Bunada sukur canim ilacla en azindan onlem alirsin.Canım sonuçlarım iyi yani normal
5 ve 7 milim nodüllerim vardı onlar yok olmuş
Ama tiroidlerim artık çalışmadığı için ilaca devam ömürboyu kullanacağım
Sana sabırlar diliyorum içini ferah tut canım eşinede söylenme sen kötü olursun erkekler böyleler maalesef
Günaydın kızlar
Cumartesi günü eşim trafikte biriyle kavga etmiş arabadan çıkıp kavgaya tutusmuslar
O arada biri bizim arabaya elini atıp eşimin telefonunu çalmış
Hem arabamız da hasar vardı az bişey önemli değil onu yaptırdık
Hem telefon gitti
Daha 1 yıl taksidi var
Gidip başka bi telefon aldık
O kadar üzüldüm ki
Ama o an eşime bişey de yapabilirlerdi
Tabi suç eşimde o da kabul.ediyo niye kendimi tutup hakim olmadım neden arabadan ciktim diye
Olan olmuş
Karakola falan gittik ama buluncagini sanmıyorum
Benim üzüldüğüm nokta ben 1 lira daha az oduyim diye market indirimleri takip ederek sıcakta uğraşarak alosveris yapıyorum
Uğraşıyorum
Ama para bi yerden gidiyo
Moral bozuldu
Hiç giremedim buraya
G
Geçmiş olsun
Bu arada mutfak masam geldi kızlar çok hoşuma gitti valla onca zaman bekledim ama içime sindi. resmini atayım becerebilirsem..
Açık renk güzel durur ferah aydınlık olur.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Güzel bir dizi yaaaa çok sürükleyici. Onu izledigim hafta eve kapanmiştım ben. Yapacak işimde yoktu zaten diziyi bitirene kadar evden dışarı adim atmamıştım.
Göz icin bende oglumu goturcem muayinesi geldiSalı günü göz dr gidicem muayene ücreti 58 tl miş
gözlük verirlerse ayyy takarmıyım ki.
hiç alışkın değilim ki
Sonra esk i gezicez.
Pogaca,kurabiye,borek,portakal kabugu, kek, gozleme, ekmek, maydanoz, etsuyu tavuk suyu, mayalanmis hamur, ayiklanmis sarimsak, yesil taze biber, kirmizi biber ben hepsinden koyuyorum zaman zaman.Herkese günaydınbizde dün oğluşu kontrole götürdük, muayene ücreti aşısı yol ücreti derken 300tl gitti. Ama biz ay başında bu bütçeyi ayırmıştık küçük beye. Şu an annemde kaldığımızdan bir harcamamız yook. 100 tl hala cebimde buzluğa neler atıyorsunuz? Sonrasına güzel oluyor mu? Bende denemek istiyorum
Salı günü göz dr gidicem muayene ücreti 58 tl miş
gözlük verirlerse ayyy takarmıyım ki.
hiç alışkın değilim ki
Sonra esk i gezicez.
Sağol canımhawar çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin inşAllah
Bu durum insanı çok üzüyor değilmiMerhaba Hanımlar,
Cumartesi günü yine ev görmesi kapsamında misafirlerim varNeyse bunlar en azından yatılı değil. Benim teyzemler dayımlar, kuzenler vs. gelecekler.
Aslında ben annemin akrabalarıyla eskiden çok yakındım. Ama annemin hastalığı döneminde ağlayıp sızlanmak haricinde hiç faydaları olmadı. Mesela refakatçi olarak annemin yanında eşim, ben ve kardeşim dönüşümlü kaldık. Teyzemler, yengemler hiç biri teklif bile etmedi. Ben lohusaydım o zaman. Kemoterapi 8 saat sürüyordu. Gün içinde 2 defa eve gidip kızımı emzirip geri annemin yanına gidiyordum. Ay sana da çok kötü oldu vs. gibi yorumları vardı sadece. Annem öldükten sonraki mevlütlerde de öncesinde kimse hazırlığa yardıma gelmediği gibi, erkenden kaçtılar. Ben normalde kinci değilimdir ama bunlar unutulmuyor. Bu haftasonu ağırlarım daha da mecbur kalmadıkça bir araya gelmem sanırım.
Asıl insan bu zamanlarda lazim.Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü yine ev görmesi kapsamında misafirlerim varNeyse bunlar en azından yatılı değil. Benim teyzemler dayımlar, kuzenler vs. gelecekler.
Aslında ben annemin akrabalarıyla eskiden çok yakındım. Ama annemin hastalığı döneminde ağlayıp sızlanmak haricinde hiç faydaları olmadı. Mesela refakatçi olarak annemin yanında eşim, ben ve kardeşim dönüşümlü kaldık. Teyzemler, yengemler hiç biri teklif bile etmedi. Ben lohusaydım o zaman. Kemoterapi 8 saat sürüyordu. Gün içinde 2 defa eve gidip kızımı emzirip geri annemin yanına gidiyordum. Ay sana da çok kötü oldu vs. gibi yorumları vardı sadece. Annem öldükten sonraki mevlütlerde de öncesinde kimse hazırlığa yardıma gelmediği gibi, erkenden kaçtılar. Ben normalde kinci değilimdir ama bunlar unutulmuyor. Bu haftasonu ağırlarım daha da mecbur kalmadıkça bir araya gelmem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?