsinden koyuyorum zaman zaman.

Cikolata artiyo mesela yenmiyor rendeliyorum buzluga kaldiriyorum kek pasta tatli serpistiriyorum.
Damla cikolata almam.

Arkadasim tatli falan koyuyor baklava koymustu cikardi oda sicakligina gelince yedik hic koku falan yoktu.

Koku ben almadim gelenlerede cok acma kurabiye falan cikardim hic kimse bisi demedi anlamadilar bence

Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü yine ev görmesi kapsamında misafirlerim var Neyse bunlar en azından yatılı değil. Benim teyzemler dayımlar, kuzenler vs. gelecekler.
Aslında ben annemin akrabalarıyla eskiden çok yakındım. Ama annemin hastalığı döneminde ağlayıp sızlanmak haricinde hiç faydaları olmadı. Mesela refakatçi olarak annemin yanında eşim, ben ve kardeşim dönüşümlü kaldık. Teyzemler, yengemler hiç biri teklif bile etmedi. Ben lohusaydım o zaman. Kemoterapi 8 saat sürüyordu. Gün içinde 2 defa eve gidip kızımı emzirip geri annemin yanına gidiyordum. Ay sana da çok kötü oldu vs. gibi yorumları vardı sadece. Annem öldükten sonraki mevlütlerde de öncesinde kimse hazırlığa yardıma gelmediği gibi, erkenden kaçtılar. Ben normalde kinci değilimdir ama bunlar unutulmuyor. Bu haftasonu ağırlarım daha da mecbur kalmadıkça bir araya gelmem sanırım.

Salı günü göz dr gidicem muayene ücreti 58 tl miş
gözlük verirlerse ayyy takarmıyım ki.
hiç alışkın değilim ki

Sonra esk i gezicez.

Geçmiş olsun canım
Gözlük verirse hemen almayabilirdin yani reçetenin 1 ay süresi var tabi değişmediyse bir gözlem kçüue sormak lazım

hawar çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin inşAllah
Sağol canım
Bu durum insanı çok üzüyor değilmi
Benim kayın validenin sürecinde de aynı durum yaşandı kaynama son süreçteneltikeri baktı öyle diyeyim bu olağan kardeşleri arayıp ağlıyorlardı ki 3 tanesi gidip bakabilirsin diğer ikisinin çocukları küçük
Cenaze sürecinde ne bir yemek yapalım ne bir bardak yıkayalım ki gördüğüm en kalabalık cenazendeki çünkü kayın valide bütün tanıdıkların düğünlerine bebeklerine ve cenazelerine giderdi
Sonrada alınmışlar siz bize ilgi göstermediniz falan dilan
Ben eşime kızıyorum akrabalarınız öyle konuşma falan diyorum ama aslında haklı

Kizlar kumbarayi yaptim.içine parada koydum.ama harcamayinca mutsuzum.nasıl asacagim.yine gozum morhipoda trendyol da kiyafet arıyor.almıyorum ama sanki bişey eksik.yogurtsuz mantı gibi .yada şekersiz çay gibi anlayabilmeniz için yazdım bu ornekleri

Asıl insan bu zamanlarda lazim.
Iyiyken zaten herkes yaninda
İnsanlari taniyoruz boylelikle cikar icin olanlari, menfaatcileri, iyi niyetlileri

Ben kinciyim ya bu gibi konularda Allah korusun alzheimer olsam bu insanlari yine unutmam gibi geliyor bana

Anneciginede Allah rahmet eylesin mubarek gun rahmet istedi bizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…